WS'ler İçin Bir Öneri..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
anektod
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

WS'ler İçin Bir Öneri..

Mesaj gönderen anektod »

Arkadaşlar bir çoğumuzun bildiği üzere 39 seviyesindeki gibi zevkli WS ler kalmadı artık. Her ne kadar Ws turnuvaları düzenlense ve bu etkinlik (Gelenek) yaşatılmaya çalışılsada şu ortamda fazla mümkünatı olmuyor. Peki bunun için ne yapılabilir, Yönetimden bunun hakkında nasıl bir güncelleme bekleyebiliriz. İleriye dönük fikirleriniz için Lütfen bu sayfada birleştirelim Önerilerimizi.
Kolay olmayacağını hatta belki aylar alacağını biliyorum. Ama unutmayalım biz birşeylerin olması için öneride bulunmalıyız ki oyunun güzellikleri bizim isteklerimiz doğrultusunda şekillenebilir ve oyundan o derece haz alırız.

Aklıma gelen bir öneriyi sizinle paylaşmak istiyorum.

Baştada belirttiğim gibi WS'ler artık eskisi kadar tat aldığımız etkinlik olmaktan çıktı. WS yapacağın kişi ile anlaşıyorsun ya biri ws ye karışıyor , ya yanından geçen bir klan mensubu olaya karışıyor. Bu hiç hoş değil herşey kafada biter çok kişi WS yi atarken dokunmayanlarıda var.
Bunun için ne yapılabir;
Bu olayın çözümü için sanki kişi bazında yada bir topluluğa hitaben düzenlenmiş gibi bir WS Salonu oluşturulabilir.
1-Bu salona giren kişi ya belli bir ücret karşılığı yada yönetimin jesti ile ücretsiz olarak yeteneklerini sadece 1 defaya mahsus bu WS salonuna özel değiştirebilir ve kuralarını kendi belirleyebilir. Bu Karakter penceresi gibi bir ekran ile Lütfen WS şartlarını belirleyiniz diye karşımıza çıkar ve atıyorum ;

1-WS kaç el olsun ?
a)1 b)2 c)3
2-Kazanana verilecek ödül miktarını seçiniz.
a)250.000 b)1.000.000 c)3.000.000
3-Verilecek ödülü seçin.
a)Para Ödülü b)Klan Parası(Sadece Karşı Klan Oyuncuların Karşılaşmalarında Seçilebilir.) c)Oyunculara ait herhangibi Efsunlu eşya :o
4-.....

gibi çoğaltılacak standart bir menü ile iddialı ve çekişmeli karşılaşmalar oluşturulabilir.

2-Peki bu düzenlenen WS lerden kimin haberi olacak?
oluşturulan WS salonunda Seyircilerinde olabileceği bir Arena gibi düzenlenebilir. Kenanrdan yazı yazmak ve Tezahurat yapmak dışında herhangibir müdahale edemeyecek olan bu Seyirciler o ana hem şahit olur Hemde kıran kırana geçen bu mücadelenin zevkini arttırabilirler.

3-Ve eski oyuncuların zaten bildiği yeni oyuncuların duyduğu ve merak ettiği bir sistem "En İyi 100 Oyuncu" listesi bu salonlarda düzenlenen WS karşılaşmalarının sonuçlarına göre şekillenir. ve hatta ödüllendirilebilir.

Şİmdiden destekleriniz için teşekkür ediyorum.
Unutmayın Biz istersek oyunumuz gerçekten hakettiği güzel yerlere gelebilir ve çevremizdeki arkadaşlarımızla daha oynanabilir bir İstanbul Kıyamet Vaktini hep beraber Şekillendirebiliriz.
Resim

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms

Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
Kullanıcı avatarı
Medic
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Symbol Of Justice

Re: WS'ler İçin Bir Öneri..

Mesaj gönderen Medic »

Bir eklenti yapmak istiyorum oyuncu rasgele gelse daha iyi olur.Yoksa hileye başvuranlar olucaktır:)
NowaR
AbaraiRENJİ
Kullanıcı avatarı
JiLLoP
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen JiLLoP »

bu çözümü yapmak vakit kaybı olur. daha önemli yapılabilecek şeyler vardır eminimki.
benim fikrim şöyle.

ws yapmak istediğiniz kişiye sağ tıkladığımızda "düelloya davet et" diye bi buton çıkar ona tıklandığında sadece o 2 kişi arasında belli bir süre aralığında dövüş yapılabilir. eğer klandaysa o 2 kişinin wsnin süresi bitene kadar diğer klan üyeleri onların isimlerini beyaz olarak yani dost olarak görür. süre bitince tekrar normale döner yada herhangi bir taraf diğerini yendiği zaman süre otomatik olarak biter

Saygılar
Resim

B"uA"şk bitmez
B"aşk"ent Ankara
06 rakamını asla unutamayacaksın...

