ARkadaşlar Çok ciddi söyluyorum,1 aydır oyuna giremiyorum oyunu forumdan takip ediyorum.Geçen gün İşyerinde forum.istanbuloyun.com adresine girdim,sevinçle Kuklacı genel sohbet e tıkladım,Mevlana Loncası yazısını gördüm ve heyecanlandım.ARalarında gerçekten saygı duyduğum İnsanlar vardı.Bende dedimki Bende bu güzel insanların arasında olmalıyım(Loncasız karakterimle).Sonra başvurdum,1 hafta izlicez dediler 1 hafta sonra Mail geldi dendiki
Üzgünüz lonca içinde istemediler.Bu karara Saygı duyarım.BEnim Canımı yakan şey şuydu ve bu yazıyı yazma sebebim cidden bu,Ben Bu oyunu yaklaşık 3.5 senedir Oynuyorum.Oyuna Teşkilat serverinde başladım,sonra Oyundan arkadaslar Kuklacıya çağırdı.Karakter kastım,gerek ezik gerek itemli gerek itemsiz Emek verdim.bir kaç kez karakterlerim Çalındı Olsun dedim,yeniden Kastım.Kimsenin EMEğine göz dikmedim,Kimsenin PARASINI,itemini Saygısını Sevgisini Çalmadım.
Emeğimle Yapabildiğim kadar yaptım.bu güne kadar En yüksek param 21m oldu(EMEK İLE).Olsun fazlasında gözümüz yok.Benim İçin ÖnemLİ olan ŞEY ARKADAŞLIKTI.ve bir Çok iyi arkadaş edindim.
Cihadxkerbela (ali)
Vincexcarter(ali)
Cihadxsünnet
Cihadxmikail
YİĞİT(kb karakterinin adını unuttum ))=)
Cihadxislam-Efsanexoflu
ve unuttuklarım kardeşlerim varsa Nolur affedin aklıma gelenler bunlar.
vincexcarter----zamanı geldi İtemini verdi,parasını verdi.
Kerbela---güvendi en önemlisi güvendi.
İslam ---- zamanı geldi para verdi zamanı geldi Güvendiğini söyledi.
Yiğit---İslam--- onlarda aynı şekilde.
VE BİR ÇOĞU.
BEnim içimi acıtan.Bu kadar Namuslu şerrefli,şerrefsize boyun eğmeyen,Karakterli oyuncuyken,Niye almıyorsunuz SOrusununa bile cvp verememeleridir.
NEYSE belki anlamsız bir yazı oldu ama İçimden gelenler bunlar ÇOK CİDDİYİM.içimden geçenleri sizle paylaşmak istedim,
Başınızı gözünüzü yorduysam,beni affedin.Küçüklerimin gözlerinden Büyüklerimin ellerinden Öperim.
Saygılar,İY AKŞAMLAR.
not:bu bir veda yazısı değildir,Enstantane gelişen İçimden gelen duygularımdır.
Sercan sen ve bir kaç kişi daha ben çıktım diye cihad loncasından benımle beraber geldıler,demem o ki sen üzülme gerekirse tekrar lonca yapar birleşiriz gerekirse uygun bir loncaya gireriz bunları sen kafana takma paraymıs itemmiş hiç sorun değil.O kadar param olduda noldu ? tüm emeklerim gitti ama şimdik yenıden sıfırdan baslıyorum ve senınde dedıgın gıbı o bazı arkadaslar saolsun hayla desteklıyorlar para istesem para item istesem item.Sen bunları kafana takma benım gozumde uygun bır lonca var...Sen ali(vınce)turgut(islam)yiğit(byshadow) gerekirse hep beraber gireriz olmadı bız lonca kurarız.Aynı zamanda bu oyunda benim giremiyeceğim lonca yok çoğu kişiler tanır eskiler en cokda Gsiliali adlı karakterımı herkez biliyordur az cok nerdeyse 5 yıl olmak uzere ben bır loncaya gırersem arkamdan sızıde alırım.Zaten benım charımda bulunan para item çalındıkdan sonra kımın ne oldugunu ve bana ne için yaklasdıgınıda öğrendim cihadlardan okuyan olursa anlar
anladım Ali'm benim canımı sıkan Loncaya almamaları değil.Nedeni ni öğrenememekdi.Neyse oyunda siz varsınız Canımı sıkmıyorum.Staj dolayısıyla fazla giremiyorum.C.tesi oyunda olucam.göürşürüz şimdi giriyorum bi bakıcam sağa sola
Loncaymiş, Oyunmuş Bunlar Boş iş Hepsi Gelip Geçici SanaLOrtam işte Sercan Önemli OLan Sevip Saydığın Kişiler İle Zevkli Güzel Dakikalar Geçirmek amaçlı girip Sonra Normal Yaşantına devam etmektir... Sizlerinde Dediği Gibi Biz birbirimize Yetiyorz Ve bu Arkadaşlarmın Dışındaki Arkadaşlarmıda unutmuyorm Onlara Ayıp oLmasn Yanlış Anlasılmasn Onlar Traafından Eğer Böyle Bi Lonca Kavramı Düşüncek OLursak Lonca Kurarz oLmadı Hep Beraber Bi Saygın Loncaya Girerz Sen Stajınla İlgilen Bunlar Gelip Geçiçi, Arkadaşlık Dışındakiler Boşa Kurek Sallamaktan Farkszdır. Selametle Görüşmek Ümidyle...
