Bu KadaRı fasLa aRtık adam böLgeden Hem Anneme Hem Bacıma Hem tüm aiLe üyeLeRime küfüR ediyoR. adamı 1 keRe Şikayet ettik ve yasakLadım. ama oyundan düştüm giRdiğimde sustuRuLan benim.. BU şikayet Sistemi hakLı oLan kişi sussun diye mi kuRuLdu sıkıLdım aRtık bu haksızLıktan.. Tüm sancak haLkı Şahit adam küfR etti ama ben sustum.. Bu Yüzden oyundan soğuyoRum ve o kadaR emeğe saygısızLık oLuyoR.. aRtık bu hatayı DüzeLtin küfüRü eden Kişi Sussun KüfüRe MaRuz kaLanLaR değiL..
İstanbuL Kıyamet Vakti... Sancak .. göLgexhaRamiLeRi / Asasabonsam / DaRts / JeRy
Lathender-Nocomment-Legenda-Nerul. Ve diğer GM LeR Bakın..!!
Lathender-Nocomment-Legenda-Nerul. Ve diğer GM LeR Bakın..!!
Timxkin
Titanxic
Aşikar
Ataxaşikar
Umit1983
ÖnCE LAFI DİNLERİM LAfmı dıye sONRA ADAMA BAKARIM ADAMMI DİYE

Titanxic
Aşikar
Ataxaşikar
Umit1983
ÖnCE LAFI DİNLERİM LAfmı dıye sONRA ADAMA BAKARIM ADAMMI DİYE

Re: Lathender-Nocomment-Legenda-Nerul. Ve diğer GM LeR Bakın..!!
Kabusxx yazdı: Bu KadaRı fasLa aRtık adam böLgeden Hem Anneme Hem Bacıma Hem tüm aiLe üyeLeRime küfüR ediyoR. adamı 1 keRe Şikayet ettik ve yasakLadım. ama oyundan düştüm giRdiğimde sustuRuLan benim.. BU şikayet Sistemi hakLı oLan kişi sussun diye mi kuRuLdu sıkıLdım aRtık bu haksızLıktan.. Tüm sancak haLkı Şahit adam küfR etti ama ben sustum.. Bu Yüzden oyundan soğuyoRum ve o kadaR emeğe saygısızLık oLuyoR.. aRtık bu hatayı DüzeLtin küfüRü eden Kişi Sussun KüfüRe MaRuz kaLanLaR değiL..
İstanbuL Kıyamet Vakti... Sancak .. göLgexhaRamiLeRi / Asasabonsam / DaRts / JeRy
öncelikle gEçmiş Olsun...
İKV ye değişik birşeyler oluyor anlamsız şeyler..

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
valllaha ne diyeyim doğru söze ne gerekdoorss yazdı:Kabusxx yazdı: Bu KadaRı fasLa aRtık adam böLgeden Hem Anneme Hem Bacıma Hem tüm aiLe üyeLeRime küfüR ediyoR. adamı 1 keRe Şikayet ettik ve yasakLadım. ama oyundan düştüm giRdiğimde sustuRuLan benim.. BU şikayet Sistemi hakLı oLan kişi sussun diye mi kuRuLdu sıkıLdım aRtık bu haksızLıktan.. Tüm sancak haLkı Şahit adam küfR etti ama ben sustum.. Bu Yüzden oyundan soğuyoRum ve o kadaR emeğe saygısızLık oLuyoR.. aRtık bu hatayı DüzeLtin küfüRü eden Kişi Sussun KüfüRe MaRuz kaLanLaR değiL..
öncelikle gEçmiş Olsun...
İKV ye değişik birşeyler oluyor anlamsız şeyler..
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Ya yanlış anlamayın ama kimse kimseye durduk yere sövmez. Ben oyuna başladığımdan beri (neredeyse) hiç küfür yemedim. Siz de kendinizi tutarsanız karşıdaki boş yere küfür etmez.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
ulan adi herif sen git 25 seviye altı karakteri kes adamları meteora girdirtme adam topla teke gelince kaç sonra bunlar bana küfür etti bn susdurma yedim sen yaşadığına dua et ondan sonra susturulmana bak daha 25 seviye olmamış karakteri neden keser bi insan yaa neymiş düşman klan ulan düşmanlığında bi şerefi vardır kp alamıcağın bir karakteri nasıl kesersin yaa birde gelmiş burada susturuldum diyor
sen bu mantıkla yürürsen fazla oyunda rahat edemezsin
sen bu mantıkla yürürsen fazla oyunda rahat edemezsin
...
Ceza itirazları için ikvdestek formunu kullanınız. Forum üzerinden yapılan bildirimler dikkate alınmamaktadır.
Ayrıca;
viewtopic.php?f=52&t=18
Ayrıca;
viewtopic.php?f=52&t=18