işte size kardeş loncasında kardeşxhamza bana laf söledi ana ma laf söledi
kardeşxferhat çarımı çaldı onudda atıcaktım ama pc m formatlandı o da arada gitti en yakın zamanda buup getirecem
http://img408.imageshack.us/img408/1853 ... 221302.jpg
Ancyraxkerem (Son Sözlerim ve kalıntılar elveda ıkv ve halkı
Re: Ancyraxkerem (Son Sözlerim ve kalıntılar elveda ıkv ve halkı
1. annene laf söylemedim
Annenin bana söylediğini dedim
2.cisi hiç bir kanıtın yokken bölgeden diğer karakterime hırsız dedin ve yalancı olduğun ortaya çık ve loncadan atıldın
3. 10 yaşında olduğun söyleniyor bence kumdan kale yap hadi
Annenin bana söylediğini dedim
2.cisi hiç bir kanıtın yokken bölgeden diğer karakterime hırsız dedin ve yalancı olduğun ortaya çık ve loncadan atıldın
- Royalxcappy
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Kerem 17 yaşındadır faceden ve telefonla görüştüğüm birisidir ayrıca onu tanımasaydım 10 yaşında oldugunu bende düşünürdümbyhMz yazdı:1. annene laf söylemedim
Annenin bana söylediğini dedim![]()
Royalxcappy [Ecel Getiren]
Jugementxarmy [Ejder Asa]
PARANORMAL [Ecel Getiren] [Latif]
вιzι ѕαтαηℓαяı вιz вєℓєşє νєяιяιz , уαzмαк вιzє göяє ∂єιℓ , вιz çιzєяιz . . .

- Zqama
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
evet hamza kendine yediremiyotsun sor bakayım Kardeşxferhat a Zeyusxx adlı karakter kimindi ve kim çaldı onu öğren sonra konuş bunu böyle bil ayrıca yasım 17 facebook sayfamı değerli kişilere veririm ama sen değmes sin ayrıca burada yazdıklarında şunu anlıyoum sende suçluluk yane geri bildirim psikolojisi ve yansıtma psikojisi taşıyorsun kendi yasını baslarının yaslarıy la karıştırıyorsun k.bakma hamza gerçek yasını bnm yasım mıs gibi göstermene izin veremicem
- erkontxbizans
- İri Fare Avcısı
- Lonca: ÜSTADLAR
kendini degerli degersiz göstericek insan kendini belli eder boşuna degerliyim degersizim lafı atma ortaya paşam cocuk cocuk işler le ugraşacagın agit kitap oku adam olursun
Bir zamanlardı
Kuklacıxerkont
Büyücüxerkont
Şerkontxbizans
Crashxgenius
Bir zamanlardı
Kuklacıxerkont
Büyücüxerkont
Şerkontxbizans
Crashxgenius
THYaTRiaA
THYaTRiaAB
aLeMİÜSTADdeVRİ
RuLniGMorBiDaNGL
<<ÜSTADLAR>> LONCA BAŞKANI
Ya GeÇ KaRŞıMa oRTaLıĞı iNLeT!!!
YaDa ÇeKiL KeNaRıDa BeNi SeYReT!!!
THYaTRiaAB
aLeMİÜSTADdeVRİ
RuLniGMorBiDaNGL
<<ÜSTADLAR>> LONCA BAŞKANI
Ya GeÇ KaRŞıMa oRTaLıĞı iNLeT!!!
YaDa ÇeKiL KeNaRıDa BeNi SeYReT!!!
- Ancyraxyavuz
- İskele Babası
Değerli arkadaşlar son olaylar canıı çok sıktıki benim loncamdan kimse kimseye elinde herhangi bir belge yokken hırsız diyemez bu arkadaş bölgeden kardeş loncası hırsızdır diye bir iddaa ortaya atıyor ben kendisine bu idaanı ispatlayana kadar loncadan atıldın dedim ve Ancyraxbekir bir kişi hakkında bölgeden hırsızdır diye bir idaada bulundu ve hırsız dediği kişiden özür diledi loncadan uzaklaştırıldı.Ancyrax loncasının kuralları sert ve katıdır bunu ben her loncaya girene söylerim ve bilinir ki en ufak bir toz kaldırmaz toz kalktımı toz duman ederim bu böyle bilinir. kerem bak güzel kardeşim sen iddaan da eger haklıysan kardeş loncası hırsız ise İSPATLA ben Ancyraxyavuz Kardeşx loncasını dağıtayım eger ki ispatlayamassan lütfen bu konuyu uzatma ki seni güzel hatırlayalım bekir kardeşim diyorum zira hatasını anladı ve özür diledi loncadan 1 aylık bir uzaklaştırma aldı 1 ay sonra gene aramızda benden bu kadarZqama yazdı:işte size kardeş loncasında kardeşxhamza bana laf söledi ana ma laf söledi
kardeşxferhat çarımı çaldı onudda atıcaktım ama pc m formatlandı o da arada gitti en yakın zamanda buup getirecem
http://img408.imageshack.us/img408/1853 ... 221302.jpg
ANKARANIN RESMİ TEK LONCASI
ANCYRAX LONCASI LİDERİ
ANCYRAXYAVUZ
Alemin Hava Attığı yerde Bizim rüzgarımız eser Can Dostum.
- Zqama
- Şarapçı'nın Sırdaşı
adam olmak öenmli deil ciğeri m insan olmak önemli bak sana bişi anlatayım vakti zamanın da bi adam ve pğlu varmıserkontxbizans yazdı:kendini degerli degersiz göstericek insan kendini belli eder boşuna degerliyim degersizim lafı atma ortaya paşam cocuk cocuk işler le ugraşacagın agit kitap oku adam olursun
Bir zamanlardı
Kuklacıxerkont
Büyücüxerkont
Şerkontxbizans
Crashxgenius
babası sürekli oğluna sen insan olamassın dermiş oğlu büyyüp vezir olunca
emrinde ki askerlere babasınıu çağırtmasını istemiş bunu üzerine askeler vezirn babasını yaka paça namaz dan kaldırarak getir mişler ve oğlu babasına bakarak bak insan olmasssın dion bana demiş ama babası
...
Oğlum Ben Sana Adam Olamassın Demedimki İnsan Olamassın Dedim
Demiş Geri Gelelim seni dediğine mrk etme bn baya kitap okuyan birisiyim bnm için dert yanma sen kendin için üzül yazdıklarında n anladgım kadarıyla sen baya geri kalmıs birisisisin Ancyrax loncasına gelince elimde şuan bi fotıom yok ama bulunca Ancyrax loncası forumda özel özür isterim ......
- Royalxcappy
- FareAdam Düşmanı
Çok yakında görüşecez...
Royalxcappy [Ecel Getiren]

çoq doqRu heR yaRAtıqa asiT atıyoRdu LAf söLedim ßana da ßöLqeden HıRsız dedi adi heRif KAyboL kö$ke qeRi dönmemen diLeqiyLe..byhMz yazdı:1. annene laf söylemedim
нє∂єƒiηi вєℓ!яℓємєуєη кιşi šαναşтα нαναуα кυяşυη šıкαηαвєηzєя... !!
•:*:• •© Cσят *
* кιηqχqιяL •:*:• •© *-_-*
•:*:• •© Cσят *
- Zqama
- Şarapçı'nın Sırdaşı
veysel01 yazdı:çoq doqRu heR yaRAtıqa asiT atıyoRdu LAf söLedim ßana da ßöLqeden HıRsız dedi adi heRif KAyboL kö$ke qeRi dönmemen diLeqiyLe..byhMz yazdı:1. annene laf söylemedim
ölünce Şifa İstedin Bende Basmadım Sen De küfür eTtinBende Bölgeye AAnons Geçtim Bukadar AYrıca Yasımın Mrk Ediosan Adresimi Vereyim De Bi Ara Ziyaretime Gel Evlat