Arkadaşlar son günlerde içimden birkaç video yapmak qeldi fakat mesela oyunun videosunu çekip arkaya "dj cengiz" hadi gülüm yandan yandan oynasın handan koysam diyorumda bana program lazım bununla ilgilide hiçbir şey bilmiyorum tavsiyeniz varmı acaba
İYİ BİR VİDEO PROGRAMI ARIYORUM
İYİ BİR VİDEO PROGRAMI ARIYORUM
Hepinize Selamlar..
Arkadaşlar son günlerde içimden birkaç video yapmak qeldi fakat mesela oyunun videosunu çekip arkaya "dj cengiz" hadi gülüm yandan yandan oynasın handan koysam diyorumda bana program lazım bununla ilgilide hiçbir şey bilmiyorum tavsiyeniz varmı acaba
lütfen yardım
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İYİ BİR VİDEO PROGRAMI ARIYORUM
Gamecam'i daha önce denemiştim pek memnun kalmadım. Fraps'ı az önce denedim ve mükemmel kayıt yapıyor. Sadece biraz performansı ve hard diski yüksek bir bilgisayar istiyor
Örneğin az önce 28 sn lik bir video çektim(1280*1024 çözünürlük ve 60 fps), 1.43gb yer tuttu
Tabiki bu standartların çok üstünde
Bu arada deneme çekimi sırasında nötron yıldızı emsali topaz battal yatağanı düşürdüm, o da programın şansına olsa gerek

Örneğin az önce 28 sn lik bir video çektim(1280*1024 çözünürlük ve 60 fps), 1.43gb yer tuttu
Bu arada deneme çekimi sırasında nötron yıldızı emsali topaz battal yatağanı düşürdüm, o da programın şansına olsa gerek

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
- STr0nGMaN
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sinop
Fraps tavsiye ederim.
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
- Karaseytan
- İri Fare Avcısı
Game camla bir çok kayıt izledim baya güzel. Fakat program elimde kuruyorum bir türlü oyunda kayıt edemiyorum. Fraps 29 sn sürüyor oda çok süper bir program ama az süre. Onda ise baya bir zaman geçiyor sınırsız benim için game cam programı.
Sizden ricam şu game cam kullanan arkadaşlar Kayıt'a nereden baslıyoruz onu yazsalar süper olacak.
Game cam V2 Desteklerinizi bekliyoruym..
Sizden ricam şu game cam kullanan arkadaşlar Kayıt'a nereden baslıyoruz onu yazsalar süper olacak.
€sàRéT DaqLàRıNd GüL oLmàKTàNSà,HüRRiYéT DàqLàRınDà DiKéN oLmàYı TéRciH €déRim..!!!
♥♥♥ ThKO ♥♥♥
SàygıLàRımLà ;[Kà®àşéytàn & Kà®àşéytànx & Tu®ànhüs®àn]
♥♥♥ ThKO ♥♥♥
SàygıLàRımLà ;[Kà®àşéytàn & Kà®àşéytànx & Tu®ànhüs®àn]
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Daha İyi Bir Video İçin Size Fraps Video Programını Öneriyorum.
Onu da beğenmiyorsanız BSR video yükleyebilirsiniz.Ekranın Tamamını Kayda Alan Bir Video Sistemidir.
Onu da beğenmiyorsanız BSR video yükleyebilirsiniz.Ekranın Tamamını Kayda Alan Bir Video Sistemidir.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
arkadaşlar bu programlarla çekilen videolar harddisckte 1gb falan yer kaplıyo peki kotaya da aynı şekilde yansıyor mu?
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
Eğer Daha Buİşe Yeni Baslıyorsan Fraps La Başla Video Yapmak İçin Windows Movie Maker İ Kullanabilirsin Zaten Bilgisayarında Mevcut veya Resimelrler Video Yapmak İstersen Bunu Window Photo Shory İle Yapman Mümkündür
İyi Eğlenceler
İyi Eğlenceler
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- karayilanx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Alakası yok program oyundayken ekranın görüntsünü alıyor sadece..Melankolik yazdı:arkadaşlar bu programlarla çekilen videolar harddisckte 1gb falan yer kaplıyo peki kotaya da aynı şekilde yansıyor mu?
Türk Çocuğu
ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
M.Kemal ATATÜRK
ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
M.Kemal ATATÜRK
- ikvxdemonnn
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
Fraps yükledim ve nasıl calıstıracam arkadaşlar sölermisiniz lütfen..
- STr0nGMaN
- Kobra Takipçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Sinop
Karaseytan yazdı:Game camla bir çok kayıt izledim baya güzel. Fakat program elimde kuruyorum bir türlü oyunda kayıt edemiyorum. Fraps 29 sn sürüyor oda çok süper bir program ama az süre. Onda ise baya bir zaman geçiyor sınırsız benim için game cam programı.
Onun süresi uzatılıyor.
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
Strongmanxbüyü
AnaToLieN