isyana az kaldı...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

isyana az kaldı...

Mesaj gönderen konfucyus »

evet az kaldı beceriksizliğin bu denli hat safhada olduğu bir durumda bu kadar aptal abuk sabuk işin olduğu yerde az kaldı. bu sadece benim değil bir çok kişinin görüşü şu güncelleme olayları. bu kadar abukluk sabukluk olurmu arkadasım giriyoruz kesicez diyoruz sen gel pat düş harcadığımız zaman cebimize kar kalıyor.

susturmayı oynu geri sarmayı iyi becerebilen beceriksiz yönetimin buna düşünecek bir çaresi yok mu?

yada yönetimde olan kişilerin adam kayırmaları halihazırda devam mı edicek ? lan diyen adamı susturup ana avrat söven adamı görmemek için oyundan cıkmaya devam mı edecek ? yoksa sırf hatunlara yalakalık olsun diye eşya vermeye devam mı edecekler ?

oynumuzu adam gibi oynayıp cıkalım diyoruz ama anasını ağlattınız herkesi galyana getirdiniz. bakalım nezamana kadar daha sürecek ? kısmet diyelim.
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Kullanıcı avatarı
xIxFeNoMeNxIx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Re: isyana az kaldı...

Mesaj gönderen xIxFeNoMeNxIx »

Gerçekten bu işin dayanlıcak hali kalmadı .Bir yere kadar susuyoruz,onların beceriksizliği,ayıbı diyoruz ama bu işi cıvıttınız arttık.Sabrımızımı deniyorsunuz anlamıyorum.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Resim
Kullanıcı avatarı
gothiic
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen gothiic »

konfucyus yazdı:
evet az kaldı beceriksizliğin bu denli hat safhada olduğu bir durumda bu kadar aptal abuk sabuk işin olduğu yerde az kaldı. bu sadece benim değil bir çok kişinin görüşü şu güncelleme olayları. bu kadar abukluk sabukluk olurmu arkadasım giriyoruz kesicez diyoruz sen gel pat düş harcadığımız zaman cebimize kar kalıyor.

susturmayı oynu geri sarmayı iyi becerebilen beceriksiz yönetimin buna düşünecek bir çaresi yok mu?

yada yönetimde olan kişilerin adam kayırmaları halihazırda devam mı edicek ? lan diyen adamı susturup ana avrat söven adamı görmemek için oyundan cıkmaya devam mı edecek ? yoksa sırf hatunlara yalakalık olsun diye eşya vermeye devam mı edecekler ?

oynumuzu adam gibi oynayıp cıkalım diyoruz ama anasını ağlattınız herkesi galyana getirdiniz. bakalım nezamana kadar daha sürecek ? kısmet diyelim.

katılıyorum kardes sana boylesıne basırtsız ve becereksız yonetım oldugu surece bu ve bunun gıbı bır cok rezıllıgı gormeye devam edecegız ne yazıkkı
Resim
amenna ve saddakna amentü
Kullanıcı avatarı
yolyorgunu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen yolyorgunu »

desteklıyorum sızı bence olmaz bu ıs böyle hemen bı çözum bulmalılar :oops:

:arrow:
Resim

BEN HEP SENİ BEKLEMISIM ...
ResimResim

KİTTLECATTLE-KİTTLEBATTLE-KİTTLESETTLE
Kullanıcı avatarı
sentepeLi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen sentepeLi »

Aynen katılıyorum Boyle gıderse oyunda bırakmalar cok olcak
Lonca BETA

BETADAN Beri Eminönü

Kımse yokken biz vardık ;)

BETADAN bana son yadigar :[img]http://i1009.hizliresim.com/2010/9/29/1278.jpg[/img]
Kullanıcı avatarı
xsercanx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xsercanx »

desteğe bu konuda mesaj attım

BENİM MESAJIM :
oyundaki her sabah we akşam olan sunucu güncellemeleri artık çok can sıkmakta belirisiz saatlerde ve günlerde yapılıyor bu işi forumdan şu günler ve şu saatlerde güncelleme yapılacak diye duyursanız ve bizde o saatlerde gurup bölgelerine girmesek ve saatlerimiz boşa gitmese

YÖNETİMİN CEVABI :
Akşamları güncelleme yapılmıyor. Sunucuda bir hata olabilir. Bize hangi saatler arasında bu olayın gerçekleştiğini bildirebilir misiniz.

şaka gibi değilmi

BUNUN ÜSTÜNE 2. MESAJIM :
haftada en az 5 akşam oluyor bu ve artık oyuncularda biliyor saat 21.00 e doğrı girmeyelim güncelleme olcak falan diyorlar
örnek vermek gerekirse dün saat 22.50 civarında oldu aynısı inanın haftada 5 akşam oluyorbu en az herkes düşüyor bütün sunucu 2 dkk oyuna giremiyoruz ve açiliyo sonra

YÖNETİMİN CEVABI :
İlginiz için teşekkürler. Sunucu hatanın tespiti takibe alınmıştır.

demekki eğer biz haber vermesek böyle bir olaydan haberleri bile yok gerçekten şaka gibi başka diyecek bir şey bulamıyorum
Kullanıcı avatarı
yolyorgunu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen yolyorgunu »

haha nasıl bı durum bu ya sıddetle kınıyorum daha oyundan haberlıyok kusura bakmasınlar gercekler acıdır ılgılenmeyeceksenız nedne yonetıcı oluyosunuz anlamıyorum kı so bılmedıgınız guncellenmler sayesınde kac kere gorev esnasında dustuk anlamıyorum sızı ya ben

Resim
ResimResim

KİTTLECATTLE-KİTTLEBATTLE-KİTTLESETTLE
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen konfucyus »

xsercanx yazdı:desteğe bu konuda mesaj attım

BENİM MESAJIM :
oyundaki her sabah we akşam olan sunucu güncellemeleri artık çok can sıkmakta belirisiz saatlerde ve günlerde yapılıyor bu işi forumdan şu günler ve şu saatlerde güncelleme yapılacak diye duyursanız ve bizde o saatlerde gurup bölgelerine girmesek ve saatlerimiz boşa gitmese

YÖNETİMİN CEVABI :
Akşamları güncelleme yapılmıyor. Sunucuda bir hata olabilir. Bize hangi saatler arasında bu olayın gerçekleştiğini bildirebilir misiniz.

şaka gibi değilmi

BUNUN ÜSTÜNE 2. MESAJIM :
haftada en az 5 akşam oluyor bu ve artık oyuncularda biliyor saat 21.00 e doğrı girmeyelim güncelleme olcak falan diyorlar
örnek vermek gerekirse dün saat 22.50 civarında oldu aynısı inanın haftada 5 akşam oluyorbu en az herkes düşüyor bütün sunucu 2 dkk oyuna giremiyoruz ve açiliyo sonra

YÖNETİMİN CEVABI :
İlginiz için teşekkürler. Sunucu hatanın tespiti takibe alınmıştır.

demekki eğer biz haber vermesek böyle bir olaydan haberleri bile yok gerçekten şaka gibi başka diyecek bir şey bulamıyorum

tek kelime ile özet = ACİZLİK
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Kullanıcı avatarı
JiGyyyy
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Hayırdır Lan Sana

Mesaj gönderen JiGyyyy »

ahahaha tespite bayıldım aynen kardeşim ev yansa haberi olmucak derler ya:D öyle birşey olmuş:D
JiGy
JiGyII
ÇirkinBETTY
JiGyIII
Jimnastic
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Jimnastic »

Forum Hesabınız 7 gün uzaklaştırılmıştır..
EsCoNtEs
Jimnactic
Jackk
KiMsE AğLaMaSıN HeRkEzE YeTeCeK KaDAr BüYüK
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön