Selamlar.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Bymamisho
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Selamlar.

Mesaj gönderen Bymamisho »

Yıllardır MMORPG oyunları oynarım Knight Online Metin2 v.b oyunları oynadım fakat 3.5 4 yıl önce ikv ile tanıstım Türk oyunudur die her zaman destek çıktım.Fakat gördümki Yönetim bunları haketmiyormus.Nede olsa yönetime yalakalık yapanlar yönetici oldular.Eskiden oyunda guncelleme oldumu haber verirlerdi fakat smdi haber ne demek direk atıp düzeltiyorlar.Lansman ı izledigimde 700b ne aşkın üyesi var olan İKV yavas yavas kan kaybedyor.Dier oyunlardaki GM Ler Baskıcı yönetim asla izlememektedir.Bizimkiler ise bloklamak için fırsat kollamaktadır.Hata var ise onu kapatmasını bilirsin fakat hatadan dolayı çıkan sonuçları üyelere yüklemek hiçbir MMORPG oyununda bulunmamaktadır.Yönetimin Bu tavrı bırakıp oyunu güzel 1 şekilde yönetmesi dilegiyle.

Yazdıklarıma destek olacakta olur Köstek olucakta Yinede tsk ederim
[./b]
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™

█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Kullanıcı avatarı
Zaza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: Selamlar.

Mesaj gönderen Zaza »

Dostum İyi Hoş Yazmışsın Sana Katılıyorum Fakat Güncelleme Oldgu Zaman Uyarı Yapılmıo Demişsin Dün uyarıyı yaptılar Gm ToRNaViDa Sunucu Kapanacak Önemli Alışverişlerini Yapmayın Yaptıysanızda ESC Tuşu İle Çıkış Yapın Dedi Yani Uyarıyı Yapıolar...
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

Resim

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ ;)
Kullanıcı avatarı
aQuaLand
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen aQuaLand »

Forumu takip etmiyormusun be güzel kardeşim ? Aynı sorular kaç defa soruldu? "İkv kan kaybediyor" Diyorsunuz buda artık bayatladı be güzel kardeşim. Konuşmuş olmak için konuşmayın. Aynı konu 30 defa açıldı. Ordan solemek istediklerini söylebilirsin.
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

Resim
Kullanıcı avatarı
Ozzy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ozzy »

aQuaLand yazdı:Forumu takip etmiyormusun be güzel kardeşim ? Aynı sorular kaç defa soruldu? "İkv kan kaybediyor" Diyorsunuz buda artık bayatladı be güzel kardeşim. Konuşmuş olmak için konuşmayın. Aynı konu 30 defa açıldı. Ordan solemek istediklerini söylebilirsin.
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

aQuaLand yazdı:Forumu takip etmiyormusun be güzel kardeşim ? Aynı sorular kaç defa soruldu? "İkv kan kaybediyor" Diyorsunuz buda artık bayatladı be güzel kardeşim. Konuşmuş olmak için konuşmayın. Aynı konu 30 defa açıldı. Ordan solemek istediklerini söylebilirsin.
Senin yazılarını alıntı yapmayı çok seviyorum /öp :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön