Öneriden Ziyade Sadakate Cevap

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
korkuluruya
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Öneriden Ziyade Sadakate Cevap

Mesaj gönderen korkuluruya »

MerhabA

Arkadaşlar bildiğiniz üzere forum üzerinden yapılan önerilere bakılmaz ama ben öneriden ziyade ikv ekibine bir tebrik borçlu olduğumuzu düşünüp yaptıklarını sıralamayı ve konuyu açmayı düşündüm buyurun :D

1. 49 seviye geldi.
    TTnet 'le işbirliği yapılarak önemli sayıda oyuncu elde edildi.
    Sobee üyeliği açılma fırsatı verildi.
    Karekter transferi imkanı verildi.
    Mobil ödeme kolaylığıyla sadece bir mesaj yardımıyla 3 aylık plus alma imkanımız oldu.
    Aşığı olduğumuz oyunumuzun başında bir yetkiki olma şansı tanındı.
    Grup bölgeleri geldi ve onun yanında birçok DEVRİM niteliğinde yenilik yapıldı.(Yeteneklerimiz [özellikle])
    VE benim en sevdiğim olan 3 aylık plus 20 TL olması, üstelik İKV özel kutusu tutkulularının beyenisine sunuldu.

Şimdi ikv , oyuncularının tüm isteklerini özellikle şu son 1 yılda daha üstünde durmaya başladı...Bu sizin gibi benide memnun ediyor elbette.Fakat bir sorun var oda çok sevdiğim bir eski daha doğrusu eskimeyen dostumun cezai engellerden dolayı aramızda olamaması.Bunun nedeniyse (acıtasyon yapmak istemediğimden fazla açmayacağım) arkadaşımın anlık bir hatası sonucu daha doğrusu aynı hatanın birkaç kez daha yapılması sonucu birikmiş cezalandırılma işlemlerinin sonucu 3 yıl bamlanması oldu.Ama olayı açacak olursam inanın hata yapmadığı kanısına sizde varırsınız ama konumuz bu değil.Benim amacım tek benim arkadaşımın hatası sonucu bamlanıp sadece onun affedilmesi değil ; benim amacım İKV' ye sadık kalan oyuncularının kaybedilmemesi amacıyla bizim onlara verdiğimiz ödüller sonucu (yani sadakatimiz [bence en önemli hareket] onları hatalarında terk etmememiz [bu kimi zaman hata-183'ler kimi zaman yeraltımantar madenlerinden 10mlik bono v.s; v.s; v.s çoğaltabiliriz] )siz saygıdeğer İKv ekibininde bize bu son gelişmelerin tam anlamıyla '' HAh bu eksikti oda oldu! ''diyebilmemiz için bamlı üyeliklere bir af çıkarılması olabilir...

Dediğim gibi bu afı kendi menfaatim yada arkadaşımı geri kazanma çabam olarak değil tüm mağdur bloklu üyeliklere itafen önerdim lütfen konuda gerekli kişilerin yorumu eksik olmasın yani konuyu ''Evet olabilir.'' ''Hayır imkansız'' şeklinde değerlendirilmesini isterim.
Bu gelişmiş iKv'ye bu güncellemelere yakışanın da bu olduğunu düşünüyorum.Çünkü bence İkv tam anlamıyla bir fenomen olma yolunda.Şu ana kadar ziyaret ettiğim bir kaç sitede güzel İKV mizin reklamını bile gördüm...Bu fenomene yakışan bence bu olurdu bu yüce gönüllük bu fenomenin yetkililerine yakışırdı...

Lütfen düşüncelerimi kaba olmamak şartıyla isterseniz olumsuz eleştirin ama lütfen seviyeyi bozmayalım!

Saygılar
[Korkulurüya]
  • Alma Mazlumun Ahını Çıkar Aheste Aheste
[/i][/size]
Kimseye zulmedip ahını alma. Sonra yaptığın kötülüğün cezasını ömrün boyunca çekersin.
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Öneriden Ziyade Sadakate Cevap

Mesaj gönderen mitmet »

Nankörlük moda olmuş sen takma kafana oyununu oyna. ;)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön