Kolay olmayacağını hatta belki aylar alacağını biliyorum. Ama unutmayalım biz birşeylerin olması için öneride bulunmalıyız ki oyunun güzellikleri bizim isteklerimiz doğrultusunda şekillenebilir ve oyundan o derece haz alırız.
Aklıma gelen bir öneriyi sizinle paylaşmak istiyorum.
Baştada belirttiğim gibi WS'ler artık eskisi kadar tat aldığımız etkinlik olmaktan çıktı. WS yapacağın kişi ile anlaşıyorsun ya biri ws ye karışıyor , ya yanından geçen bir klan mensubu olaya karışıyor. Bu hiç hoş değil herşey kafada biter çok kişi WS yi atarken dokunmayanlarıda var.
Bunun için ne yapılabir;
Bu olayın çözümü için sanki kişi bazında yada bir topluluğa hitaben düzenlenmiş gibi bir WS Salonu oluşturulabilir.
1-Bu salona giren kişi ya belli bir ücret karşılığı yada yönetimin jesti ile ücretsiz olarak yeteneklerini sadece 1 defaya mahsus bu WS salonuna özel değiştirebilir ve kuralarını kendi belirleyebilir. Bu Karakter penceresi gibi bir ekran ile Lütfen WS şartlarını belirleyiniz diye karşımıza çıkar ve atıyorum ;
1-WS kaç el olsun ?
a)1 b)2 c)3
2-Kazanana verilecek ödül miktarını seçiniz.
a)250.000 b)1.000.000 c)3.000.000
3-Verilecek ödülü seçin.
a)Para Ödülü b)Klan Parası(Sadece Karşı Klan Oyuncuların Karşılaşmalarında Seçilebilir.) c)Oyunculara ait herhangibi Efsunlu eşya
4-.....
gibi çoğaltılacak standart bir menü ile iddialı ve çekişmeli karşılaşmalar oluşturulabilir.
2-Peki bu düzenlenen WS lerden kimin haberi olacak?
oluşturulan WS salonunda Seyircilerinde olabileceği bir Arena gibi düzenlenebilir. Kenanrdan yazı yazmak ve Tezahurat yapmak dışında herhangibir müdahale edemeyecek olan bu Seyirciler o ana hem şahit olur Hemde kıran kırana geçen bu mücadelenin zevkini arttırabilirler.
3-Ve eski oyuncuların zaten bildiği yeni oyuncuların duyduğu ve merak ettiği bir sistem "En İyi 100 Oyuncu" listesi bu salonlarda düzenlenen WS karşılaşmalarının sonuçlarına göre şekillenir. ve hatta ödüllendirilebilir.
Şİmdiden destekleriniz için teşekkür ediyorum.
Unutmayın Biz istersek oyunumuz gerçekten hakettiği güzel yerlere gelebilir ve çevremizdeki arkadaşlarımızla daha oynanabilir bir İstanbul Kıyamet Vaktini hep beraber Şekillendirebiliriz.