benden bunun üstüne burda bir açıklama gereği duydum ;
Şimdi arkadaşlar burda actığım konuların nerdeyse yarısı geyik zaten geriye kalanıda eleştiri eee siz eleştiriyi kaldıramıyorsanız ben yapıyım ben sizi adam yerine koyup düşüncelerimi paylaşıyorum bunda ne varki ? Size bir büyücü kesim taktiği yazdık millet bana cepe aldı neyerse ne kıymetli büyücünüz varmış sanki bütün herşey büyücü üstünde dönüyormuş gibi siz nasıl taktik budunuz biz sesimizi cıkardıkmı ozaman bende sizin o taktikle kestiğiniz savaşcıya savaşcı demem böyle saçmalıkmı olur ve asla bir büyücü bir taktikle sabit kalmamalı hem savaşcının depar basacağı ne malum siz burda bir senaryo yazıyorsunuz ve savaşcınında senaryoda bir rol veriyorsunuz ama kendinizi senaryonun baş karekteri yapıyorsunuz bu yanlış bu hatadır hiç bir zaman bir insanı düşünceleri yüzünden böyle cocukca şeylerden saçma sapan şikayetlerde bulunmayın ve ayrıca bana büyücüyü bırak diye mesajlar geldi birincisi ne yapacağımı kimseye sormam ikincisi bazı abilerim hariç kimseye hesap vermem üçüncüsü ayağınızı denkalın ve adam gibi oynayım şu oyunu ! Böyle saçmalıkda bir daha görmek istemiyorum bardağı tarşırmayın adam gibi oyununuzu oynayım eleştiri alamıyorsanız forum yeriniz değil ayrıca kimse buraya post kasmak için mesaj atmasın bu kadar !
Boşa Cevap atmayın !