Kerbela'dan elveda

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
kimbirlik
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Kerbela'dan elveda

Mesaj gönderen kimbirlik »

Merhaba arkadaşlar ben Ali olarak tanıdığınız Cihadxkerbela,Cihadxzülfikar,Tarkannn olmak üzere beş yılımı verdiğim ikv'ye son satırlarımı yazıyorum...Bu beş yıl içinde cok arkadaşlık edındım.Bu oyunu dört,beş yıldır oynuyan arkadaslar Gsiliali adlı karakterimide biliyorlardır.Oyunda kalbini kırdığım arkadaşlarım olduysa özür dilerim.Bu beş yıl içinde tanıdıgım ve bir çok şeyimi paylaştığım abim Cihadxnuh(Kısaca cihadlar)...Atabey,delikanlyıız,Xçorumlu,Ruhlesreddevil,Ottopsylancet,Vıncexcarter,Florida,Efsanexoflu.Tanrıcahera,Larkım ve aklıma gelmeyen bir çok arkadaş.Hepınızı çok seviyorum buraya kadarmıs sızlerı unutmayacağım.Msn adresim muhammet.ali_01 msn eklı olmayan arkadaslar eklıyebılır.Oyuna basladıgımdan bellı tanıdıgım(Kikimokoxtwo,Savascısavas,Xgökhan,Kanunname,Türkxartser,Ensonxleonar bu arkadasları ise uzakdan yakından arada konusmam geçti Bayadır oyunda beraberiz ve hiç kötülüklerini görmedim fazla konusmazdık ama bu arkadaslarıda seviyorum )...
Arada msneden bazende sadece buradan sizler ile görüşeceğiz.Hakkınızı helal edın.Allah'a emanet olun.

SİZLERİ UNUTMAYACAĞIM...
xKERBELAx*Cihadxkerbela
Kullanıcı avatarı
kimbirlik
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: Kerbela'dan elveda

Aynı zamanda. Gsiliali,Tarkannn,Cihadxkerbela çarlarımın itemlerının calınması ve banlanması üzerine oyunu bırakıyorum.Şuan bende kalan karakterler Cihadxzülfikar(49 level büyücü üstü tek item fevzi ve sadece 2 kritik war üstünde.)İstiyen arkadaslara verebilirim.Fecikeserim(34 level şifacım pluslu...)ıstıyenler varsa onlarada verebilirim
xKERBELAx*Cihadxkerbela
Kullanıcı avatarı
sokan28
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sokan28 »

Alicim saçma saçma işler yapma kardeşim hani şifacı yapıyodun hani en iyi şifacı sen olcaktın ne oldu?O kadar da yardım ettim etmeyede devam edicem.Kendi emeklerine acımıyosan bizlerimkine acı kardeşim oyuna dön ve şifacını kasmaya devam et.Benide çağır...
İnsanları sev,ama güvenme!!!

delikanlıyız
ronaldinhokan
Kullanıcı avatarı
Timurlenk
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Timurlenk »

Seninle yıllardır kankayız Gsliali'yide bilirim kanka çok anılarımız var onla hatırladığımız, oyunu bırakman beni çok üzdü seninle yıllardır olan kankalığımızda,arkadaşlığımızda,dostluğumuzda kötü hiç birşey görmedim duymadım. Adam gibi adamsın. Oyunu bırakma kararı senin kararın sen planını ona göre yapmışsındır. Her ne kadarda kal desem kafaya takmışsan gidersin. Gerçek hayatta başarılar diliyorum kanka sen daha iyilere layiksin. Kendine dikkat et arada sırada oyuna girersin görüşürüz
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.

Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Kullanıcı avatarı
kimbirlik
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Timurlenk yazdı:Seninle yıllardır kankayız Gsliali'yide bilirim kanka çok anılarımız var onla hatırladığımız, oyunu bırakman beni çok üzdü seninle yıllardır olan kankalığımızda,arkadaşlığımızda,dostluğumuzda kötü hiç birşey görmedim duymadım. Adam gibi adamsın. Oyunu bırakma kararı senin kararın sen planını ona göre yapmışsındır. Her ne kadarda kal desem kafaya takmışsan gidersin. Gerçek hayatta başarılar diliyorum kanka sen daha iyilere layiksin. Kendine dikkat et arada sırada oyuna girersin görüşürüz
Kanke senı yazmayı unutmusum pardon.Sağlıcakla kal senıde oyuna basladıgımdan bu yana tanırım.Zamanım geldı kanka gıdıyorum artık hoscakalın.İyiliklerinizi çok gördüm hiç birinizi unutmayacağım.
xKERBELAx*Cihadxkerbela
Kullanıcı avatarı
kimbirlik
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

sokan28 yazdı:Alicim saçma saçma işler yapma kardeşim hani şifacı yapıyodun hani en iyi şifacı sen olcaktın ne oldu?O kadar da yardım ettim etmeyede devam edicem.Kendi emeklerine acımıyosan bizlerimkine acı kardeşim oyuna dön ve şifacını kasmaya devam et.Benide çağır...
Okan o verdiğin ıtemler ıcın tsk ederim ama artık onlarada gerek yok.Pes edıyorum artık 5 yıldır oynuyorum hep ıtem caldırdım Inadına burdayım dedım ama artık dayanacak gücüm kalmadı o verdıgın ıtemlerı oyunda görürsem vericeğim.
xKERBELAx*Cihadxkerbela
Kullanıcı avatarı
Kuzey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kuzey »

ali noldu olm sen demedinmi şifacı actım kasıcam ashab üreticem.kasmadık mı beraber.Ne olduda bırakıyosun nereye gidiyosun.Sen bana en zor günlerimden yardımcı olmadın mı sen ve diğer arkadaslarım giderse benim kalmamın ne anlamı kalır ki ? sen veya diğer arkadaslarımdan birisi giderse bende giderim
saygılar Cihadxkuzey
Kuzey Sercan Öztürk - facebook.com/s.ozturq

[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Ali SaçmaLamaaa ! Gitmiyosun Hiç bi yere
Kullanıcı avatarı
Ottopsylancet
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ottopsylancet »

Tarkanım sana gitme dedim 5 dk yok oldum hakkını helal et yazıp gitmişsin. Msnde ol konusucaz.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

Gslialı senı ta leonar carımdan hatırlarım.. allaha emanetsın hakkım warsa helal olsun.
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR

“Genel Sohbet” sayfasına dön