hangi üyelikten oynuyorsanız o dosyayı indirin içinde linkler var onu internet explorer ya da firefoxla açın oyuna girin ve lagsız oyunun tadını çıkarın
Düzenlendi
Hesabınız süresiz kapatıldı
Merhabalar,wickedest94 yazdı:ikvye normal pcden değil de internetten girince lag olmuyormuş arkadaşlar buyrun internet adresleri
hangi üyelikten oynuyorsanız o dosyayı indirin içinde linkler var onu internet explorer ya da firefoxla açın oyuna girin ve lagsız oyunun tadını çıkarın
Uyanık! farklı bir kullanıcı adıyla bir önceki yazdığını onaylayıp aklınca insanları kandıracak. Tekrarlıyorum herkes sizin gibi aptal değil!! Bu tarz şeylerle uğraşacağına git item kas denyo...ikvcimustafa yazdı:vaAv ghRcekTen de lAg oLmyOr
xxxskrtelxxx yazdı:süpersin usta lag sorununu yönetim çözemedi sen çözdün
Ne programmış be baksana çocuklar sırf bunu söylemek için foruma kayıt olmuşlar hemde 2-3 dk arayla. Oyunda birşey çalmakla gerçek hayatta birşey çalmanın ne farkı olabilirki yada bunun nasıl bir izahı olabilir. Başkalarının emeklerine göz dikmek bir anlık zevk uğruna değer mi ?ikvcimustafa yazdı:vaAv ghRcekTen de lAg oLmyOr
xXeRsInXx yazdı:xxxskrtelxxx yazdı:süpersin usta lag sorununu yönetim çözemedi sen çözdünNe programmış be baksana çocuklar sırf bunu söylemek için foruma kayıt olmuşlar hemde 2-3 dk arayla. Oyunda birşey çalmakla gerçek hayatta birşey çalmanın ne farkı olabilirki yada bunun nasıl bir izahı olabilir. Başkalarının emeklerine göz dikmek bir anlık zevk uğruna değer mi ?ikvcimustafa yazdı:vaAv ghRcekTen de lAg oLmyOr
wickedest94 yazdı:ikvye normal pcden değil de internetten girince lag olmuyormuş arkadaşlar buyrun internet adresleri
Düzenlendi
Hesabınız süresiz kapatıldı
Kod: Tümünü seç
Kendini Akıllı Sanan AptaL dünYaLı xD ...