Vincexcarter
SabıR, BoyuN EgmeK değiLdiR. SabıR, MücadeLE EtmeKTİR ...
Happy miss car the she is ( Hepimiz kardeşiz ) Bunu unutmayın.Loncaymış Felanmış Boş iş bunlar belki o sistem geldiğinde toplanırz beraber bı grup kurarız önemLi oLan Dostluğun gitmemesi.
Sercan sen ve bir kaç kişi daha ben çıktım diye cihad loncasından benımle beraber geldıler,demem o ki sen üzülme gerekirse tekrar lonca yapar birleşiriz gerekirse uygun bir loncaya gireriz bunları sen kafana takma paraymıs itemmiş hiç sorun değil.O kadar param olduda noldu ? tüm emeklerim gitti ama şimdik yenıden sıfırdan baslıyorum ve senınde dedıgın gıbı o bazı arkadaslar saolsun hayla desteklıyorlar para istesem para item istesem item.Sen bunları kafana takma benım gozumde uygun bır lonca var...Sen ali(vınce)turgut(islam)yiğit(byshadow) gerekirse hep beraber gireriz olmadı bız lonca kurarız.Aynı zamanda bu oyunda benim giremiyeceğim lonca yok çoğu kişiler tanır eskiler en cokda Gsiliali adlı karakterımı herkez biliyordur az cok nerdeyse 5 yıl olmak uzere ben bır loncaya gırersem arkamdan sızıde alırım.Zaten benım charımda bulunan para item çalındıkdan sonra kımın ne oldugunu ve bana ne için yaklasdıgınıda öğrendim cihadlardan okuyan olursa anlar
Kuzey yazdı:Olm benim için Lonca önemli değil,Şerefli insanların 2. sınıf insan oyuncu muamelesi görmesi beni üzdü bunu dile getirdim.
Sİzle Ölüme bile gelirim
~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
KARDEŞİM BENİM SIKMA CANINI OYUNDA BİLENLER BİLİYOR SENİ SEN İYİSİN ADAM GİBİ ADAMSIN O ADLARI YAZDIĞIN GİBİ ŞUANA KADAR SENİN BİR KÖTÜLÜĞÜNÜ GÖRMEDİM İNŞALLAH GÖRÜNMEZ.
KELKİTXBÜYÜCÜ
LaFLaRıNa BaKaN AdAm SaNıR AmA DoĞRuYa SeNiN AdAmLıĞıN Da AnCa LaFtA KaLıR.
KARDEŞİM BENİM SIKMA CANINI OYUNDA BİLENLER BİLİYOR SENİ SEN İYİSİN ADAM GİBİ ADAMSIN O ADLARI YAZDIĞIN GİBİ ŞUANA KADAR SENİN BİR KÖTÜLÜĞÜNÜ GÖRMEDİM İNŞALLAH GÖRÜNMEZ.
KELKİTXBÜYÜCÜ
kardeşim benim sen saol.canımı sıktığım yok oyunda kardeşlerim var onlar yeter.
KARDEŞİM EN İYİSİ BU SEN EN İYİ ARKİLER SEÇMİŞSİN AMA HERKEZ SENİN GİBİ OLSA HERKEZ SENİN GİBİ İYİ DOSTLAR SEÇME İYİKİ DOĞMUŞSUN KARDEŞİM İYİKİ VARSIN.
LaFLaRıNa BaKaN AdAm SaNıR AmA DoĞRuYa SeNiN AdAmLıĞıN Da AnCa LaFtA KaLıR.