Pislikxboy/xhelinx İn Yaptığı Terbiyesizlik...

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Muhteremx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Pislikxboy/xhelinx İn Yaptığı Terbiyesizlik...

Mesaj gönderen Muhteremx »

Arkadaslar ben basit bir mesele yüzünden forumu kirletecek biri değilim,ama xhelinx adlı karaktersizin yaptığı terbiyesizliği,adiliği ve yüzsüzlüğü sizlere göstermek istedim.xhelinx in yançarı Pislikxboy bugün babı alideyken bana daldı bende daldım kestim.Neden kestin diye demediğini bırakmadı..Allah askına soruyorum size böyle bir saçmalık olabilirmi ? Adam kendisi dalıyor biz kesincede küfür etmeye neden kestin lan demeye başlıyor.. Olay buraya kadar yine sıradan, Sonra yançarı olan xhelinx ile gelip daldı bende daldım bu sırada başka bir lodosta olaya karıştı xhelinx kesildi. Bu yüzden bana dediği o lodos arkadasa ben dal demişim..Sonra bölgeden etmediği küfürü bırakmadı,bunlar öyle normal küfürler değil ana avrat kaydı adam bölgeden.Yine kasada otururken düşük lwl bir çarla gelip babı alide küfür etmeye başladı ama emin olun basit argo gibi şeyler değil.. Çok ağır küfürler,tabiki o dedi diye öyle olmuyor,bazı şeylerin bilincine varamamış.Siz dersinizki neden şikayet etmedin foruma koyuyorsunuz ? Şikayet ettim, Ama sizde bu karaktersizin şerefsizliğini anlayın..Eğer bu şerefsizi keserseniz direk yasaklayın çünkü direk küfür ediyor, ve dediğim gibi bunlar az buz küfürler değil..Elimde fotolar var ama foruma koymak istemiyorum,yaşça küçükler var görebilir. Başkasının Anasına Saygısı Olmayanın Kendi Anasınada Olmaz..

Saygılar
Oyunda Kural Yokki Kurala Göre Oynayalım..

“Genel Sohbet” sayfasına dön