bir kaç küçük bilgi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
maxaljin
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

bir kaç küçük bilgi

Mesaj gönderen maxaljin »

Birde burayo denemek istedim, tutarsam uzun soluklu playerlardan olabilirim..

Sizden birkaç ricam olucak...

En geri(gelişmemiş) server hangisi, yani en yeni açılan server hangisi...

Birde karakter olarak genelde ne tercih ediliyor, kasmayı seven birisiyimdir...

Karakter özellıklerınde diğer oyunlardakı gibimi veriliyor?

Yardımcı olabılırsenız sevınırım...

İyi oyunlar...
Kullanıcı avatarı
sahinx60
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: bir kaç küçük bilgi

Mesaj gönderen sahinx60 »

player mi :evil: :evil: önce doğru durst kullan Türkçe yi eğer sakin bir sunucu arıyorsan plus alıp anka yı secersin kasmaya gelince işi bilirsen tüm karakter sınıflarıyla kolay kasarsın sadece sifada braz zorlanırsın ama buna değer
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

En eski sunucumuz eminönüdür beta sunucusu en yeni sunucu anka pluslu sonucu kasmaya gelince kasmayı seven biriyim diyorsun sana şifacıyı tavsiye ederin can basma diriltme özelliklerine sahiptir zehir asit gibi özellikleriv ardır 40 lwl den sonra hayvan çağırarak ek destek sağlar kasmasi zor ve sıkıcıdır (işi bilenedeğil) Büyücü oyundaki en kolay karkaterdir yüksek hasar verebilirder diğer sınıflara göre hızlı kasarım diyorsan büyücü ol ama unutma canı çok azdır çabuk ölürler savaşçı ise kolay kasılır durdurma dikkat dağıtma kanatma gibi güzel yenenekleri vardır sert ve ağır vuruş ile vuruşunu 2 ye katlar
maxaljin
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

bilgiler için tsk ederim... Suanlık plus dusunmuyorum oyunu anlıyasıya akdar, pekı ankayı cıkarsak en yenı server hangısı olmus oluyor acaba ?

Bana gore player sana gore oyuncu, bnım cumlelerımın yazılıs bıcımı senı ılgılendırmez !!!
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kertenkele »

maxaljin yazdı:bilgiler için tsk ederim... Suanlık plus dusunmuyorum oyunu anlıyasıya akdar, pekı ankayı cıkarsak en yenı server hangısı olmus oluyor acaba ?

Bana gore player sana gore oyuncu, bnım cumlelerımın yazılıs bıcımı senı ılgılendırmez !!!
bi hatayı daha dizeltiyim İkv de her böyle konu açtığında player değil oyuncu diye 5 tane yorum gelir diğer oyunlar değil ama biz türkçemizi koruyoruz bu arada ankadan sonra en yeni 3 sunucu var tılsım meran ve sancak çok yakın aralıklarla açılmıştır arada fazla fark yoktur
maxaljin
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

tsk ler...
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Oyuna yeni başladıysan ankada başlamanı pek önermem.Oyuna alıştıktan sonra İKV de en rahat oynayabileceğin sunucu ANKA dır.Ama plus almayı göze alabilirsen tabiisi :)
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

şahsen 3 senelik kuklacı oyuncusu olsam da bütün bu övgülerden sonra ankayı düşünmedim değil ama ordaki herkesi öğrenmek ve en baştan oyuna başlamak için biraz tembel olduğum için vazgeçtim oyuna başka yerde başla tecrübe kazan fakat bağlanma benim tavsiyem bu
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

kertenkele yazdı:şahsen 3 senelik kuklacı oyuncusu olsam da bütün bu övgülerden sonra ankayı düşünmedim değil ama ordaki herkesi öğrenmek ve en baştan oyuna başlamak için biraz tembel olduğum için vazgeçtim oyuna başka yerde başla tecrübe kazan fakat bağlanma benim tavsiyem bu

tecrübem çok.3 Yıl önce eminönğnde başladım.Sonra 1 sene sonra hem meran hem tılsımda oynadım.Sonra kuklacıda oynadım.En son anka ya geldim geçen yaz ve en iyi ikv hayatım ankada geçiyor.
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

turkoxHAMSTER yazdı:
kertenkele yazdı:şahsen 3 senelik kuklacı oyuncusu olsam da bütün bu övgülerden sonra ankayı düşünmedim değil ama ordaki herkesi öğrenmek ve en baştan oyuna başlamak için biraz tembel olduğum için vazgeçtim oyuna başka yerde başla tecrübe kazan fakat bağlanma benim tavsiyem bu

tecrübem çok.3 Yıl önce eminönğnde başladım.Sonra 1 sene sonra hem meran hem tılsımda oynadım.Sonra kuklacıda oynadım.En son anka ya geldim geçen yaz ve en iyi ikv hayatım ankada geçiyor.
iyi de ben sana demedim ki yeni başlayan arkadaşa dedim :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön