Evet arkadaşlar
Yeni Bir Sunucu Yeni bir Soluk için söz konusu mu ?
Bir çok kez desteğe yazımı göndermiştim ama hiç cevap gelmedi Gmlere sesleniyorum böyle bir çalışma var mı ya da ileri ki kısa zaman içerisinde bunlarla ilgili bir çalışma yapılacak mı
Artık Yeni bir Sunucu ile Oyuna yeni bir soluk gelmesini istiyoruz
Yeni Sunucu Yönetimin Gündeminde Var mı ?
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Tılsım
Re: Yeni Sunucu Yönetimin Gündeminde Var mı ?
kasaphasan06 yazdı:Evet arkadaşlar
Bir çok kez desteğe yazımı göndermiştim ama hiç cevap gelmedi Gmlere sesleniyorum böyle bir çalışma var mı ya da ileri ki kısa zaman içerisinde bunlarla ilgili bir çalışma yapılacak mı
Eğer Yeni Bir Soluk Yeni Bir Heyecan İstiyorsan Anka Sunucusuna Gelmeni Tavsiye Ederim ve Altını Çizerimki Sunucu Okadar Basit Bir Şey Değil O sunucular Birer PC ye Bağlı ve O PC lerin Sistemleri Senin Hayatın Boyunca Göremeyeceğin Bir Sistem Yüklü :arrow:
Belki Senin Pc 2 İKV Zoe Açıyordur Ancak Bi Sunucu PC si Çok Rahat 10 bin Kişiyi Oyunda Lagsız Barındırıyor :!:
Olivera----Coming Soon
Şuan İçin - - - - Trixie
Şuan İçin - - - - Trixie
Cidden artık yeni bir sunucu olsa hiç fena olmaz
Gakgoşbey
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi

Ankaya da gelirim evelallah ama bu sadece benle ilgili ve sadece benim isteğim olan bir şey değil ...
Sen Para babası olabilirsin ama bir çok kişi bu oyunu plussuz oynuyor ankaya gelmek demekte sürekli plus alman gerek demektir
Ben sürekli alıyorum benim için sorun yok ama 4-5 tane adamım arkadaşım var bu oyunda bazılarındada plus yok onları ne yapacağız acaba ?
Trixie yazdı:kasaphasan06 yazdı:Evet arkadaşlar
Eğer Yeni Bir Soluk Yeni Bir Heyecan İstiyorsan Anka Sunucusuna Gelmeni Tavsiye Ederim ve Altını Çizerimki Sunucu Okadar Basit Bir Şey Değil O sunucular Birer PC ye Bağlı ve O PC lerin Sistemleri Senin Hayatın Boyunca Göremeyeceğin Bir Sistem Yüklü :arrow:
Belki Senin Pc 2 İKV Zoe Açıyordur Ancak Bi Sunucu PC si Çok Rahat 10 bin Kişiyi Oyunda Lagsız Barındırıyor :!:

[/img]- Britishtobacco92
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeşim sana şunu söyleyeyim..Sen bu oyunda plus almazsan oyun nasıl gelişecek..ve diyorsun birçok kişi plusssuz oynuyor.sor bakalım sunucu yapmak için ne kadar masraf ne kadar sistem gerekiyor..sen eğer sen baba parası olabilirsn diyerek bu zihniyetle oynarsan sen sadece bu oyunu oynarsın..destek çıkmassın.eğer sen ve arkadaşlarn bu zihniyete sahip çıkmaya devam ederlerse sunucuda açamazlar güncllemede ekleyemezler..eğer bir TÜRK Yapımı oyun oynuyorsanız ben derim öpüp başınıza koyun,öylede yapmalıyıız bence çünkü eğer oyuna destek çıkmassanız(çıkmassak plus almayarak)oyun gelişemez ve gelişmedğini bile bile yönetimden yeni ek paket ve sunucu istersinz..e buda pek hoş değil deyilmi :?: :!:kasaphasan06 yazdı:Emin Ol pc im 2 den fazlasını da çok rahat açabiliyor fakat sorun o değil...
Ankaya da gelirim evelallah ama bu sadece benle ilgili ve sadece benim isteğim olan bir şey değil ...
Sen Para babası olabilirsin ama bir çok kişi bu oyunu plussuz oynuyor ankaya gelmek demekte sürekli plus alman gerek demektir
Ben sürekli alıyorum benim için sorun yok ama 4-5 tane adamım arkadaşım var bu oyunda bazılarındada plus yok onları ne yapacağız acaba ?
Trixie yazdı:kasaphasan06 yazdı:Evet arkadaşlar

İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi

Ben plus almıyorum demiyorum ... Tereciye tere satma sen bu oyunda yokken ben ikv nin afilşlerini alıp internet kafeleri dolaşıyordum
Olayı sadece kendi açından düşünme

[/img]- Britishtobacco92
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
kasaphasan06 yazdı:Ben plus almıyorum demiyorum ... Tereciye tere satma sen bu oyunda yokken ben ikv nin afilşlerini alıp internet kafeleri dolaşıyordum
Merak etme can dos tum ben ne tereciyim nede tereceiye tere satarm bende ikv olmayan netlere ikv yükletiordm ayık ol oynumn kıymetini iyii bilirm ben

İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi

İyi O zaman olayı kendi açından düşünme sadece bu oyunda onlarca plussuz kişi var ankaya gel demekle olmuyor bu işler
Britishtobacco92 yazdı:kasaphasan06 yazdı:Ben plus almıyorum demiyorum ... Tereciye tere satma sen bu oyunda yokken ben ikv nin afilşlerini alıp internet kafeleri dolaşıyordum
Merak etme can dos tum ben ne tereciyim nede tereceiye tere satarm bende ikv olmayan netlere ikv yükletiordm ayık ol oynumn kıymetini iyii bilirm benben yokmşken sen var olduun zamandada neler olduki bu bişiyi değiştirmez 3.buçk senedir oynuyorm oyunumu ayık ol
![]()

[/img]Re: Yeni Sunucu Yönetimin Gündeminde Var mı ?
Kardeşim Kusura Bakma Ama Bu Oyunda Plussuz Gördüğüm Adamların %90' bU Oyunu Kötüleştiren Hırsızlar Arsızlar Aç İnsanlar ve Adi İnsanlar Aralarında İnsan Olanı Çok az Pluslu Aadam Bu Oyunu Benimsemiş Adamdır...
Plussuz Adam Gidiyor Kafasına Göre Savaşana Savaşmayana Dalıyor Plusu Yoksa Kayıpda Yok Küfür Ediyor...
ve Oyunun Gelişmesi Açısından Sonuna Kadar Plus Paket Öneriyorum Sadece İyi Şartlarda Oynamak İçin Değil Bu Oyunu Yapan İnsanalrın Haklarınıda Vermek İçin !
Anka'ya GEL BAKIYIM İTEM VS. İSTEDİĞİNDE İNSANLAR KASASINADKİ KULLANMADIĞI İTEMLERİ HEDİYE EDİYOR !
HEMDE HİÇ TANIMADIĞI BİRİNE
Plussuz Adam Gidiyor Kafasına Göre Savaşana Savaşmayana Dalıyor Plusu Yoksa Kayıpda Yok Küfür Ediyor...
ve Oyunun Gelişmesi Açısından Sonuna Kadar Plus Paket Öneriyorum Sadece İyi Şartlarda Oynamak İçin Değil Bu Oyunu Yapan İnsanalrın Haklarınıda Vermek İçin !
Anka'ya GEL BAKIYIM İTEM VS. İSTEDİĞİNDE İNSANLAR KASASINADKİ KULLANMADIĞI İTEMLERİ HEDİYE EDİYOR !
HEMDE HİÇ TANIMADIĞI BİRİNE
Olivera----Coming Soon
Şuan İçin - - - - Trixie
Şuan İçin - - - - Trixie