Amaseia Karakteri çalınmıştır......

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
cinemarijuana
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Amaseia Karakteri çalınmıştır......

Mesaj gönderen cinemarijuana »

Amaseia karakteri çalınmıştır hepinizin bilgisine. Ben şu çaldı bu çaldı demiyorum kimin başına gelirse gelsin herzaman karakter sahibini suçlarım. Ki yine aynı şey bütün suç karakter sahibinindir. Bir söz vardır yeri geldiğinde babana bile güvenmei, sözü biraz değiştirdim.Yeni hırsızlık olayı şu şekilde yapılıyor hırsız kişi size gelip oyun parasıyla veya gerçek parayla (kullanılması yasak olsada kullanılıyor) karakter satmak istediğini söylüyor sizde kabul ediyorsunuz. Hırsız kişi size ait bir sobe üyeliği istiyor sizde numaranızı veriyorsunuz. Daha sonra hırsız kişi hangi karakterlerinizin hangi üyelikte olduğunu bilmediği için deneme yanılma yoluyla karater transfer işlemine başlıyor. Bu transfer sizin üyeliğinize karater aktarmak için değil sizden kendi üyeliğine karakter aktarmak için tabi. Deneme yanılma yoluyla dedim çünkü hangi karakterin hangi üyelikte olduğunu bilmediği için size ait karakter isimlerini tek tek yazıyor sizin verdiğiniz sobe üyeliğine ait olmayan bir karakter adı girdiğinde şöyle bir yazı çıkıyor. ''Girmiş olduğunuz karakter adı yazmış olduğunuz kullanıcıların ikisinede ait değildir''. sizin verdiğiniz sobe üyeliğine ait karakter adını bulana kadar bu deneme yanılmayı tekrarlıyor işlemi başarıyla tamamlayınca sizin telefonunuza gelen kod numarasını istiyor ve size ait karakter transferi işleme alınıyor. Sonuç: Benim dicem şeyde geçmiş olsun. Bundan sonraki olaylarda daha dikkatli olun. Amaseia karakteri ile ilgili sorunlar sorumluluğumuz altında değildir.
Örgülü Örgülüxörgülü Örgülüxkezban

ResimYeni bir şey yaratacaksan, eskiyi tamamen yok et.

“Genel Sohbet” sayfasına dön