Bugun tekrar goruldukı oyun gıttıde saygınlıgını ve onemını kaybedıyo.Ölum oyunu olarak adlandırdıkları ve dupeduz sacmalıktan olsusan bu gereksız palatform hayal krıklıgından baska bırsey deıl.75 kısıyı bır odaya dolduruyolar tavuk gıbı ve bunlardan bırbırını kesmelerını ıstıyolar.Aklını mantıgını becerısını ve tecrubesını kullanan kazanır dıyede slogan koyuyolar.Fakat ne kadar akılı mantklı becerılı ve tecrubelı olursanız olun bu bır sans oyunu ve duzembazlık.Nden mı duzembazlık Arzlar klandan bırlık olup butun lodosları kesme duyurusu yapıyo.Choosensxcakalx Arzların butun sıfalrı na okadar koymsukı butun bır arz klanı sıfaları Oyunda Choosensxcakalx ın pesıne dusuyo kacıyorum ama 60 ksıden nekadar kacabılrısın 5 dakıka boyunda arkamda 60 kısıyle orda dort dolandım ve GM LER SADECE BAKTI.Ve bole bır olayın ardından soledıklerı Akılı Mantıklı Becerılı Tecrubelı olan galıp gelır...60 ksıı araknızda dolasırken hangı mantık hangı akıl hangı tecrube sızı o durumdan kurtarır sızlere soluyorum.
Bole bır uygulama yerıne ordakı 75 kısıyı ıkıserlı vs turnuvası seklınde kapsıtırsalar ve bolelıkle bızde Aklımızı Mantıgımızı becerımsıızı ve tecrubemzıı en ıyı sekılde gerceklerstırsek daha ıyı olmazmı.Bu ucuncu olum oyunum oldu ve yıne kazanamadım Meranda yenebılen sıfa ve savascı olmadıgı taktırde bole bır sacma oyunda kaybetmek ınanın dokunuyo.Hırsızlar dolandırıcılar v.b sayamayacagım kadar kotu nıtlıklı ksıler bu oyunlarda galşıp gelırken bız malubıyetle odulledırılıyoruz.Oyunun ve GM lerın ADALETI bukadarmı.Bunca emek bunca calısma bunun ıcın mı.
Tekrardan soluyorum bu adaletsızlıge bır son verın.Ve olum yununda pesıme dusen butun arz klanı sıflarına seslenıyorum.Hepınıze teke tek vs teklıfınde bulunuyorum eger bır tanenıze kaybedersem carı sılecem.GM lerede seslenıyorum benı bunlarla kapıstırma olnagı saglarsanız sewınırım...
SayGıLaRıMLa Choosnesxcakalx
~~ÖLÜM OYUNU TAM BIR HAYAL KIRIKLIGI~~
- hadise8787
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ~~ÖLÜM OYUNU TAM BIR HAYAL KIRIKLIGI~~
çakal bana yaptıklarına birşey demiyorum sen konu açmışsın 2 1 iksirsiz dövüş diyorlar
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim
- sokaktakiadam
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: LoNCa RıHTıM
konuyu açan arkadaşıma öncelikle teşekkür ederim..
söz konusu burada sobe firmasını eleştirmek deil.. ancak böyle bir mantığın olmasıda mümkün deyildir..
güzel bi güncelleme veya etkinliğin düzenlenmesi yerine çok saçma bir etkinlik olduğu kesin.
oraya hiç girmedim hiçte meraketmedim desem yeridir..
bu sıkıntıyı daha öncede forumda okumuştum.. girmememe ramen Er meydanından pay biçerek ne derece bi etkinlik olduğunu az çok tahmin edebiliyordum..
çok saçma ve mantıksız cümlelere kullanışlmış. mantık bunun neresinde?
neyse umarım iyileştirmeler yapılır bi an önce düzeltirler eksikleri..
söz konusu burada sobe firmasını eleştirmek deil.. ancak böyle bir mantığın olmasıda mümkün deyildir..
güzel bi güncelleme veya etkinliğin düzenlenmesi yerine çok saçma bir etkinlik olduğu kesin.
oraya hiç girmedim hiçte meraketmedim desem yeridir..
bu sıkıntıyı daha öncede forumda okumuştum.. girmememe ramen Er meydanından pay biçerek ne derece bi etkinlik olduğunu az çok tahmin edebiliyordum..
çok saçma ve mantıksız cümlelere kullanışlmış. mantık bunun neresinde?
neyse umarım iyileştirmeler yapılır bi an önce düzeltirler eksikleri..
- SimonxDoRLeo
- FareAdam Düşmanı
SözLéRine Katılıyorum ama Bende Arzım Ve etkinlige KatıLmadım Dogrudur çogu arz Arkadaşlar Sevmiyor Senivolkan yazdı:Bugun tekrar goruldukı oyun gıttıde saygınlıgını ve onemını kaybedıyo.Ölum oyunu olarak adlandırdıkları ve dupeduz sacmalıktan olsusan bu gereksız palatform hayal krıklıgından baska bırsey deıl.75 kısıyı bır odaya dolduruyolar tavuk gıbı ve bunlardan bırbırını kesmelerını ıstıyolar.Aklını mantıgını becerısını ve tecrubesını kullanan kazanır dıyede slogan koyuyolar.Fakat ne kadar akılı mantklı becerılı ve tecrubelı olursanız olun bu bır sans oyunu ve duzembazlık.Nden mı duzembazlık Arzlar klandan bırlık olup butun lodosları kesme duyurusu yapıyo.Choosensxcakalx Arzların butun sıfalrı na okadar koymsukı butun bır arz klanı sıfaları Oyunda Choosensxcakalx ın pesıne dusuyo kacıyorum ama 60 ksıden nekadar kacabılrısın 5 dakıka boyunda arkamda 60 kısıyle orda dort dolandım ve GM LER SADECE BAKTI.Ve bole bır olayın ardından soledıklerı Akılı Mantıklı Becerılı Tecrubelı olan galıp gelır...60 ksıı araknızda dolasırken hangı mantık hangı akıl hangı tecrube sızı o durumdan kurtarır sızlere soluyorum.
Bole bır uygulama yerıne ordakı 75 kısıyı ıkıserlı vs turnuvası seklınde kapsıtırsalar ve bolelıkle bızde Aklımızı Mantıgımızı becerımsıızı ve tecrubemzıı en ıyı sekılde gerceklerstırsek daha ıyı olmazmı.Bu ucuncu olum oyunum oldu ve yıne kazanamadım Meranda yenebılen sıfa ve savascı olmadıgı taktırde bole bır sacma oyunda kaybetmek ınanın dokunuyo.Hırsızlar dolandırıcılar v.b sayamayacagım kadar kotu nıtlıklı ksıler bu oyunlarda galşıp gelırken bız malubıyetle odulledırılıyoruz.Oyunun ve GM lerın ADALETI bukadarmı.Bunca emek bunca calısma bunun ıcın mı.
Tekrardan soluyorum bu adaletsızlıge bır son verın.Ve olum yununda pesıme dusen butun arz klanı sıflarına seslenıyorum.Hepınıze teke tek vs teklıfınde bulunuyorum eger bır tanenıze kaybedersem carı sılecem.GM lerede seslenıyorum benı bunlarla kapıstırma olnagı saglarsanız sewınırım...
