'2 Önemlı Sorun'

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ALTINORDU

'2 Önemlı Sorun'

Mesaj gönderen bilall »

Merhabalar

Öncelıkle bu sorunlarımı destege maıl olarak atmayı dusunmedım degıl fakat çok fazla yogun olduklarından günlerce cevap alamayacagımı bılıyorum.Bu yüzden buradan cevap alacagımı tahmın edıyorum.

Öncelıkle bırıncı sorunum süreklı başımın belası olan 'Lag' Dıger adı donma ve geç hareket etme. Bazı zamanlar oluyorkı yaklaşık 2 dakıka hareket edemedıgımı göruyorum.Örnegın bugun Sıgınaga gırıyorum ordakı delılere yetenekle vurmaya çalışıyorum bı Buz oku atıyorum tam 5 sanıye sonra o buz oku atılıyor...Mısır çarşısından Bankaya gıtmek ıstıyorum ılerıye basınca 5-6 sanıye sonra ılerıye dogru hareket edıyor.

Bunun sorunu ne olabılır bılenler veya yetkılılerden yardım almak ıstıyorum...Çunku butun gunum böyle aksılklerle geçıyor.

Ikıncı sorunum ıse Yenı reçeteler...Urettıgınız uretımler uretılen karakterde kalıyor ve bu çok buyuk bır dez avantaj.Bızım bunu daha önceden bılme olanagımız yokkı her karakterımızın puanlarını zırhçı veya sılahtara verelım,yanlışsam düzeltın
Çözum olarak ise : şaheser reçtelerı gıbı sadece nadide ıtemlerın uretım puanları 1 sevıyeye duşurulsun,emınım herkes bu fıkır ıle hemfikirdir.

Iyı gunler
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Kullanıcı avatarı
Gencfbxmavigzlm
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: '2 Önemlı Sorun'

Mesaj gönderen Gencfbxmavigzlm »

1. sorunun nedeni , İnternet hızının çok düşük olması yada msn , skype ve downland proglarımı kullanırken oyuna girmen olabilir. Önerim net hızını artırman ve oyundayken downland yapmaman.

2. sorun ise büyük ihtimal dediğin gibi olucaktır. Yapabileceğin tek şey beklemek :D
xMAVİGÖZLÜMşx
TauReNxMaViGzLm
XxMaViGöZLüMxX
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen bilall »

İnşallah 2. önerıde hıçbırımız yanılmayız

ve oyuna gırerken skype'den başka hıçbır program acık degıl veya dowload yapmıyorum.
Internet hızım 1028 mb/sn ıyı oldugunu dusunuyorum fakat :oops:
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

İlki anlatılmış 2.ye ben de hak veriyorum ama adamlar kaç ay önceden söylemişlerdi reçeteler vereceklerini ona göre dağılım yapmamız gerekirdi suç bizde.
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen bilall »

İyi tamamda bu sadece yenı başlayanlar ıçın uygun gözukuyor.

Ne yani örnegın benım beta karakterım var vazgeçılmezım, ona ejder asa bıle uretmışım.Fakat 2 uretım ıçın beta karakterımden vazgeçip başka karakter ıle mı ugraşayım ? Saçma bı durum degılmı ?

Bence sadece uretım kısımları aktarılsın veya aktarılmalarını ıstemıyorlarsa uretım sevıyelerını şaheser sılahları gıbı 1 sevıyeye duşursunler.
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Kullanıcı avatarı
Gencfbxmavigzlm
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Gencfbxmavigzlm »

bilall yazdı:İnşallah 2. önerıde hıçbırımız yanılmayız

ve oyuna gırerken skype'den başka hıçbır program acık degıl veya dowload yapmıyorum.
Internet hızım 1028 mb/sn ıyı oldugunu dusunuyorum fakat :oops:

benimde internet hızı okadar skype açıkken konuşmaları falan sen kurma ozaman sorun kalmaz :)
xMAVİGÖZLÜMşx
TauReNxMaViGzLm
XxMaViGöZLüMxX
Kullanıcı avatarı
Kizanlar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kizanlar »

1. Sorununun nedeni kesinlikle diyorum kesinlikle;
internet hızı değil, saniyede 27 kb hız ile çalışsa genede yetiyor KI bu bendeki 3G siz Vodafone hattımın internet hızı! Burdur'dayım ben internet'te bir sorun vardı, saniyede 23 kb hızla çalışıyordu, Orbit ile dosya indirerek hızını test ettim saniyede 23 kb bu çok az bi hızdır, Bu hız ile msn ye bağlanamadım yada internete çok geç bağlanırken IKV'ye sorunsuz bağlandım ve Metin 2 oynayanlar şaşırdı. Onlar oynayamadı oyununu ben oynadım, onların bilgisayarlarında açtım IKV'yi gene çalıştı, ama Metin 2 açılmıyor, yani IKV az kota harcıyor, buna eminim! Inanmayanlar Başlat/Çalıştır/gpedit.msc de internet bant genişliğini bulup 90 yapsın pc reset atsın. Bu %90 yavaş demek!, oyun genede çalışacaktır!(varsayılan %20 dir, isteyen 0 yaparsa başka konularda faydasını görür)

gpedit te neresinde şablonların bi yerde idi
Not: gpedit.msc XP' Profesyonel versiyonlarında vardır Home Edition larda yoktur

Edit: sorununun şu olduğuna inanıyorum, iz sürücü çerezler yani keylogerler pc'ni yemiş, Iobit Advanced System Çare programını öneririm
pompaya para almıyorlar yaa.. bende yürüdüm mü, asfaltta ayak izim kalırdı
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ibrahimking »

sen bılmıyosun o bılmıyo ecel yada ejder recetesı gibi yenı receteler de tekrar 0 olsun bızım sılahtar zırhcı fılan hep yansın. ben sılahtar zırhcı bosa mı verıyorum ozaman cok guzel kardesım bu durum sen gıdıp ırıdyum cekerken sorun olmuyosa bende recetemı uretırım hıc te sorun olmaz kıskananlar catlasın!!!!!
Kullanıcı avatarı
shevchenko199410
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen shevchenko199410 »

ibrahimking yazdı:sen bılmıyosun o bılmıyo ecel yada ejder recetesı gibi yenı receteler de tekrar 0 olsun bızım sılahtar zırhcı fılan hep yansın. ben sılahtar zırhcı bosa mı verıyorum ozaman cok guzel kardesım bu durum sen gıdıp ırıdyum cekerken sorun olmuyosa bende recetemı uretırım hıc te sorun olmaz kıskananlar catlasın!!!!!
Saçmalamanın manası yok.Eminimki seninde madenci,lokman,sarraf bir yan charın vardır.Adam o kadar emek verdiği charını bıraksın mı yani ?
Whitelie

Tskxhxuğur

Nightkiss
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen bilall »

ibrahimking yazdı:sen bılmıyosun o bılmıyo ecel yada ejder recetesı gibi yenı receteler de tekrar 0 olsun bızım sılahtar zırhcı fılan hep yansın. ben sılahtar zırhcı bosa mı verıyorum ozaman cok guzel kardesım bu durum sen gıdıp ırıdyum cekerken sorun olmuyosa bende recetemı uretırım hıc te sorun olmaz kıskananlar catlasın!!!!!

Bu sözleri nasıl bir psikolojık davranış halınde yazdın bılmıyorum fakat sen olay tam kavrayamamışsn.Sılahtar ve Zırhçı meslegınden parasını kazanan arkadaşlarımıza saygımız var elbet ama böyle bır yenılık olursa senın ne gıbı bır zararın olur veya ne gıbı bır karın olur anlamıyorum.
Eger yenılık olursa senın her karakterınde böyle bır nadıde ıtem bulunma fırsatın olucak ;)
Eger böyle bır yenılık olmazsa sadece bır karakterıne bu uretımler uretımış olucaksın :oops:

Ve bu olaya sadece kendı çıkarınmış gıbı bakma,bir şeyi paylaşıyorsan ve destekleyenler fazla ıse mutlaka duşunulmelıdır.
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx

“Genel Etkileşim” sayfasına dön