Çalıntı yaparak iş yapmamanı öneririm,O ateşli kuru kafayı "Sanalkorkun" Yapmıştı Çokta güzel bir resim olmuştu ve bizimle paylaşmıştı...Alıntı yapıyorsan altına alıntı yazmanı öneririm Buyrun Sanalkorkunun yaptığı resim: viewtopic.php?f=58&t=27491
Hayır ben öyle birşey asla görmedim böyle yap diye eniştem önerdi o kurukafadada ondan yardım aldım alındı değildir.He aynısı olabilir.Ama alıntı değildir.Ben o arkadaşın resmini bile görmedim.Kendi yapımımdır alıntı değildir.
Saçma saçma konuşma Lütfen Kurukafalkı savaşcıyı alıntı ettiğin çok çok açık 2 resimi karşılaştır bizi enayi zandın heralde o kadar abartma ama Altına alıntı yazmadığın için "Sanalkorkun" un resminin 1 kısmını çaldın sayılır.
Adam o kadar emek harcamış o resme sen kopyala yapıştır ile işi bitiriyorsun ?
Bir olarak ben ilk defa onun resmini gördüm ve sanki ben kuru kafalı adam yapmayı hayal edemem.2.ciside onun resmine bakmadım ama sen baktın diyorsun kanıtın varmı ve ben bunu dün gece yaptım o gece zırhlı adamı bulmak için kendimi harcadım resmen arzların klan yerine 2 kez girdim ve 2 yorumum var birisi lodasa damga 2.si o 9 yaşındaki çocukla ilkgili olan lütfen ya bilip bilmeden laf etme ya.
Kopyala yapıştır diyorsun bide hahahhaha:D la senin arkadaşının resmini araştıdım başka biriside yapmış o zaman o da çalıntı:D hahaha olum saçmala be ben asla çalındı hırsızlık yapmam beni bilen bilir zaten.Ve sanki sadece o yapabiliyor o kurukafalıyı.
1 gram resimden anlıyorsan ... Kurukafalı savaşcıyı sanalkorkundan çaldın bunu inkar ediyorsun ki zaten resimlere bakan bunu anlar salak salak konuşma,Sen çalmasan bile enişten çalmıştır ve sana bak ben buldum bunu felan demiştir...!
Kanıt istiyorsun kanıtı gösteriyorum sana senin aklın almak istemiyor heralde...
O kanıtı demiyorum.Benim çaldığıma dair hem eniştem çalmadı o bu forum girmiyor.İnternetten buldu bir kere o gece zırhlı adamıda ben buldum hani kanıtın varmı benim o resmi çaldığıma dair birde resimden ii anlıyorum.Merak etme benim resmim kardeşim ben buldum çalmadım.He çaldın diyorsan ben araştırdım.İşte photoshop diye bir konu buldum.Orda başkasıda kuru kafayı almış ona çaldın diyen varmı:DHe ben çalmadım.Sadece o adam yapacak diye birşey yok ya bırak seni takmıyorum bile ya:DOyunumuz sizin gibi iftiracılar yüzünden maffoluyor biliyormusun ya:D