SayGıLaRıMLa Choosnesxcakalx
ama Benim Görüşüm farkLı Bu Bir Oyun Kimseye Kızmam KimseyLede Aynı Sevyeye Düşmem
Orda O Çaresizligin Nasıl Oldugunuda İyi Bilirim Yaşadım Düşmanımız Çok NaPaLım <---
:arrow: ßazı Arkadaşlar ßazen Bunun Bir Oyun OLdugunu Unutuyor
SayGıLarımLa PaŞaxßüyü
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
-
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Arkadasımın sıfacısıyla gırmıstım bende sıfacıların ölüm oyununa ama hakıkaten cok komık bır durum vardı
30 40 tane adam bakın rakamda abartmıyorum.cakalın pesınden afedersınız ama ıt gıbı pesınden kosuolar
cakal gıdıyor bunlar hepsi bır cakalın arkasından gıdıor D cakala zehırler asıtler:DD zamanında hakıkatn ıyı koyms
bu arada dıer tum sozlerıne katılıorum.Buyuculerın ölum oyununada gırdım.Moddayken malın bırı wurdmustu 70 canla basladım
Sımdı herkes haydaa bırbırınıve vuruyor.dırek ortada baslattı 5 6 kısı devamlı kutup actık ve son 6 kısıde hepimizde vardık kutup acanlarn
sımdı bırısı vurdu 3 canım kaldı.Tam kutup cozuluyor adma buyu atıyor tekrar oradan bırı kutup acıyor bana buyu etkılemıyor oyle oyle son 6 ya kaldık sonrasında ıksır işi götürdü
ben ıksırsız gırdım şansason 6ya kaldım.yani ilk elenenlerde 1e1 de kolay elenecekler değil. 1e1 vs ler seklınde olması daha mantıklı olurdu
Öncelıkle herkeze ıı forum lar arkadaslar .. konuyu acan yıgenıme bu konuda duyarsız kalmadıgı ıcın sonsuz tsskr ederım.. oyuna sacma saban bı etkınlık getırdıler ..guya neymıs zewk alalım oyuna tad gelsın we ınsanlar bıreysel derecesın ı olcsun (tamamen palavra)soruyum GM arkadaslara hangı zeka-hangı oyun bılgısı-hangı-yetenek 30 kısıye 1 kısı savasırken ıse yarar :?: etkınlık yapıorsanız barı bırazdaha dıkkatlı we tamamen bıreysellıge yonelık(tek e tek) bısı yapın kı bızde 1.cı olan arkadas ıcın soleyelım kı way be hll olsun 50 kısının arasında 1 .cı olsu tbrk edelım o arkadası..Bundan sonrakı yapılacak etkınlıkte ınsallah daha duyarlı we dıkkatlı olunur.....IYI FORUMLAR
Savascı--Choosensxghost Ecel Getiren
Şifacı--Choosensxghostt Asab-ı Keyf
Büyücü--Chembers Ejder Asa
Kralına yol verdım Soytarısı ıle urasamam...
Savascı--Choosensxghost Ecel Getiren
Şifacı--Choosensxghostt Asab-ı Keyf
Büyücü--Chembers Ejder Asa
Kralına yol verdım Soytarısı ıle urasamam...
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
Choosensxcakalx'in yasadıgı durumu gördüm.Gercekten kazanması imkansızdı fakat baska tür bir sistem yapılamaz.Eger eşleme yapılarak vs yapılırsa her vs 3 dk sürse 8 saat filan sürer ki cok vs.de karısıklık olur.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
arzlar bırlık oluşturmayı bıldi çakalın ilk 5 dk nakavt olması gece boyunca arzlarda sohbet konusu oldu herkesin ellerine sağlık süperdi

<< ^^ WaffenxHimotep >>
Ben içinde aslanm.Bildiklerimn gücüyle bilgiçlk taslarm.Senet sözümdür adım imzadır.
Krallığna kral olan haLkm
Unsere Liebe zu unserer größten Stärken ^^ WAFFEN SS ^^
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
bak koca klan senin peşinden koşuyordu ya senin klanın nerdeydi ?
sorun sende mi etkinlikte mi ?
neden senden başka kimseyi arz klanı orda peşlemedi ?
Arkadasım oyununun amacı orda arz lodos kapısması deıl...GM lerınde soledıgı gıbı bu bır Aklıl Tecrube ve Yetenek kapısması..Ama sadece lafta.bak koca klan senin peşinden koşuyordu ya senin klanın nerdeydi ?
Senın arkandan bole bır duzembazlık cevırseler sen ne yapardın...Ozamnada bole gulebılırmıydın... :?:arzlar bırlık oluşturmayı bıldi çakalın ilk 5 dk nakavt olması gece boyunca arzlarda sohbet konusu oldu herkesin ellerine sağlık süperdi
Bolesıne bır platformu duzenleyeen ekıp 75 kısıden olusan bır vs turnuvası duzenleyemıyosa bıraksınlar bu ısı bılenler yapsın...Choosensxcakalx'in yasadıgı durumu gördüm.Gercekten kazanması imkansızdı fakat baska tür bir sistem yapılamaz.Eger eşleme yapılarak vs yapılırsa her vs 3 dk sürse 8 saat filan sürer ki cok vs.de karısıklık olur.
SaYGıLaRıMLa Choosensxcakalx