Ateş . 30
Elektrik . 30
Direnç Kırma . 15
Zihin . 15
Meditasyon . 2
Kutup . 3
Konsantrasyon . 1
Büyü Bozma . 1
Tesla . 1
Yorumlarınızı ßekLiyorum :!:
Ohh beea , senin rezalet üstadım yetenekLerin . Zihin saldırısı yarı yarıya ihtimaL . Ben bile eskiden 10 yapmıstım . % 75 az dediniz . Büyücülere karsı savaşta " Büyü Bozma " 1 yeter zaten . Fizikselin tek özelliği menzildir ; alan hücmundan bu kadar kaçmana gerek yok .MykonS yazdı:Mythos ben oluyom galibaşimdi yetenek dizilimin hakkında yorum yapmak gerekirse kötü ....
Ateş yazmışsın o ateş çemberi mi? yoksa fiziksel (meteorid) mi ?
Eger fizikselse dirence ne gerek var direnç yerine konsantrasyona ver
Eger ateş çemberi ise konsantrasyona ne gerek var ...
şimdi sen direnç kırma vermişsin onu bozmayalım şimdilik ...
Konsantrasyonda olan 1 puanı kutuba ekleyelim ... meditasyonun puanı 2 onu bir yapıp kalan 1 puanıda kutuba ekleyelim
(kutup 5 puan)
veya
Konsantrasyonda olan puanı teslaya kutuptaki 2 puanı teslaya meditasyondaki 1 puanıda teslaya ekleyim (tesla 5 puan)
Ben kendi yetenek dizilimimide yazayım ...
Fiziksel & bilgi 30
Elektrik & bilgi 30
konsantrasyon 15
Büyü bozma 15
kutup 1
geri kalanıda zihin
(büyücü kesme dizilimimdir)
Ay Pet Carar valla çok sevdim ben seni ..Petcarar yazdı:hıhı afferin.
ayırma yapmakta da ustaymış bakın.Smyrnaonian yazdı:Ay Pet Carar valla çok sevdim ben seni ..Petcarar yazdı:hıhı afferin.Koparcan artık güLmekten ; :lol:
kontforum62 yazdı:1 puan kons nerede kullanıcaksın?
yazsam çok uzun sürer kısacası yazmada anlatmada iyi ama uygulamada yetersiz dağılım.
Smyrnaonian yazdı:Ohh beea , senin rezalet üstadım yetenekLerin . Zihin saldırısı yarı yarıya ihtimaL . Ben bile eskiden 10 yapmıstım . % 75 az dediniz . Büyücülere karsı savaşta " Büyü Bozma " 1 yeter zaten . Fizikselin tek özelliği menzildir ; alan hücmundan bu kadar kaçmana gerek yok .MykonS yazdı:Mythos ben oluyom galibaşimdi yetenek dizilimin hakkında yorum yapmak gerekirse kötü ....
Ateş yazmışsın o ateş çemberi mi? yoksa fiziksel (meteorid) mi ?
Eger fizikselse dirence ne gerek var direnç yerine konsantrasyona ver
Eger ateş çemberi ise konsantrasyona ne gerek var ...
şimdi sen direnç kırma vermişsin onu bozmayalım şimdilik ...
Konsantrasyonda olan 1 puanı kutuba ekleyelim ... meditasyonun puanı 2 onu bir yapıp kalan 1 puanıda kutuba ekleyelim
(kutup 5 puan)
veya
Konsantrasyonda olan puanı teslaya kutuptaki 2 puanı teslaya meditasyondaki 1 puanıda teslaya ekleyim (tesla 5 puan)
Ben kendi yetenek dizilimimide yazayım ...
Fiziksel & bilgi 30
Elektrik & bilgi 30
konsantrasyon 15
Büyü bozma 15
kutup 1
geri kalanıda zihin
(büyücü kesme dizilimimdir)
Fiziksel değil tabi ki ateş dedim . :lol: Kons ta yeterli .. niye mi ? Çünkü , bir anda duruyorum ; elektriğimi çaktığımda yaklaşık olarak 5 ' de birini ekliyor hasara .Meditasyonda ateş hasarından düşen kudretimi % 5 hız yerine % 10 la arttırsam fena mı olur , çok fark eder . Teslanın arttırdığı hasar nedir ki ben teslaya vereyim . Sersemletmesi sağolsun bana yeter .
:arrow: :arrow: :| Kısacası :| :|