İKSİR ÜRETİMİ
- amonxra
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: BiziFarklı Clan
İKSİR ÜRETİMİ
Oyunu bu kadar iksire bağımlı hale getirip reçetelerde bu kadar fazla materyal koymak saçmalıktan başka bişey değil bi reçetede 10 topaz 10 çıban ya da başka birinde 10 altın 10 ökse otu vb.....örnekleri çoğaltmak mümkün.Ya mısıra iksirci koyun para ile alalım yada reçetelerdeki malzeme sayılarını düşürün üretimi zorlaşmasın.Sığınak yada Migrata girince 5 saat kalmak zorundasın ama iksir en büyük sorun buna bi çözüm bulmak yönetimin öncelikli görevidir diye düşünüyorum.Umudum yok ama umarım dikkate alırlar bu önerimi.Saygılarımla......!
Her zaman doğruyu söyle ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın. Mark Twain
Re: İKSİR ÜRETİMİ
Kesinlikle Katılıyorum.. Bu işe Bi El Atmaları Lazım
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Yanlış düşünüyorsunuz üretime bağlı hale glemesi normal.
Zırhçı ve silahtara puan verneler ürettiklerini çok rahat satabiliyordular yanlışa söyleyin satılmıyor muydu yılalrdır.
Kimyacı sınıfında ise bunu bulmak o kadar kolay değildi.Üretim mazemesi fazla diye hangi efsun hakkında desteğe başvurdunuzda haklsınız çok fazla indirelim dediler :?:
Ayrıca grup bölgelerinin taıtımında
Direnç iksirleri öncedne beri lazımdı ama önceden kadırma 4sn de bir yenilendiğinden kimse kullanmıyordu (örneğin hangi görev grubu cevriyeyi ekserken 1000 elektirik direnci bir tank götürüp kesmiştir , ama görevi yaparken kullanmak için 5 adet folklor modlei iksir veriliyor) şimdi ise kaldırmanın yenilmesi 60 sn buna göre direnç iksiri ve efsunu kullanmak şart olacağını anlamak zor değildi ( örneğin ifliss ) .
Zırhçı ve silahtara puan verneler ürettiklerini çok rahat satabiliyordular yanlışa söyleyin satılmıyor muydu yılalrdır.
Kimyacı sınıfında ise bunu bulmak o kadar kolay değildi.Üretim mazemesi fazla diye hangi efsun hakkında desteğe başvurdunuzda haklsınız çok fazla indirelim dediler :?:
Ayrıca grup bölgelerinin taıtımında
diyor buna göre kudret iksirinin şart olduğu belli stok yapmak için önceden haber verdiler hakkını yemeyelim yönetimin.Grup bölgelerinde gruptaki herhangi biri savaştığı takdirde oturamazsınız yatamazsınız, dolayısıyla savaşırken hızlı kudret veya enerji dolduramazsınız.
Direnç iksirleri öncedne beri lazımdı ama önceden kadırma 4sn de bir yenilendiğinden kimse kullanmıyordu (örneğin hangi görev grubu cevriyeyi ekserken 1000 elektirik direnci bir tank götürüp kesmiştir , ama görevi yaparken kullanmak için 5 adet folklor modlei iksir veriliyor) şimdi ise kaldırmanın yenilmesi 60 sn buna göre direnç iksiri ve efsunu kullanmak şart olacağını anlamak zor değildi ( örneğin ifliss ) .
Katılıyorum. Hem iksirler satılmaya başlarsa o zaman kimyacılar ne yapacak? Biz boşu boşuna mı kimyacıya veriyoruz? O zaman mısır çarşısında silahçı da olsun üretilmiş silah versin veya zırhçı olsun hazır üretilmiş ceket , pant filan versin. Madenleri de uygun buluyorum zaten az maden istese gider 100, 200 iksir üretilir bir günde sonra hemen kenana, junona.girayankara yazdı:Yanlış düşünüyorsunuz üretime bağlı hale glemesi normal.
Ayrıca grup bölgelerinin taıtımındadiyor buna göre kudret iksirinin şart olduğu belli stok yapmak için önceden haber verdiler hakkını yemeyelim yönetimin.Grup bölgelerinde gruptaki herhangi biri savaştığı takdirde oturamazsınız yatamazsınız, dolayısıyla savaşırken hızlı kudret veya enerji dolduramazsınız.
Direnç iksirleri öncedne beri lazımdı ama önceden kadırma 4sn de bir yenilendiğinden kimse kullanmıyordu (örneğin hangi görev grubu cevriyeyi ekserken 1000 elektirik direnci bir tank #@!? kesmiştir , ama görevi yaparken kullanmak için 5 adet folklor modlei iksir veriliyor) şimdi ise kaldırmanın yenilmesi 60 sn buna göre direnç iksiri ve efsunu kullanmak şart olacağını anlamak zor değildi ( örneğin ifliss ) .
- xxreddevilxx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
KatılıyorumMushta yazdı:Katılıyorum. Hem iksirler satılmaya başlarsa o zaman kimyacılar ne yapacak? Biz boşu boşuna mı kimyacıya veriyoruz? O zaman mısır çarşısında silahçı da olsun üretilmiş silah versin veya zırhçı olsun hazır üretilmiş ceket , pant filan versin. Madenleri de uygun buluyorum zaten az maden istese gider 100, 200 iksir üretilir bir günde sonra hemen kenana, junona.girayankara yazdı:Yanlış düşünüyorsunuz üretime bağlı hale glemesi normal.
Ayrıca grup bölgelerinin taıtımındadiyor buna göre kudret iksirinin şart olduğu belli stok yapmak için önceden haber verdiler hakkını yemeyelim yönetimin.Grup bölgelerinde gruptaki herhangi biri savaştığı takdirde oturamazsınız yatamazsınız, dolayısıyla savaşırken hızlı kudret veya enerji dolduramazsınız.
Direnç iksirleri öncedne beri lazımdı ama önceden kadırma 4sn de bir yenilendiğinden kimse kullanmıyordu (örneğin hangi görev grubu cevriyeyi ekserken 1000 elektirik direnci bir tank #@!? kesmiştir , ama görevi yaparken kullanmak için 5 adet folklor modlei iksir veriliyor) şimdi ise kaldırmanın yenilmesi 60 sn buna göre direnç iksiri ve efsunu kullanmak şart olacağını anlamak zor değildi ( örneğin ifliss ) .
XxReddeviLxX - OttomancavaLry
- amonxra
- İskele Babası
- Lonca: BiziFarklı Clan
bi günde 100 - 200 iksir üreten varmı acaba bi ökse otuna 15 bin çekiyolar toplamaya kalk 5 kişi başında eğer bir günde 100 iksir üretiyosanız tebrik etmek lazım sizixxreddevilxx yazdı:KatılıyorumMushta yazdı:Katılıyorum. Hem iksirler satılmaya başlarsa o zaman kimyacılar ne yapacak? Biz boşu boşuna mı kimyacıya veriyoruz? O zaman mısır çarşısında silahçı da olsun üretilmiş silah versin veya zırhçı olsun hazır üretilmiş ceket , pant filan versin. Madenleri de uygun buluyorum zaten az maden istese gider 100, 200 iksir üretilir bir günde sonra hemen kenana, junona.girayankara yazdı:Yanlış düşünüyorsunuz üretime bağlı hale glemesi normal.
Her zaman doğruyu söyle ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın. Mark Twain
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Scary Team
KesinLikLe KatıLıyorum,Bunun Bir KolayLıqını Bulma VakitLeri GeLdiamonxra yazdı:Oyunu bu kadar iksire bağımlı hale getirip reçetelerde bu kadar fazla materyal koymak saçmalıktan başka bişey değil bi reçetede 10 topaz 10 çıban ya da başka birinde 10 altın 10 ökse otu vb.....örnekleri çoğaltmak mümkün.Ya mısıra iksirci koyun para ile alalım yada reçetelerdeki malzeme sayılarını düşürün üretimi zorlaşmasın.Sığınak yada Migrata girince 5 saat kalmak zorundasın ama iksir en büyük sorun buna bi çözüm bulmak yönetimin öncelikli görevidir diye düşünüyorum.Umudum yok ama umarım dikkate alırlar bu önerimi.Saygılarımla......!
Zaten bir günde 100 200 iksir üretilmiyor. Eğer maden gereksinimi azaltılırsa durum böyle olur.amonxra yazdı:bi günde 100 - 200 iksir üreten varmı acaba bi ökse otuna 15 bin çekiyolar toplamaya kalk 5 kişi başında eğer bir günde 100 iksir üretiyosanız tebrik etmek lazım sizixxreddevilxx yazdı:KatılıyorumMushta yazdı:Katılıyorum. Hem iksirler satılmaya başlarsa o zaman kimyacılar ne yapacak? Biz boşu boşuna mı kimyacıya veriyoruz? O zaman mısır çarşısında silahçı da olsun üretilmiş silah versin veya zırhçı olsun hazır üretilmiş ceket , pant filan versin. Madenleri de uygun buluyorum zaten az maden istese gider 100, 200 iksir üretilir bir günde sonra hemen kenana, junona.girayankara yazdı:Yanlış düşünüyorsunuz üretime bağlı hale glemesi normal.
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı