HaKsIzLıK***
HaKsIzLıK***
Arkadaşlar Altınprens adında bir kullanıcı akrep grvını yapıomujş 2 karaktewr akrepleri bilerek kesıomuş Altınprens de bunlara pkk lı demiş sonra yöneticiler Altınprens ve diğer tüm carlarını bloklamış.gmler size seslenıyorum bişey için bloklanma olmas
DReaD
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: HaKsIzLıK***
Pkk mevzusundan bende susturuldum kufur etmedıgım halde..
ohaa, kuzum sen git o benim adımın çakması olan Altınprensine sor bölgeden neler dediğini, lan dur ya yazıyı zor yazuyom valla kopuyom şu an
:D:DD:D:D:... neyse ciddiyet !! adam 11 şehit haberine iyi oldu dedin lan yetmezmi ??
- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
yeterde aartar bilexPrince yazdı: neyse ciddiyet !! adam 11 şehit haberine iyi oldu dedin lan yetmezmi ??
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
bir türke pkk lı olmadığı halde pkklı dersen bu ona yapılan en büyün haksızlık ve köfürdür :!: :!:
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
şimdi anladığım kadarıyla sen altınprense diyosun dimi.. hmm, bölgedeki yazıları dikkatlice dinledim, bizim altımprens "arabım" demişti.. okuyan varsa hak versin bana !!intikamatesi yazdı:bir türke pkk lı olmadığı halde pkklı dersen bu ona yapılan en büyün haksızlık ve köfürdür :!: :!:
başka bi şey demeye çalışıyosan daha açık deki bizde anlıyalım, ama ben öyle anladım.
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
burda ben genel konuştum kimseyede lafım yok ama bir türke hele bu günde o lafı demek pekde küçük kalmayacaktır :!:xPrince yazdı:şimdi anladığım kadarıyla sen altınprense diyosun dimi.. hmm, bölgedeki yazıları dikkatlice dinledim, bizim altımprens "arabım" demişti.. okuyan varsa hak versin bana !!intikamatesi yazdı:bir türke pkk lı olmadığı halde pkklı dersen bu ona yapılan en büyün haksızlık ve köfürdür :!: :!:
başka bi şey demeye çalışıyosan daha açık deki bizde anlıyalım, ama ben öyle anladım.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Klan: Arzın Çocukları
Teşkilat bu günlere mi kaldı hey Allah'ım!! :evil: :evil:
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos