bykalpsiz gene aramızda
- reform34
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
bykalpsiz gene aramızda
arkadaşlar bykalpsiz denilen şahıs gene aramızda yaşadığımız bu topraklarda türt kürt laz çerkez kardeşce yaşamamıza rağmen bykapsiz gibi soysuz terörist pkkyı savunup pkklıyım diyor tüm meran birlik olup aramızdan kovduk onu ama kalleş bir terörist gibi gene kılık deiştirip meran halkının içine girmiş böle kansızları tekrar birlik olup aramızda barındırmıyalım yeni açtığı carlar playboys ve Respitextrip :evil:
- ByaTTacK
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: bykalpsiz gene aramızda
Lan maL cocuq kımse beni bire yoLLayamadı yoLLAyamaz da PKK Lı dıosan Kanıtında oLacak yoksa susacaksıN . . BEn hic bir Zaman kımLıgımıde gizLeyemedım Sen dun gece LAf attıgımz cocuqsun adım kadar emınım .. . sen kı meryeme bıLe LAf atacak kadar acız bır ıNsansıN Ben hic bir zaman da bı yere gıtMedim
...:::ByaTTacK:::... ...:::SiRRasH:::... ...:::SaThaNisTh:::... ...:::RespitexfowL:::... ....:::pLayboys:::...
...:::BykaLpsizZ:::...
...:::ByaTTacK:::... ...:::SiRRasH:::... ...:::SaThaNisTh:::... ...:::RespitexfowL:::... ....:::pLayboys:::...
...:::BykaLpsizZ:::...

Ya oLduguN gibi goruN yada gozuMe goruNMe . . .
- ByaTTacK
- Şarapçı'nın Sırdaşı
bir daha boyLe konuLar acma . . !!!
Benim meranda oLmam senin gibiLErın zoruna gıdıo nedense ..!!!
onLar kendını cok ıyı bıLıyorLAr . . !!
Benim meranda oLmam senin gibiLErın zoruna gıdıo nedense ..!!!
onLar kendını cok ıyı bıLıyorLAr . . !!

"Bykalpsiz" meranda daha önce oynayan insanlar senin nasıl bir karaktersiz olduğunu zaten biliyorlar..Hiç unutmam seni sunucudan göndermek icin onlarca kişi eminönündeki bayrağa yürümüştü..% 90 bu çarların bykalpsize ait olduğunu bilen yoktur öğrendiğimiz güzel oldu 
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.
- ByaTTacK
- Şarapçı'nın Sırdaşı
maLsın o zamn dostum cunku ben her zaman boLgeden KarakterLErımı yazarım Hic bir Zaman cekınmem Bna bıse yapabıLecegını sanıosaN HODRİ MEYDAN

- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
biliyom hatta zamanında sana dost gözüyle bakmıştım
defol
defol
Ya sen insan olamassın inanki..17-18 yaşındaki velet oyunda propaganda yapıyordu.Ulan gerizekalı sen kimsinde haddini aşan işlere bulaşıyorsun.Bu karkatersiz yüzünden zamanında oyunda az tartışma çıkmadı bırka oyunu forumda bile yerin yokByaTTacK yazdı:maLsın o zamn dostum cunku ben her zaman boLgeden KarakterLErımı yazarım Hic bir Zaman cekınmem Bna bıse yapabıLecegını sanıosaN HODRİ MEYDAN
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.
- ByaTTacK
- Şarapçı'nın Sırdaşı
grand karakter ısmını versene Tabi yıyosa ?*

Sana telefon numaramı vereyim mi? İstanbuldamısın?ByaTTacK yazdı:grand karakter ısmını versene Tabi yıyosa ?*
- ByaTTacK
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Tlfon numaranı ver adanadayım .. !!