arkdaşlar konuyu acmamın tek sebebi macaxkızı ve blacktri mi ney die bir büyücü var
adamlar ne desem anlamıyor sanıyorki kendini ben meranın kralıyım
Önceden sorsanız beni ws de 1 savaşcı bile kese bilmişmi
Daha Şifacımın Bedduanın Ve kRaLL üstünü koymadım ve elindeki saheserleri
şimdi kendini zengin sanıyorsa bunlardan iyisni koysun ona abi diyeyim ben meran sunucsun acıldıgı günden beri merandayım eski oyuncular tanır ÖLÜMÜNEXKHN daha sonra dagıldı ama sanımız kaldı . . .
arkdaşlar daha bölgeden yansıttıgım gibi büyücümün şifacımın ve ayrıca yüc halit seti koymadım ben ws aterken milletten item alıyon diyorlar D sizce bu itemleri bi biri bi baskasına werir mi ?
bu benim 2.5 yıllık emegim cekeyenler iftira atıyolar beni bi baskası ile kıyaslıyorlar . . . Macax kızı ve blacktri
benle birdaha düzgün konusun . . .
şimdi emrah bunları koymuşsun iyi güzel de .. devir yücelen urban devri bunlar su an için 5 para etmez .. böyle polemiklere girmek saçma bence herkes kimin ne oldugunu biliyor .. >> Fatih
DENİLDİ Mİ BİR YERE TÜRK BELDESİ ; GÖZÜM '' ALBAYRAK '' ARAR , KULAĞIM '' EZAN SESİ ''
aynı fotodan 2 hatta 3 defa koymuşsun sen gerizekalı mısın ?
bunun gibileri barındırmıcan burda
2 saat forumda yaygara yaptı 3 tane ezik itemi için
Sana İLk Defa Katılıyorum . Aynı Fotodan En Az 2'şer Tane Koymuşsun Kendini BöyLemi Zengin Göstermeye ÇaLışıyosun .Kendini ReziL Etmekten Öteye Gitmez Bu ResimLer ...
aynı fotodan 2 hatta 3 defa koymuşsun sen gerizekalı mısın ?
bunun gibileri barındırmıcan burda
2 saat forumda yaygara yaptı 3 tane ezik itemi için
Sana İLk Defa Katılıyorum . Aynı Fotodan En Az 2'şer Tane Koymuşsun Kendini BöyLemi Zengin Göstermeye ÇaLışıyosun .Kendini ReziL Etmekten Öteye Gitmez Bu ResimLer ...