Abi yine döktürmüşsünüz her çalışmanızı foruma koyma nazar değcek
Ama elçin için üzülsem mi sevinsem mi anlayamadım aynı takılar zaten vardı ama yinede h.o.Osman abimin kolyeside h.o.
paşam olmuyor ıste bee artık suna calısmak deyıp durmayın tebrık edıyorum oncelıkle ve o ıtem cıkan arkadaslara hayırlı olsun dıyorum fakat bız o kadar kestık madalyadan bask abı sey yok neyıne calıstınız bızım kestıgımız kenan junon sayısı bellı degıl :S
xxcezaxx yazdı:paşam olmuyor ıste bee artık suna calısmak deyıp durmayın tebrık edıyorum oncelıkle ve o ıtem cıkan arkadaslara hayırlı olsun dıyorum fakat bız o kadar kestık madalyadan bask abı sey yok neyıne calıstınız bızım kestıgımız kenan junon sayısı bellı degıl :S
bölgeler açıldı açılalı kasamda biriken madalya sayısı 179 oldu. bilmem bu birşeyi ifade ediyor mu ?
xxcezaxx yazdı:paşam olmuyor ıste bee artık suna calısmak deyıp durmayın tebrık edıyorum oncelıkle ve o ıtem cıkan arkadaslara hayırlı olsun dıyorum fakat bız o kadar kestık madalyadan bask abı sey yok neyıne calıstınız bızım kestıgımız kenan junon sayısı bellı degıl :S
bölgeler açıldı açılalı kasamda biriken madalya sayısı 179 oldu. bilmem bu birşeyi ifade ediyor mu ?
Onlar için hiçbirşey ifade etmez, onlar kod diye birşey tutturmuşlar başka birşey bilmiyorlar
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn (Daha birçoğu, sadece Eminönü)
valla bendede var bı 150 tnae kadar ama 1 tne felandamı cıkmaz ama ya alper ya bız sanssızıs abı olurmu boyle bı ıs.
Sekan maydonoz olma ısıne bak adam hesabına koymam bıle arzları burda konfucyusla muhabbet edıyok
xxcezaxx yazdı:valla bendede var bı 150 tnae kadar ama 1 tne felandamı cıkmaz ama ya alper ya bız sanssızıs abı olurmu boyle bı ıs.
Sekan maydonoz olma ısıne bak adam hesabına koymam bıle arzları burda konfucyusla muhabbet edıyok
Seni adam yerine koyan yok zaten, alt tarafı lodoş veletisin
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn (Daha birçoğu, sadece Eminönü)