Vista da ikv ye girememe sorunu yardım
Vista da ikv ye girememe sorunu yardım
Arkadaşlar vistada ekran kartınız direct3d 9 u desteklemediğinden bağlanamazsınız diyor ve oyuna giremiyorum normalde pc özellikleri çok yüsek ama bu sorunu nasıl çözebileceğimi bilen birisi varsa bana yardım edebilirmi acil 
- NAPSTERLeAdEr
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Vista da ikv ye girememe sorunu yardım
Merhaba;
Bende 64 bit işletim sistemi mevcut direct 10 yüklü gayet normal çalışıyor direct 10 yükleyip denedinizmi ?
Bende 64 bit işletim sistemi mevcut direct 10 yüklü gayet normal çalışıyor direct 10 yükleyip denedinizmi ?
only brought the player outta you
Merhaba, Sistem özelliklerinizi yazarsanız yardımcı olabilirim.
Khaosx
Prometheus
Kuzenlercem
Ateşi siz istediniz biz CEHENNEM olup geldik!

Prometheus
Kuzenlercem
Ateşi siz istediniz biz CEHENNEM olup geldik!

Ekran kartım
http://i0912.hizliresim.com/2009/12/24/4159.jpg
Sistem
http://i0912.hizliresim.com/2009/12/24/4167.jpg
Sistem özelliklerine buradan bakabilirsiniz eğerki program yüklemem gerekliyse link vermenizi rica ederim şimdiden tşkler...
http://i0912.hizliresim.com/2009/12/24/4159.jpg
Sistem
http://i0912.hizliresim.com/2009/12/24/4167.jpg
Sistem özelliklerine buradan bakabilirsiniz eğerki program yüklemem gerekliyse link vermenizi rica ederim şimdiden tşkler...
Ekran Kartın baya bi düşük gibi görünüyor. Dogal olarak directx9 yada 10 destekelemiyor. Bende vista kullanıcıyım 4 GB RAM 256m ekran kartım var ancak paylaşımlı, yetmedigi zaman RAMdan alıyor o zaman 1 GB a kadar çıkabiliyor. bunun için 2 GB RAM de yeterli tıpkı sende oldugu gibi ama o RAM e göre ekran kartın çok düşük. İşlemci hızında biraz düşük gibi bende 2,80 GHz. işlemci hızı o kadar önemli degil ama o sistemde oyunu oynamak istiyorsan ekran kartını degiştirmen gerekebilir.
Bir sorun olursa tekrar sorabilirsin
İyi Forumlar
Bir sorun olursa tekrar sorabilirsin
İyi Forumlar
Büyükler Yine Yaptıklarıyla Büyük Olurlar ama küçükler Yapacaklarıyla övünür ve Yapamadıklarıyla küçülürler..
Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

Tamam hocam tşkler 3 gün ikv siz zor günler geçireceğim demekki 
Senin Ekran kartın 358 MB gösteriyor. benimki ise aşagıda resim koyuyorum şu ana kadar açamadıgı birşey görmedim. Gerçekten senin sistemde ekran kartını pek önemsememişler pek oyunlarda işe yaramaz:) Biraz paraya kıyıp degiştirirsen farkı sende hissedersin...

İyi Forumlar...

İyi Forumlar...
Büyükler Yine Yaptıklarıyla Büyük Olurlar ama küçükler Yapacaklarıyla övünür ve Yapamadıklarıyla küçülürler..
Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
Torture yazdı:Arkadaşlar vistada ekran kartınız direct3d 9 u desteklemediğinden bağlanamazsınız diyor ve oyuna giremiyorum normalde pc özellikleri çok yüsek ama bu sorunu nasıl çözebileceğimi bilen birisi varsa bana yardım edebilirmi acil
direnct9 u sil ati yükse
Oyun zaten en düşük Direct 9c. istiyor adam 9u yükleyemiyor ki kaldırsın.Ekran kartı desteklenmiyor diye uyarı veriyor. GÜncelleştirmeleri kontrol et diyecem degmez yani eline geçirmişken toptan degiştir sen ekran kartını ilerde nasılsa degiştirmek zorunda kalabilirsin, sana tavsiyem adamakıllı bir tane taktır kafan rahat etsin:) Gereken en düşük oyun özelliklerine www.istanbuloyun.com adresinde indir kısmına tıklayarak ulaşabilirsin.Strongxsifa yazdı:Torture yazdı:Arkadaşlar vistada ekran kartınız direct3d 9 u desteklemediğinden bağlanamazsınız diyor ve oyuna giremiyorum normalde pc özellikleri çok yüsek ama bu sorunu nasıl çözebileceğimi bilen birisi varsa bana yardım edebilirmi acil
direnct9 u sil ati yükse
Ayrıca rehber istemiştin yine orada aşagıda oyun rehberi bulunmakta ancak indirmedigim için içerigi hakkında bir bilgim yok.
Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

- Roaadonis1993
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Oyun için en iyisi Xp

İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...