Kholpashalixmrly Özür dileriz

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Acar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Kholpashalixmrly Özür dileriz

Mesaj gönderen Acar »

Arkadaşlar Sıgınakta yaşanan olay yüzünden Kholpashalixmrly aram bozuldu o hiç bizaman adam satmamıştır yanlışlıkla adam sattıysan dediysem kardeşime özür dilerim ama ben hiç bizaman klana yada bölgeye mrly için sen adam sattın demem ve dedirtmem bu yanlışı yapan arkadaşlarda özür dilese memnun olurum

Deatxblue
Kuzeyxfırtına

Diger arkadaşların İsimlerini bilmiyorum onlarda kendilerini biliyosa lütfen özürdilesinler boştan yere aramız bozulmasın

SAYGILAR
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Re: Kholpashalixmrly Özür dileriz

Mesaj gönderen Rapkoliq »

Acar yazdı:Arkadaşlar Sıgınakta yaşanan olay yüzünden Kholpashalixmrly aram bozuldu o hiç bizaman adam satmamıştır yanlışlıkla adam sattıysan dediysem kardeşime özür dilerim ama ben hiç bizaman klana yada bölgeye mrly için sen adam sattın demem ve dedirtmem bu yanlışı yapan arkadaşlarda özür dilese memnun olurum

Deatxblue
Kuzeyxfırtına

Diger arkadaşların İsimlerini bilmiyorum onlarda kendilerini biliyosa lütfen özürdilesinler boştan yere aramız bozulmasın

SAYGILAR
En güzelini ve en doğrusunu yaparsın ama "rüzgar özür dilesede, dal bir kere kırıldı" :roll:
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !

“Genel Sohbet” sayfasına dön