Bence müthiş bir şey olur...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Berekost
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Bence müthiş bir şey olur...

Mesaj gönderen Berekost »

Arkadaşlar mesela arz ve lodoslar arasında er meydanında savaşlar oluyor.Mesela büyük bir alanda bütün sunucular savaşsa her sunucunun 5 grubu olsa ve o büyük alanda her sunucunun kaleleri olsa bence çok güzel olur bu savaşta her sunucunun kalesinin içinde 20 30 civarı muhafız bulunsun ve ve 1 sancak birde handan ve ismet bey gibi bir lider olsun liderde savaş başlamadan 5 grubun içindeki kişiler tarafından oy ile seçilmesi.Oy ile seçilen kişi Büyücüyse handan gibi güçlü savaşçıysa ismet bey gibi güçlü Şifacı ise bunu Gmler belirler.Bu liderler kalede kalmak zorunda olsun çünkü dışarda meydanda savaş olurken gelip herkese tek atabilirler.Ve bu savaşın süre sınırı olmasın ne kadar sürerse eğer birisi oyundan düşerse direk otomatik olarak 45 lvl üstü bir oyuncu içeri girsin.Şimdi gelelim kaleleri ele geçirmeye bir sunucu başka bir sunucunun kalesini ele geçirmek için 20 30 civarı muhafızı kesip sancakları alıp lideride öldürürlerse o kalede onların olur ve güçlenirler.Lideri öldürmek kolay olmaz öbür 5 grup varken 20 30 muhafızı kesince rastgele 2 grup ölüyor.Sancak ı kesince ise diğer 2 grupta ölüyor ve geriye 6 kişi kalıyor.Tabi ölen canlanamıyor sadece şifacılar canlandırabilir.Oyundan çıkarlarsa kalan gruptan bir kişi daha direkmen ölür.Tabi muhafızlar çok çok zor olmasın.Ama sancak ı kesmek uzun olsun 10 dk civarı.Bir sunucu başka bir sunucunun kalesini aldıktan sonra örneğin girmek için bekleyen rastgele 2 grup daha o sunucu için savaşa girsin.Çünkü 2 kaleyi savunmak 5 grupla çok zor olur.Savaş bitiminde ödüller bence böyle olmalıdır.
1. Sunucu:içerdeki ilk 5 gruptan 1 grubun tamamına Motorin gibi malzemeler.Ve geri kalan grupların hepsine para ödülü ve eşya ödülü verilmelidir.
2.Sunucu:İlk 5 gruptan 5 kişiye Motorin gibi malzemeler.Geri kalanlara para ödülü.
3.Sunucu:İlk 5 gruptan 4 kişiye motorin gibi malzemler.Geri kalanlara para ödülü.
4.Sunucu:İlk 5 gruptan 3 kişiye malzeme.Geri kalanlara para ödülü.
5.Sunucu:İlk 5 gruptan 2 kişiye malzeme.Geri kalanlara para ödülü.
6.Sunucu:Bütün gruplara para ödülü.

Ve bu savaşın 1. oyuncusu ise bir kadim hidra pençesi verilmelidir ya da Nadide eşyalar verilmelidir.

Tabiki arkadaşlar bu bir öneri ama çok güzel olur.Zevkli bir etkinlik gibi birşey olur mesela günde bir kez yapılabilir.Çünkü uzun sürer.Ve bu savaşın yapıldığı alanda sunuculardaki lider kalesine muhafız yerine boss harici başka canavarlar getirebilir.Buda ii bir fikir Gm Arkadaşlarımın bakmalarını umuyorum tabi onca işin arasında bunu yapmak zor olur ama seneye böyle bir şey hazırlasalar güzel olur.Ve burda 10 kez kazanan sunucuda 49 olan savaşa girmiş olan oyunculardan rastgele birisi 50 lvl olsun ve 50 lvl den sonra 10 kez yenince atlanmasın 50 lvl olan Hep lider olsun sonraki 50 lvl olan kişi ile aralarında oyuncular oylama yapsın.

Yorumlarınızı bekliyorum etkinlik yerine seneye kadar hazırlanabilecek bir Er meydanı gibi bir savaş olursa Oyuna zevk katıcağına inanıyorum.

Herkese iyi oyunlar!
Kullanıcı avatarı
Berekost
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Bence müthiş bir şey olur...

Sizce ii olmazmı arkadaşlar kimse yorum yapmamış.Tabiki bu benim önerimdi beğenmeyebilirsiniz ama çok güzel olurdu böyle bir şey olsa destekleyin lütfen!
Kullanıcı avatarı
Ozzy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ozzy »

Güzel düşünmüşsün olabilir.
Ottomanxkorkusuz
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Ottomanxkorkusuz »

Sen çok fazla aksiyon filmi izliyorsun galiba ?
Kullanıcı avatarı
onygs1991
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen onygs1991 »

Ottomanxkorkusuz yazdı:Sen çok fazla aksiyon filmi izliyorsun galiba ?
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
Kullanıcı avatarı
TeaM09
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen TeaM09 »

oyunda 100 kişi bir yerde toplanıyor düşmelerden oyun oynanmıyor kasıyor.

Sen tüm oyunun bir yerde toplanmasından bahsediyorsun :mrgreen: :mrgreen: Serverlar çöker valla ikvyi bitirirsiniz :D
Resim
Kullanıcı avatarı
XxXszrXxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen XxXszrXxX »

Konunun Ana Fikri Gayet Güzel ,

Bu Kadar Kalabalık Şekilde Olmasa Dahi , 6 * 6 serverler arası ERMEYDANI müsabakaları düzenlenebilir . . Örn Bknz:

Eminönü vs Beyazköşk > Eminönü

Meran vs Kuklacı > Meran > Meran vs Eminönü > Meran vs Teşkilat '' Meran '' ;)

Tılsım vs Teşkilat
> Teşkilat
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7

..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Fikir bir yandan güzel bir yandan sorun çıkartır
Kullanıcı avatarı
Berekost
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için XxXszrXxX
arkadaşımızda güzel bir öneri yapmış öylede olabilir ama daha bir zevkli olması için bütün sunucular bir arada savaşsa müthiş olur.

Aslında 4 5 ay da böyle birşey yapılabilir.Örneğin her sunucunun adına göre kale yapılabilir.Beyazköşk örneğin beyaz bir köşk te doğarlar o savaşta Meran sunucusu mesela labiren gibi bir kalede doğarlar ama dediğim gibi yaparlarsa kışı beklemek zorundayız. 4 5 veya 6 ay sürebilir.
GEÇEN SENEKİ ÖNERİMDE BEĞENEN OLMADI:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bir de geçen sene yazmıştım bir sunucuda 10 grup bir er meydanı gibi bir alana girer.Bir orman örneğin bir vadiye gidiyor bizde tepeden o ormana gidiyoruz.Ormandaki değişik veya oyundan canavarları öldürüyoruz.Vadiye girdiklerinde sondaki boss a gidene kadar
sondaki boss kadim hidra ile yeşilin birleşmesi tabi buna 10 grup taki kadar oyuncu lazım.Ama bu sondakinden ii item düşeceği için her gruba kesmek isterler.Bunada bir çözüm var tabiki diyelimki H harfine basınca o grubunda bütün kişileri göstersin yani 10 grup yerine 60 kişiyi tek grupta toplayabilirler ama sadece oraya girince herkese eşitlik olsun maksat.Ve o vadinin sonundaki boss a giderken yolda o Kadim ve yeşil dışında Bütün bosslar sırayla kesilmesi gereksin yol boyunca oyundaki bosslar var bunları kesmek kolay değil güçlendirilmiş.Ve sondaki boss kadim ile yeşili birleşimi kesildikten sonra 1 kişiye item düşücek.Bu itemde nadide itemlerden birisi ve geriye kalan kişilerden rastgele 9 kişiye değerli malzeme verilirse güzel olur.Geriye kalanlara ise isteği malzeme tabi kadim pençesi gibi değil ama o kalanlardan en ii canavar kesene kadim hidra pençesi verilebilir.Toplam 11 kişi ödül almış oldu.Geriye kalan 49 kişiye 500 bin para limiti ve herkes 500 bin der kesin:D Ve en fazla 1 m değerinde malzeme seçebilme.Bunu seçmek içinde önüne pencere gelsin ve işaretleyip alsın.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu geçen sene yazmıştım ama tabiki sunucular arası savaş daha heyecanlı olur.Bu ise stratejinizi geliştirir.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön