Kadim Hidra ve Yeşil Hidra

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Batuhankusayy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Kadim Hidra ve Yeşil Hidra

Mesaj gönderen Batuhankusayy »

Öncelikle Hepinize İyi Günler Ne Dense Kadim Ve Yeşil'in Kesilmeyeceğine Karşı Herkezde Bir Ön Yargı Oluştu. Biz Yani Kadim ve Yeşil Kesimine Ön Yargıyla Bakmayan Arkadaşlar Crashxcoolman Arkadaşımızın Bulmuş Olduğu Taktik'le Yeşil Hidrayı 10 Kişiyle Kestik Dün Gece İse Kadim Hidra'nın Canını 2 Grup'la 88'e İndirdik Ve Kesilmesinin İmkansız Olmadığını İspatladık.Kesene Kadar Her Gece Deniyicez Ön Yargınız'dan Biraz Uzaklaşıp Ve Sığınaklar'dan 2 3 Saat Ayrılıp Sizlerin'de Bize Katılmanızı İstiyoruz İyi Forumlar....

Batuhankusay,Batuhankusayyy
ResimResim
crashxcoolman
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Kadim Hidra ve Yeşil Hidra

Mesaj gönderen crashxcoolman »

herzaman dedigim gibi yaratıgın üstünde kesilemes yazmıorsa kesilmicek yaratık yok :))

dün gece kadimde kesilirdi 88 e kadar idare ettiler şifalar ama bi yerde bi aksaklık oldu kudretlerini dolduramadılar demkki ondan birasz karıştı ortalık bide az kişi vardı zatenbüyücü cok azdı mesela he bide şöle bişe var 88 e kadar uzun sürdü inmesi savşcıalrda item yoktu sanrm vuruşların cogu düşüktü o yzden odkar süre idare edebilen şifacıalr sonuna akdrda idare ederler ki 50 den sonra alev püskürtme atcak alev zaten işlemicekti bana aynen devam etcektk yani dicegim şey şu üstü saglam 4 şifa veya üstü kötü olsada 2 şifada dıaşrdan destek verirse kadim pert olur
CoOoLMaN :)
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen VicTorY »

Yeşili zaten kesiyorduk :) Sağlam grupla canı 20 oluyor kadim gerisi inmiyo niyeyse :D
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

VicTorY yazdı:Yeşili zaten kesiyorduk :) Sağlam grupla canı 20 oluyor kadim gerisi inmiyo niyeyse :D
Doğru. :)
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
shevchenko199410
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen shevchenko199410 »

Eet onu bizde anlamış değiliz :D 8 grup gittik 20 ye indi canı baya bi süre 20 de kaldı sonra 30 40 derken kaçırdık :D
Whitelie

Tskxhxuğur

Nightkiss
Kullanıcı avatarı
Batuhankusayy
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Çok Rahat Kesebiliriz Sadece Sunucuda'ki Arkadaşlar Çok İlgisiz İmkansız Gözüyle Bakıyor.İstedikleri Kadar Kadimde Oynama Yapılmadan Kesilmez Deseler Bile Kesilecek Çünkü Mecburuz Sunucuda Kadim Hidra Pençesi Kalmadı 2 3 Tane Vardır En Fazla Onlarda 100m Gmler Kadim'i Düzelticek Diye Bekliyorlar Ama Boşa bekliyorlar Düzeltilme Olacağını Sanmıyorum Bir Birleşmede Mevlüt Dinç'e Sormuş Arkadaşlar Kesersiniz Demiş sanırsam Yani Diyeceğim Bu Kadar İlgisiz Olurlarsa Çoooook Beklerler :P
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Ruthlessxleader
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Ruthlessxleader »

batuhan herkez alıcağını aldı neden yardım etsinlerki ;) zamanında 10 çarınada adam kadim yaptı şimdiki parasını sen düşün ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
lordosmanli
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen lordosmanli »

batuhan bir tarih belirtinde bizde katılalım.
Efsanevi Şifacı Lordosmanlı...

Bizi Eskiler Tanır, Yeniler Örnek Alır, Tanıyanlar İse Anlatır....!!!!

Ben Ahmet Kaya Değilim Lafımı Sokar Giderim...

Resim
Kullanıcı avatarı
Batuhankusayy
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Millet Daha Bir Kere Kesmeyi Denemeden Can Kurtaran'la Bile 25 Bin Vuruyor Diyor Bizim Tank Arkadaşımız En Fazla Yese Yese 5 6 Bin Yedi. Kim Ne Derse Desin Er Yada Geç Herkez Kesmek İsteyecek Ben Sadece Herkezin İşini Biraz Daha Hızlandırmaya çalışıyorum Sancak Sunucusun'dan Hiç Bir Eksiğimiz Yok. Diğer Bir Konu Her Gün Yeni Bir Lonca Kuruluyor Sunucumuzda Açanlar Foruma Sunumucuz İçin Hayırlı Olması Dileğiyle Yardımlaşma İçinde Bir Lonca Diyolar (Sözde) En Azından Her Lonca 2 Grup Ayarlasa Her Gruba Teker Teker Kesilir Tekrar Söylüyorum ER YADA GEÇ KESİLECEK...! Siz Ne Kadar Kesilmez Desenizde;););)

ResimResim
Kullanıcı avatarı
Batuhankusayy
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Ruthlessxleader yazdı:batuhan herkez alıcağını aldı neden yardım etsinlerki ;) zamanında 10 çarınada adam kadim yaptı şimdiki parasını sen düşün ;)

Onlarıda Taş Çatlasa 2 Hafta Sonra Görecem;)

ResimResim

“Genel Sohbet” sayfasına dön