Merhabalar,
Bilindiği üzere Grup Bölgeleri'nin de gelmesiyle birlikte Fahri Bey'e de nadide reçeteler eklendi. Bu reçetelerin malzemelerinin Hydrargyrum vb. tümü mevcut durumda. Fakat üretmek çaresiz. Örnek vermek gerekirse nadide reçeteleri üretebilmek için öncelikle karakter penceresindeki üretim puanlarının 0 olması gerek veya yeni baştan karakter kasmak gerek. Böyle bir durumunda olması mantıksız değil mi? Bu kadar yorumdan sonra gel gelelim öneriye ...
Sadece bir veya iki reçete üretmek için yeteneklerin sıfırlanması da mantıksız olur. Onun için en kısa zamanda reçetelerin üretim seviyelerininde Ecel Getiren, Ashab-ı Kehf, Ejder Asa gibi olması dileklerimle.
İyi forumlar / oyunlar.
Fahri Bey'deki Nadide Reçeteler Hk.
- Sahinhilebazmsti
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Fahri Bey'deki Nadide Reçeteler Hk.
- sahinhilebaz - Şahinhilebazmsti - HiLeBaZMuSTaFa - HİLEBAZINGÖZDESİ ...
LoncaEFSANELER
Yönetim
LoncaEFSANELER
Yönetim
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Team
Re: Fahri Bey'deki Nadide Reçeteler Hk.
evet nerdeyse tüm madenler hazır ama üretim 48 lvl zırcı istiyor benim büyücü zırhcı degilki nasıl üretcem nadideler aktarılmıyorda ?
bende aynı durumdayım. arkadaşım zırhçıydı ona ürettik ceket benim çarıma üretemedik.
Bu DüNYaNıN CeFaSıNdAn SeFaSıNa NöBeT KaLmAz;
GaFiL oLmA iLmE ÇaLıŞ GiDeN GüNLeR GeRi GeLmEz...
DaiMi LoDoS DeSTeKCiSi
hayalxetxSARI-hayalxetxFISTIK-hayalxetxAYARCI-hayalxetxSVG-hayalxetxBREAHT
GaFiL oLmA iLmE ÇaLıŞ GiDeN GüNLeR GeRi GeLmEz...
DaiMi LoDoS DeSTeKCiSi
hayalxetxSARI-hayalxetxFISTIK-hayalxetxAYARCI-hayalxetxSVG-hayalxetxBREAHT
- Nikobellic
- İskele Babası

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Bende de aynı sorun var
En kısa zamanda bir çözüm bekliyorum yoksa çarımı silicem Zırhçı olucam ama zırhçı olmakta hiç istemiyom
Sadece o reçetelerin üretilmişi satılırsa iyi olur bence yada
Kaldırılsın, Olmadı Seviyesi 0 olsun
Teşekkürler
En kısa zamanda bir çözüm bekliyorum yoksa çarımı silicem Zırhçı olucam ama zırhçı olmakta hiç istemiyom
Sadece o reçetelerin üretilmişi satılırsa iyi olur bence yada
Kaldırılsın, Olmadı Seviyesi 0 olsun
Teşekkürler
- Sahinhilebazmsti
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
Sayın yönetim,
Lütfen bizi gelişmelerden haberdar edin, çünkü en doğal hakkımız. Burada kaydadeğer mantıklı birşey soruyorsak cevabını bulmalı. Teşekkürler...
Lütfen bizi gelişmelerden haberdar edin, çünkü en doğal hakkımız. Burada kaydadeğer mantıklı birşey soruyorsak cevabını bulmalı. Teşekkürler...
- sahinhilebaz - Şahinhilebazmsti - HiLeBaZMuSTaFa - HİLEBAZINGÖZDESİ ...
LoncaEFSANELER
Yönetim
LoncaEFSANELER
Yönetim
- hadise8787
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
Sunucu:
Meran
Karakter Adı:
Maçaxkızı
Açıklama:
Sayın Yöneticiler Yeni Grup bölgeleri gelmesiyle yeni Reçeteler Çıktı Bunu Üretmek İçin Zırhçı Olmamız gerkli Zırhçı diliz üretmiyoruz ya yeni çar açıcaz yadayeni reçetelerden faydalanmıcaz bu sorun şaheserler ecel ejder gibi reçetlerde görüldü ve düzeltildi reçtelerin zırh olmasın onlarda şaheserler gibi olsun
yönetimin cevabı
Merhabalar,
Şu an için belirtilen reçeteler olması gerektiği gibidir. Mantık açısından bir şaheser reçetesinin 1 seviye olması hatadır.
Belirtilen reçetelerin seviyesi düşürülmesi harici farklı alternatifler değerlendirilmektedir.
Bilginize.
Meran
Karakter Adı:
Maçaxkızı
Açıklama:
Sayın Yöneticiler Yeni Grup bölgeleri gelmesiyle yeni Reçeteler Çıktı Bunu Üretmek İçin Zırhçı Olmamız gerkli Zırhçı diliz üretmiyoruz ya yeni çar açıcaz yadayeni reçetelerden faydalanmıcaz bu sorun şaheserler ecel ejder gibi reçetlerde görüldü ve düzeltildi reçtelerin zırh olmasın onlarda şaheserler gibi olsun
yönetimin cevabı
Merhabalar,
Şu an için belirtilen reçeteler olması gerektiği gibidir. Mantık açısından bir şaheser reçetesinin 1 seviye olması hatadır.
Belirtilen reçetelerin seviyesi düşürülmesi harici farklı alternatifler değerlendirilmektedir.
Bilginize.
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Team
- Patasana
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
hadise8787 yazdı:Sunucu:
Meran
Karakter Adı:
Maçaxkızı
Açıklama:
yönetimin cevabı
Merhabalar,
Bilginize.
Saçmaliktan başka birşey değil ...
Şaheserler 1 level olamaz diyorsunuz ama şaheser itemleri oyunu yayınladıktan 3 yil sonra koyup 4. yil oyunculara açarsanız saçmaliktan başka birşey olmaz. Şaheserler 2006 da var oldugu bilinse sizin yaptıklarınız doğru ama bu durumda yaptıgınız sadece saçmalik.

http://pic1.resimupload.com/r3/resim_129876180.JPG
http://img195.imageshack.us/img195/1395/5handanldj.jpg
http://pic1.resimupload.com/r8/resim_510193426.JPG
http://pic1.resimupload.com/r4/resim_362352276.JPG
Rreçetelerin 1 lvl olması gerekiyor bu şekilde üretim imkansız aktarılma durumu olsa yan çarımızda üretip aktarırız fakat o da imkansız ecel latif ejder gibi 1 lvl olmaları gerek.
Vardır elßet ßu Gidişin ßir Sonu.
KraLarTor
KraLarTor