Arkadaşlar Sıgınakta yaşanan olay yüzünden Kholpashalixmrly aram bozuldu o hiç bizaman adam satmamıştır yanlışlıkla adam sattıysan dediysem kardeşime özür dilerim ama ben hiç bizaman klana yada bölgeye mrly için sen adam sattın demem ve dedirtmem bu yanlışı yapan arkadaşlarda özür dilese memnun olurum
Deatxblue
Kuzeyxfırtına
Diger arkadaşların İsimlerini bilmiyorum onlarda kendilerini biliyosa lütfen özürdilesinler boştan yere aramız bozulmasın
SAYGILAR
Kholpashalixmrly Özür dileriz
Re: Kholpashalixmrly Özür dileriz
En güzelini ve en doğrusunu yaparsın ama "rüzgar özür dilesede, dal bir kere kırıldı" :roll:Acar yazdı:Arkadaşlar Sıgınakta yaşanan olay yüzünden Kholpashalixmrly aram bozuldu o hiç bizaman adam satmamıştır yanlışlıkla adam sattıysan dediysem kardeşime özür dilerim ama ben hiç bizaman klana yada bölgeye mrly için sen adam sattın demem ve dedirtmem bu yanlışı yapan arkadaşlarda özür dilese memnun olurum
Deatxblue
Kuzeyxfırtına
Diger arkadaşların İsimlerini bilmiyorum onlarda kendilerini biliyosa lütfen özürdilesinler boştan yere aramız bozulmasın
SAYGILAR
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !