Arkadaşlar Bir Kısım Arkadaşlar Cumartesi pazar Günü Kadim Ve Yeşili Kesmeye çalıştılar Olmadı Aynı Şekilde DEvam Edecez Salı Günü Saat 12:00 Dan Sonra Adam Toplucaz 13:30 Da Toplanıp Hep Beraber Klanlı Klansız Fark Etmez Her Türlü Gidip Şu Hidraları Kesecez Hayırlısıyla.Sancak Bizden Sonra Açılmasına Rağmen Adamlar Yeşili Kadimi Defalarca Kestiler Bizim Sunucu Bunlardan Çok Daha Önce Açılmasına Rağmen kesemedik. Oysa Meranda Bir Sürü Yetenekli Tecrübeli Arkadaşlar Mevcut Hep Beraber El Ele verirsek Başaracağımıza İnanıorum Çünkü Biz Kafamıza Koydukmuydu yaparız. Gelmek İsteyenler Mühürlü Önünde Toplancaz. Unutmayın Saat 12, 13:30 Arası........
Gheto İndigo Komboo
Yeşil Ve Kadim Hidra
Yeşil Ve Kadim Hidra
Devrim Aşktır Aşkımız Ölene Kadardır.~~~~
-
ermanxguzu
- İskele Babası

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Yeşil Ve Kadim Hidra
İNŞ ŞU #@!? YARATIKLARINI KESERİZ

Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz
Azizz
Warning
Bywarning
Azizz
Warning
Bywarning
inş Kardeşim Keseceğimize İnanıorum
Bide Arkadaşlar Görevi Yapıp Kaçanlar Forum ve Oyunda Adı Kirletilip Oyundan Dışlatılcaktır !!!!
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Yeşil 25000 Kadim 100000 vursun bende 3500 vururum keseriz nolcak 
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Klan: Arzın Çocukları
önce hangisini yapıcaz :mrgreen:Komboo yazdı:Bide Arkadaşlar Görevi Yapıp Kaçanlar Forum ve Oyunda Adı Kirletilip Oyundan Dışlatılcaktır !!!!
taktik belli tanka her aldığı saldırıda can kurtaran
taktiği bilenlerle yaparız kardeş ok ?
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Saat 15 00 da ben giricem herhangi bir grupta bana yer ayrıın yeşil var
P
Ottomanxölümsüz anısına
Ghetto nun adını yanlış yazmışın :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Komboo yazdı:Arkadaşlar Bir Kısım Arkadaşlar Cumartesi pazar Günü Kadim Ve Yeşili Kesmeye çalıştılar Olmadı Aynı Şekilde DEvam Edecez Salı Günü Saat 12:00 Dan Sonra Adam Toplucaz 13:30 Da Toplanıp Hep Beraber Klanlı Klansız Fark Etmez Her Türlü Gidip Şu Hidraları Kesecez Hayırlısıyla.Sancak Bizden Sonra Açılmasına Rağmen Adamlar Yeşili Kadimi Defalarca Kestiler Bizim Sunucu Bunlardan Çok Daha Önce Açılmasına Rağmen kesemedik. Oysa Meranda Bir Sürü Yetenekli Tecrübeli Arkadaşlar Mevcut Hep Beraber El Ele verirsek Başaracağımıza İnanıorum Çünkü Biz Kafamıza Koydukmuydu yaparız. Gelmek İsteyenler Mühürlü Önünde Toplancaz. Unutmayın Saat 12, 13:30 Arası........
Gheto İndigo Komboo

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!