merhabalar
çoğu kişi özellikle tecrübesiz kişiler hep aynı soruyu soruyor. bende bu arkadaşların sorularına cevap verebilmek
için bu konuyu açma gereği duydum.
para kasma yolları :
1-Karizma satmak: bu iş için en az 2 karakteriniz ve plus üyeliğiniz olmalı. günde 2şer defa karizma satsanız günde 2m
3 ayda 180m para yapar bu da üstünüze iyi bir set alabilmenize olanak tanır.
2- yeni karakter kasmak: 2 hafta konsantre olarak karakterinizi 1den 49 a kasarsanız güzel itemler düşürürsünüz.
3-yaratık kesmek : bu yolu daha çok plus üyeliği olan savaşçı ve büyücüler için öneriyorum. büyücüler için favori
mekanım dişi örümceğin ilerisindeki iridyum madeninin civarı ve solucana gelmeden hemen önceki bölgedir.
savaşçılar için ise cincırdan aşağı inen bölge favori mekanımdır.
4- madene yatmak: bu plussuz oyuncular için favori para kasma yöntemimdir
savaşçı ve şifacılar için: madenci + lokman büyücüler içinse sarraf + lokman en iyi üretim dağılımıdır.
savaşçı ve şifacılar büyücülere göre daha dayanıklı oldukları için özellikle yeraltındaki madenlerle uğraşmalıdır. bu
konudaki tavsiyem hidra yolundaki yonca dır eğer eliniz hızlı deilse sarraf + lokman en iyi dağılım olacaktır.
büyücüler için çöldeki elmas ve akik lodos kalesinin üst tarafındaki ametist ve zincir büyücülerindeki akik ve menekşe
madenleridir. öte yandan tepegözlerdeki budaksız abanoz daha hızlı para yapmak isteyen büyücüler için idealdir.
sivri adada ise hortlakların ortasında kalan gano ise tenha olduğu için güzel bir nokta oalcaktır.
arkadaşlar yardımcı olabildiysem ne mutlu.
para kasmak isteyenler içeri
para kasmak isteyenler içeri
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
Re: para kasmak isteyenler içeri
1-Karizma satmak: bu iş için en az 2 karakteriniz ve plus üyeliğiniz olmalı. günde 2şer defa karizma satsanız günde 2m
2- yeni karakter kasmak: 2 hafta konsantre olarak karakterinizi 1den 49 a kasarsanız güzel itemler düşürürsünüz.
Karizma satmak her gün okadar kolay olmuyor alıcılar az bulunuyor alıcıda her zaman olmuyor..
Char kasmak ise güzel bir fikir ama güzel item düşmesi şans
Nothing
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Wizards yazdı:merhabalar
çoğu kişi özellikle tecrübesiz kişiler hep aynı soruyu soruyor. bende bu arkadaşların sorularına cevap verebilmek
için bu konuyu açma gereği duydum.
para kasma yolları :
3-yaratık kesmek : bu yolu daha çok plus üyeliği olan savaşçı ve büyücüler için öneriyorum. büyücüler için favori
mekanım dişi örümceğin ilerisindeki iridyum madeninin civarı ve solucana gelmeden hemen önceki bölgedir.
savaşçılar için ise cincırdan aşağı inen bölge favori mekanımdır.
4- madene yatmak: bu plussuz oyuncular için favori para kasma yöntemimdir
savaşçı ve şifacılar için: madenci + lokman büyücüler içinse sarraf + lokman en iyi üretim dağılımıdır.
savaşçı ve şifacılar büyücülere göre daha dayanıklı oldukları için özellikle yeraltındaki madenlerle uğraşmalıdır. bu
konudaki tavsiyem hidra yolundaki yonca dır eğer eliniz hızlı deilse sarraf + lokman en iyi dağılım olacaktır.
büyücüler için çöldeki elmas ve akik lodos kalesinin üst tarafındaki ametist ve zincir büyücülerindeki akik ve menekşe
madenleridir. öte yandan tepegözlerdeki budaksız abanoz daha hızlı para yapmak isteyen büyücüler için idealdir.
sivri adada ise hortlakların ortasında kalan gano ise tenha olduğu için güzel bir nokta oalcaktır.
arkadaşlar yardımcı olabildiysem ne mutlu.
emeğine saygı çok faydalı bilgiler vermişsin teşekkürler bu arada bişey eklemek istiyorum :
çöpleri işportacıya satın
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Plusum olmamasına rağmen pluslu oyuncualra göre daha zenginim iş plus değil oyunu bilmek (TABİ PLUSUNDA BAYA İYİLİKLERİ VAR)
- Panaromiks
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Eminönü Efeleri
bende para için bir kaç defa çar kastım ama pluslı olduğum halde hiçirşey düşmedi 

Karizma satmaktan o kadar kazanilacaksa isim rahat.
ama o karizmayi alacak kisi buak zor.Vede insanlarla ugrasmak ayri bir dert.
2.si hesap kasmanin o kadar uzun surecegini sanmam.Plus varsa rahat rahat 3 gune cok rahat kasiliyor.
Aslinda ne yapacaginii bildikten sonra para kazanmanin bir cok yontemi vat.Yani is yine insanin kendisinde bitiyor.
2.si hesap kasmanin o kadar uzun surecegini sanmam.Plus varsa rahat rahat 3 gune cok rahat kasiliyor.
Aslinda ne yapacaginii bildikten sonra para kazanmanin bir cok yontemi vat.Yani is yine insanin kendisinde bitiyor.
xXxGİYOTİNxXx,Isyangiyotini,achiwasha
GİYOTİN,Achiwashaa
Şarapnel,Achiwashall
GİYOTİN,Achiwashaa
Şarapnel,Achiwashall
benim plusum var ama yalnızca haftasonu 5 saat bakıyorum o kadar . Peki benim için en iyi taktik hangisi olur ?
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
İyi bir çalışma
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!