oyun pert olmuş tebrikler ikv çalışanları sağlam iş
oyun pert olmuş tebrikler ikv çalışanları sağlam iş
:evil: :evil: :evil: sırf grup bölgeleri için yapılan değişikler tamamen berbat ötesi ne savasçının karizması nede oyunun anlamı kalmış sırf grup bölgelerine girmek için savasçılarımızı tank mı yapıcaz zırt pırt bari yetenekleri sıfırlamak beleş olsay dı :?: :twisted: :twisted: bakıyorum da son bu eklentilerden sonra oyuna ilgi iyice düştü dolan dur hep aynı tas aynı hamam :evil: :evil: :evil: hadi hepsi bi yana savasçıların vuruşları niye oynadınız boşuna mı ugraştık en güçlü olmak için onca zaman :evil: :evil: önceden 4ooo vururken ortalama şimdi yaratıklara göre değişiyo 3ooo de vuruyon 5ooo de iyimi derseniz berbat tek seferde 2 muhafız keserken şimdi bir tane zor kesiyon bıde plus olayına reklam üzerine reklam yapıyonuz dünya kadar para verdik plus hiç anlamı yok ki zaten dogru düzgün büyülü efsun görmüyorum zaten plus yokken daha iyi düşüyo artı bide grupdaysan grupda da varsa bi plus lu paso sana düşüyo bi düzenleme şart grup bölgesi tamamda bari tek giremilceğimiz yerlerde olsaydı en güçlülerin girebilceği mesela bu millleti bi araya toplamaya çalışmak bi dert zaten kadım da yaptığınız işkenceyi grup bölgelerinde devam ediyonuz.. daha neler neler varda yuhh yani bende şu an bu kadar :evil: :evil: :evil: alayına gider.... seviyosanız işinizi sevindirin bari bizi he
) :evil: :evil:
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: oyun pert olmuş tebrikler ikv çalışanları sağlam iş
Ben 45 lwlm aynı anda 2 muhafızı çok rahat kesiyorum 49 luğumla 4 zorlarım belki
Bu arada savaşçı çöpse şifacı yada büyücü kas ? Grup bölgelerine öyle her kafasına gelen girmemeli biraz işi bilemli ve sağlam olmalı girmek için
Ha beğenmiyorsan oynama şahsen ben beğeniyorum 

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
- HatayLiHaSaN
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Oyundan Zewk aLMayı biLcen xD
>>>> Apaçi StayLa >>>>
H-A-T-A-Y-L-I-L-A-R
H-A-T-A-Y-L-I-L-A-R
- karabatu14
- Işık Hanım'ın Elemanı
oyunun %50sinden fazlası savaşçıdan oluşuyodu bu güncellemeyle 3 karakter arasındaki sayı eşitlendi işte
eğer sen beğenmiyosan oynama
oynarsan para veririm diyende yok 
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
BEYAZKÖŞK
kim ne derse desin oyun eski eğlencesi hiçbirtürlü kalmamıştır ben zaten keyfi oyun cular için söylemek istemiştim ken di kafa mı rahatlatmak dağııtmak gibi kendim oynamak varken ni yi devam lı birilerini bulmaya çalışayım ki bence berbat tek kalime 23 carım var bu arada dahasıda var belkı aklımda kalan lar bunlar beta cıyızzzzz.. belli zaten oyun eskisinden çok doluyo
)) hahhaha :evil: :evil: :evil: :idea: oyun gelişmeli daha hızlı