Öyle Çok "Sevdiğim" Var Ki

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Candygirl
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Öyle Çok "Sevdiğim" Var Ki

Mesaj gönderen Candygirl »

Çocukların gözlerini sevdim... içimde huzuru, mutluluğu yaşattığı için...

Dinmeyecek sanılan fırtınaları sevdim... yaşamın her döneminde, savaşmam gerektiğini öğrettiği için...

Başarısızlıkları sevdim... başarıya giden yolu gösterdikleri için...

Geceleri sevdim... tüm günümü nasıl geçirdiğimi değerlendirme olanağı verdiği için...

İnsanların sorunlarını dinlemeyi sevdim... yaşamın gerçeklerini görüp, daha olgun insan olacağımı bildiğim için...

Duyulan eksiklikleri sevdim... her şeye sahip olmanın, insanı ne kadar mutsuz ettiğini bildiğim için...

Sabahın erken saatlerinde çalan çalar saatimin sesini sevdim... bana bugün de yaşama olanağı verildiğini gördüğüm için...

Buzlu yollarda yürümeyi sevdim...yaşamda da atılan yanlış bir adımın, insana ne denli acı vereceğini anımsattığı için...

Uzaklıkları sevdim... özlemlerin duyguları pekiştirdiğini bildiğim için...

Yaşamın renklerini sevdim... yaşanılan tüm duyguları tablolara döktüğü için...

Bir şeylere inanmanın mutluluğunu sevdim...kendimi iyi duyumsadığımda, yanımda olacak insanların varlığını bildiğim için...

Her ne olursa olsun bir şeyin bittiği için üzülmek yerine yaşandığı için sevinmeyi sevdim... üzüntülere liman olursak, mutluluğun başka yerlere demir atacağını bildiğim için...

Sevmekten ve sevilmekten korkmayan insanları sevdim... sevme ve sevilmenin yapaylıktan değil, doğallıktan geldiğini bildikleri için...

Arkadaşlarımla geçirdiğim zamanları sevdim... içten bir sohbetin, tüm ağrılara iyi geldiğini bildiğim için...

Ve sevdiklerimin ellerini tutmayı sevdim...
Avucumun içine bıraktığım yüreğime dokundukları için...

Alıntı...
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada,kendin olarak kalabilmek,dünyanın en zor savaşını vermek demektir.Bu savaş bir başladımı,artık hiç bitmez!...
Kullanıcı avatarı
JeLiN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Öyle Çok "Sevdiğim" Var Ki

Mesaj gönderen JeLiN »

Hepsini sevdimde bir bunu sevemedim cnm "Uzaklıkları sevdim... özlemlerin duyguları pekiştirdiğini bildiğim için... " uzaklari sevemedim sevemiyorum.. Emegine saglik cnm..
Gerceklik sözkonusu oldugunda, ironi mantigin son kalesidir..

JeLiN
Kullanıcı avatarı
MeGaStaR
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MeGaStaR »

Candygirl yazdı:Çocukların gözlerini sevdim... içimde huzuru, mutluluğu yaşattığı için...

Dinmeyecek sanılan fırtınaları sevdim... yaşamın her döneminde, savaşmam gerektiğini öğrettiği için...

Başarısızlıkları sevdim... başarıya giden yolu gösterdikleri için...

Geceleri sevdim... tüm günümü nasıl geçirdiğimi değerlendirme olanağı verdiği için...

İnsanların sorunlarını dinlemeyi sevdim... yaşamın gerçeklerini görüp, daha olgun insan olacağımı bildiğim için...

Duyulan eksiklikleri sevdim... her şeye sahip olmanın, insanı ne kadar mutsuz ettiğini bildiğim için...

Sabahın erken saatlerinde çalan çalar saatimin sesini sevdim... bana bugün de yaşama olanağı verildiğini gördüğüm için...

Buzlu yollarda yürümeyi sevdim...yaşamda da atılan yanlış bir adımın, insana ne denli acı vereceğini anımsattığı için...

Uzaklıkları sevdim... özlemlerin duyguları pekiştirdiğini bildiğim için...

Yaşamın renklerini sevdim... yaşanılan tüm duyguları tablolara döktüğü için...

Bir şeylere inanmanın mutluluğunu sevdim...kendimi iyi duyumsadığımda, yanımda olacak insanların varlığını bildiğim için...

Her ne olursa olsun bir şeyin bittiği için üzülmek yerine yaşandığı için sevinmeyi sevdim... üzüntülere liman olursak, mutluluğun başka yerlere demir atacağını bildiğim için...

Sevmekten ve sevilmekten korkmayan insanları sevdim... sevme ve sevilmenin yapaylıktan değil, doğallıktan geldiğini bildikleri için...

Arkadaşlarımla geçirdiğim zamanları sevdim... içten bir sohbetin, tüm ağrılara iyi geldiğini bildiğim için...

Ve sevdiklerimin ellerini tutmayı sevdim...
Avucumun içine bıraktığım yüreğime dokundukları için...

Alıntı...

Hepsinin yanında renklendirdiğim yerleri daha çok sevdim . . . =)

Teşekkürler , güzel olmuş . . . ;)
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||

Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Mesaj gönderen MORDuMan »

eline sağlık seda abla merakdan soruyorum sen mi yazdın yoksa başka bi yerden mi aldın
ResimResim
Kullanıcı avatarı
fundafuni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen fundafuni »

MORDuMan yazdı:eline sağlık seda abla merakdan soruyorum sen mi yazdın yoksa başka bi yerden mi aldın
ya post aksıyosun yada okumadan yorum yapmışsın en altta alıntıdır yazdığını görmiycek akdar kör olamassın:))
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

yorumu okumadan yazmışdım içimden dedim zaten kşke bi baksaydım die xD
ResimResim
Kullanıcı avatarı
fundafuni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

MORDuMan yazdı:yorumu okumadan yazmışdım içimden dedim zaten kşke bi baksaydım die xD
keşkelerle olmuyo işte mdm yorum yapıyosun bakıcaksın:D
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

sende her konuda gider yapıon bana ya allallah xD
ResimResim
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

hem post kasıo olsam eline sağlık der geçerdim harf başına post vermiyolar zaten xD
ResimResim
Kullanıcı avatarı
fundafuni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

MORDuMan yazdı:sende her konuda gider yapıon bana ya allallah xD
en kısa yorumu sen yaptığından gözüme sen çarpıyosun:D

“Genel Sohbet” sayfasına dön