napıyım çalıştıqım yerde oyun oynamak yasak :mrgreen:
YA FORUMDA BAŞINIZIN ETİNİ YİYOM AMA
YA FORUMDA BAŞINIZIN ETİNİ YİYOM AMA

Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa
Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
Re: YA FORUMDA BAŞINIZIN ETİNİ YİYOM AMA
Kirlilik yapmayı mı öğreniyosun bu yaşta ?
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Ya arkadaşım saçma sapan konular açmayın kirletmeyin şu forumu durduk yere canın sıkılıyorsa git parka oyna..
akıLLı oL aklını aLırım qoNaNNNNNNNNNN xD

Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa
Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
şu salak cocuga bırısı ıp ban atsın her konusu bole malca oluyor.
XXCEZAXX
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
+1xxcezaxx yazdı:şu salak cocuga bırısı ıp ban atsın her konusu bole malca oluyor.

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
xxcezaxx yazdı:şu salak cocuga bırısı ıp ban atsın her konusu bole malca oluyor.
Acaba ben de sana kafa atsam daha hoş daha qüzel daha fantastic olmazmı kanka :lol:

- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyr-i Beka
İp ban atsan ne olacak modeme bi reset tüm çerezleri sil yeni üyelikle gel 
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
VBMaSTeR yazdı:İp ban atsan ne olacak modeme bi reset tüm çerezleri sil yeni üyelikle gel
kanka çok saol bu benim sokak piji olmamda katkı saqladı ellerin dert qörmesin dayı :mrgreen: