Evet ilk önce bölgeler.
Bölgeler:
------------------------------------
Kuyu:Topalın oradan giriliyor.
Phi Labirenti:Adada Philinin heykelinin önünde bir aşağıya inen merdivenden.
Fare adam kuyusu:Adada fare şehirindeki depodan kuyuya iniliyor.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Bölgelerdeki ve görevler Canavalar:
--------------------------------
Kuyu:
--------
Buz delisi:50 lvl
Elektrik delisi:51 lvl
Ateş delisi:52 lvl
Dev Muhafız:52 lvl
Kötü GB ANI:54lvl
İflis'in Kralı:57lvl
Felaket bekçisi:59lvl
Felaket Kralı:60 lvl
-------------------------------
Kuyu görevleri:
--------------------
49 lvl-Agah:Yeraltındaki kuyuyu araştır. [Komutana yollar.]
49 lvl-Komutan:Birde Arzuhalciyle Konuş. [Hmm ben bu işleri pek bilmem Arzuhalciye bir sor.]
49 lvl-Arzuhalci:Şarapçıya git 5 dk içinde. [Bu konuyu geniş bir şekilde araştırın]
49 lvl-Şarapçı:Gaffar'ın Gizemi [Bu kuyu ile Gizemli Bir adam uğraşıyor Kuyunun içinde Onunla konuşmadan 1 tane buz Delisi kes sakinleşsin yoksa seni öldürebilir]
50 lvl-Gaffar:20 adet Buz delisi öldür. [Buz delilerini temizlemeliyiz yoksa ben geleni öldürürüm eğer onları temizlersen çok sakinleşirim][Ödül:Antimon]
52 lvl-Gaffar:10 adet elektrik delisi öldür. [Buz delilerinden sonra elektrik delilerinle uğraşmak zorunda kalıyorum dışarı çıkmaya çalışıyorlar.Bunlarlar ilgilenirsen sevinirim.][Ödül:Voltaj modeli Sarı alev mızrak]Bu silahları en aşağıya yazıcağım.]
53 lvl Gaffar:10 adet ateş delisi ve 5 adet Kötü GB ANI öldür. [Acil bir müdahale yap burda bekliyorum seni][Ödül:GB ANI taktirli İbnisina modeli Şifa sopası]
60 lvl Gaffar:Felaket Kralı'nı öldür.[Bu kral bütün ordusunu üstümüze yönlendirdi kralı öldürürsen sana çok özel eşyalar ve malzemeler vericem.][Ödül:Işık Hanım Gece Zırhı Lvl:60]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Phi Labirenti:
-----------------
Dev sarı akrep:50 lvl
Gelişmiş Muhafız:53lvl
Dev ruh çalan:54 lvl
Dev Kalp kıran:56 lvl
Phili'nin kız Kardeşi:60 lvl
--------------------------------------------------------
54 lvl:Konuşan Tazı:Arzuhalci'ye bildir. [Bunu arzuhalciye bildir Phili'nin kısaca kız kardeşi adadaki heykelinin altında labirent yapmış.]
55 lvl:Arzuhalci:Git Orayı Araştır. [Çok hızlı ol.]
56 lvl:Arzuhalci:Dev sarı akrep ve G.Muhafızdan 10 adet öldür. [Çok hızlı ol ödülünü gelince vericeğim.][Ödül:Efsunsuz Kırbaç][VB.]
57 lvl:Arzuhalci:Dev Kalp Kıran öldür. [Evet bir tane kalp kıran öldürüp getirmişsin çok teşekkür ederim bunu Phili'nin Kız kardeşine karşı kullanabiliriz]
60 lvl:Phili'nin Kız kardeşine suikast [İki grup ile git yoksa herkesi tek vuruşta öldürür.Biraz acele et][Ödül:Akrep Kıskaçı:Bu malzemedir.]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fare Adam Kuyusu:
------------------------
Elektirikli Fare Adam:49 lvl
Fare Adam Testere:49 lvl
Fare:49 lvl
Fare Tetikçi:50 lvl
Fare motorcu:51 lvl
Fare adam kesici:52 lvl
Fare adam koşucu:55 lvl
Fare Adam lider:60 lvl
---------------------------------------
49 lvl:Agah:Fare adam kuyucusunu araştırın. [Adadaki O depoya benzeyen kuyuyu araştır.]
50 lvl:Agah:Kuyunun sonuna git. [Bu kuyunun sonundaki Lideri bul.]
55 lvl:Agah:Fare adam lider ile konuş. [Lider ile acilen konuşmalısın seni fazla tutmim acele etmelisin.]
60 lvl:Agah:Fare adam lider'e suikast. [Fare Adam lider'i Acilen öldürün.][Ödül:Işık Hanım Kırbaç][VB.]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EŞYALAR:
-------------
SAVAŞÇI:
------------------
Mızrak[52 LVL]
Kırbaç[56 LVL]
Ruh Satırı[58 LVL]
Ateş Kılıcı[60 LVL]
-------------------
Büyücü:
-------------------
Ateş Asa[52 LVL]
Buz Asa[56 LVL]
Ay Asa[58 LVL]
Ruh Asa[60 LVL]
-----------------------
Şifacı:
------------------------
Şifa Sopası[53 LVL]
Buz Sopası[55 LVL]
Kan Yılan Asa[58 LVL]
Ruh Yılan Asa[60 LVL]
Arkadaşlar bunlar tabiki gerçek değildir.Ben kendim yaptım.Ama bunların içinden bir kaç bölüm yeni lvl ler gelirse kullanılabilir.Burdaki eşyalar daha fazla olur yeni lvlerde inş.ve kesin öyle olur.Madenleri yazmadım.Efsunlardan biraz bahsettim.Ama bunlar gelicek diye birşey yok ben uydurdum bunları böyle olursa gayet ii vakit geçiririz diye umuyorum çünkü görevler kolay değil hele 60 lvl görevleri:d onlarla çok uğraşacağımızı sanıyorum.Belki Buraya maden ve efsunlarıda eklerim.Bunlar benim yapımımdır böyle olucak diye birşey yok Gm Arkadaşlarımız ve Mevlüt abimizin kararıdır onlar bunları ayarlıcaktır.Ama yeni bölgeler ve görevler konusu burda ii gibi bana göre herkese ii oyunlar!
49 lvlden 60 lvle görevler vb.Ben hazırladım!
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 49 lvlden 60 lvle görevler vb.Ben hazırladım!
SAÇMA SAPAN GÖREVLER VE CANAVARLAR
fena değil
plinin kız kardeşi
bu bıraz saçma 
plinin kız kardeşi
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Kız kardeşi değilde Philinin efendisi veya yardımcısı olabilirsnmz35 yazdı:fena değil
plinin kız kardeşi![]()
bu bıraz saçma
İsteyen beğenir isteyen beğenmez karaxhayalet ve öbür fena değil diyen arkadaşıma teşekkür ediyorum.
- Firelife
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
Hayalet adam bu kadar emek vermiş başından savcağına sende bir tane hazırlada senide tebrik edelim 
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Emek vermişsin ama pek hoşuma gitmedi, yine de eline sağlık...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
Saolun arkadaşlar aslında bölgelerin haritalarınıda yapıcaktım ama uzun sürer diye yapmadım.Yakında onlarıda yapabilrim.
- Gencfbxmavigzlm
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Çok saçma olmuş görevlerin bağlantısını tamamlayamamışsın mesala iflisin kralının kuyularda ne işi var meran şehrine giriş olabilirdi
ama gene okadar yazmışsın emeğe saygı..
xMAVİGÖZLÜMşx
TauReNxMaViGzLm
XxMaViGöZLüMxX
TauReNxMaViGzLm
XxMaViGöZLüMxX
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Yok arkadşlar şimdi (BANA GÖRE)SAÇMA sen beğenirsen diğeri beğenir ama (BANA GÖRE) SAÇMA genede emeğine sağlık