AntiTeamsXjilo/KankaXjilo/xjilox/Bloodymoney/Bloodxmoney
anektod
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen anektod »

JiLLoP yazdı:bu çözümü yapmak vakit kaybı olur. daha önemli yapılabilecek şeyler vardır eminimki.
benim fikrim şöyle.

ws yapmak istediğiniz kişiye sağ tıkladığımızda "düelloya davet et" diye bi buton çıkar ona tıklandığında sadece o 2 kişi arasında belli bir süre aralığında dövüş yapılabilir. eğer klandaysa o 2 kişinin wsnin süresi bitene kadar diğer klan üyeleri onların isimlerini beyaz olarak yani dost olarak görür. süre bitince tekrar normale döner yada herhangi bir taraf diğerini yendiği zaman süre otomatik olarak biter

Saygılar

Aslına bakarsan bahsetmeye çalıştığım şey 1-Bu salona giren kişi ya belli bir ücret karşılığı yada yönetimin jesti ile ücretsiz olarak yeteneklerini sadece 1 defaya mahsus bu WS salonuna özel değiştirebilir ve kuralarını kendi belirleyebilir. Bu Karakter penceresi gibi bir ekran ile Lütfen WS şartlarını belirleyiniz diye karşımıza çıkar ve atıyorum ;

1-WS kaç el olsun ?
a)1 b)2 c)3
2-Kazanana verilecek ödül miktarını seçiniz.
a)250.000 b)1.000.000 c)3.000.000
3-Verilecek ödülü seçin.
a)Para Ödülü b)Klan Parası(Sadece Karşı Klan Oyuncuların Karşılaşmalarında Seçilebilir.) c)Oyunculara ait herhangibi Efsunlu eşya :o
4-.....

buydu üzerinde durulması gereken noktalar bunlar.
Resim

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms

Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Excellence »

Hophophop ne yaptın sen ya resmen k.onlinedaki arena istiyosun sen olmaz kardeşim iyi böyle oyunun doğasında var bu olaylar tenha bir yere git yap vs ni.Karşı çıkıyorum bu konuya.
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sifacixhezae »

söz konusu durumda 100bin 250bin gibi bi para verirse millet ne bicim para kasar.ne maden cekip satan olur ne de eşya dusurup satmak mantıklı olur. yani guzel bi dusunce.hatta az önce de buna benzer bi konu okudum ama böyle şeylerin iyi duzenlenmesi gerekir.yoksa bi adama 250bin hatta 50bin bile olsa ödül ve gunluk hakkı 3 bile olsa,sen bu adamın 10 karakterinin oldugunu dusun.sence girip oyunda para mı kasar maden mi kasar yoksa 15dk verip gununden 1 ay sonunda bal bal para mı edinmiş olur ?illa bir ödül olacaksa er meydanındaki sistem olsun bence. :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Sen yanlış anladın sanırım. O ödülleri ws ye katılanlar yatıracak. Kazanan da alacak. yani sisteme yoktan para girişi yok :D böylece ben yendim paramı vermedi hırsız kavgasıda son bulabilir.

Geneli itibari ile güzel bir öneri. En azından WS sevdalıları için hoş bir durum olabilir. Ancak bu genişleme paketleri, test süreçleri, oyuncuların bitmek bilmeyen istekleri cidden madur olanlar dışındaki (charımı sildim destek, şifremi çaldılar destek,madenden saf çıkartamıyorum destek, denemek için eşyamı attım gitti geri verin destek.....vb) konulara harcanan mesailer azalabilse belki dediklerin olabilir. :)

İyi forumlar...
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
anektod2
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Malazgirt Loncası

Mesaj gönderen anektod2 »

dediklerimi anlayan kişilerin olduğunu görmek beni duygulandırdı :| . :)
şaka bir yana bu oyunda ne zaman bir öneride bulunsak hemen aman aman , sen ne yaptın arkadaş, başka oyunlara özenme gibi bir yaftalama söz konusu olduğundan oyunun ilerlemesi ve gelişmesi yavaşlıyor. belki bu konu veya imzamdaki 2 konu gibi attığım mesajlara destek verilseydi ilk güncelleme ile oyunun bir kazanımı söz konusu olurdu ki buda bizim için oyunun kalitesinin yükselmesi demek olurdu. neyse öneriyi veren biziz destekleyecek arkadaşlar oyuncular, umarım tek taraftan bakmak yerine öneri verirken iyi niyetli olduğumuzu anlayanların sayısı çoğalır.

anektod
Bu Bir Oyun..
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Buhara »

bence olabilir bu oyuna böyle yeniliklerın gelmesı şart başka bi tabirle kan degişligi gerekiyo bence bunu destege göder ama sanıyorum kısa dönemde böyle bir degişiklik düşünmeyeceklerdir!!!
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Buhara »

ws ile ilgili degil ama bır konuda destege göndermek ıstedıgım bır önerı var oyunda fısıldama yaparken karşıdakı oyuncu oyunda yoksa fıslıtı diger mesajların arasında yok oluyo fısıltı gönderdigimiz kişide yeni bır mesaj penceresi acılsa orada kalsa kımın ne dededigi görebilsek tabi ikv de çözülecek daha cok konu var (lonca sistemi gibi) ama bu küçük fonksıyonlar oyunu oyun yapan temel etmenlerdir bence iyi forumlar

“Genel Etkileşim” sayfasına dön