Birde burayo denemek istedim, tutarsam uzun soluklu playerlardan olabilirim..
Sizden birkaç ricam olucak...
En geri(gelişmemiş) server hangisi, yani en yeni açılan server hangisi...
Birde karakter olarak genelde ne tercih ediliyor, kasmayı seven birisiyimdir...
Karakter özellıklerınde diğer oyunlardakı gibimi veriliyor?
Yardımcı olabılırsenız sevınırım...
İyi oyunlar...
bir kaç küçük bilgi
Re: bir kaç küçük bilgi
player mi :evil: :evil: önce doğru durst kullan Türkçe yi eğer sakin bir sunucu arıyorsan plus alıp anka yı secersin kasmaya gelince işi bilirsen tüm karakter sınıflarıyla kolay kasarsın sadece sifada braz zorlanırsın ama buna değer
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
En eski sunucumuz eminönüdür beta sunucusu en yeni sunucu anka pluslu sonucu kasmaya gelince kasmayı seven biriyim diyorsun sana şifacıyı tavsiye ederin can basma diriltme özelliklerine sahiptir zehir asit gibi özellikleriv ardır 40 lwl den sonra hayvan çağırarak ek destek sağlar kasmasi zor ve sıkıcıdır (işi bilenedeğil) Büyücü oyundaki en kolay karkaterdir yüksek hasar verebilirder diğer sınıflara göre hızlı kasarım diyorsan büyücü ol ama unutma canı çok azdır çabuk ölürler savaşçı ise kolay kasılır durdurma dikkat dağıtma kanatma gibi güzel yenenekleri vardır sert ve ağır vuruş ile vuruşunu 2 ye katlar
bilgiler için tsk ederim... Suanlık plus dusunmuyorum oyunu anlıyasıya akdar, pekı ankayı cıkarsak en yenı server hangısı olmus oluyor acaba ?
Bana gore player sana gore oyuncu, bnım cumlelerımın yazılıs bıcımı senı ılgılendırmez !!!
Bana gore player sana gore oyuncu, bnım cumlelerımın yazılıs bıcımı senı ılgılendırmez !!!
- kertenkele
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
bi hatayı daha dizeltiyim İkv de her böyle konu açtığında player değil oyuncu diye 5 tane yorum gelir diğer oyunlar değil ama biz türkçemizi koruyoruz bu arada ankadan sonra en yeni 3 sunucu var tılsım meran ve sancak çok yakın aralıklarla açılmıştır arada fazla fark yokturmaxaljin yazdı:bilgiler için tsk ederim... Suanlık plus dusunmuyorum oyunu anlıyasıya akdar, pekı ankayı cıkarsak en yenı server hangısı olmus oluyor acaba ?
tsk ler...
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Oyuna yeni başladıysan ankada başlamanı pek önermem.Oyuna alıştıktan sonra İKV de en rahat oynayabileceğin sunucu ANKA dır.Ama plus almayı göze alabilirsen tabiisi 
- kertenkele
- Demirci Çırağı

şahsen 3 senelik kuklacı oyuncusu olsam da bütün bu övgülerden sonra ankayı düşünmedim değil ama ordaki herkesi öğrenmek ve en baştan oyuna başlamak için biraz tembel olduğum için vazgeçtim oyuna başka yerde başla tecrübe kazan fakat bağlanma benim tavsiyem bu
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
kertenkele yazdı:şahsen 3 senelik kuklacı oyuncusu olsam da bütün bu övgülerden sonra ankayı düşünmedim değil ama ordaki herkesi öğrenmek ve en baştan oyuna başlamak için biraz tembel olduğum için vazgeçtim oyuna başka yerde başla tecrübe kazan fakat bağlanma benim tavsiyem bu
tecrübem çok.3 Yıl önce eminönğnde başladım.Sonra 1 sene sonra hem meran hem tılsımda oynadım.Sonra kuklacıda oynadım.En son anka ya geldim geçen yaz ve en iyi ikv hayatım ankada geçiyor.
- kertenkele
- Demirci Çırağı

iyi de ben sana demedim ki yeni başlayan arkadaşa dedimturkoxHAMSTER yazdı:kertenkele yazdı:şahsen 3 senelik kuklacı oyuncusu olsam da bütün bu övgülerden sonra ankayı düşünmedim değil ama ordaki herkesi öğrenmek ve en baştan oyuna başlamak için biraz tembel olduğum için vazgeçtim oyuna başka yerde başla tecrübe kazan fakat bağlanma benim tavsiyem bu
tecrübem çok.3 Yıl önce eminönğnde başladım.Sonra 1 sene sonra hem meran hem tılsımda oynadım.Sonra kuklacıda oynadım.En son anka ya geldim geçen yaz ve en iyi ikv hayatım ankada geçiyor.