Öncelikle selamlar . Oyunumuz gerçekten oynanılmaz bir hal alıyor . Yeni leveller yeni skiller derken yeni bölgeler iyice mahvetti ve en önemlisi yöneticilerin sorumsuzluğu . Ben betadan beri oynuyorum ve mehmet ( pusu ) yöneticilikten çıkarıldıktan sonra meran yada tüm sunucular mı demeliyim bilmiyorum ama başıboş bir hal aldı . Bende dahil olmak üzere bir çok arkadaşımıza haksız yere susturulma cezası veriliyor . Adamlar resmen dalga geçiyor . Diğer sunucuların sohbetlerine bir göz atayım dedim . Adam gitmiş orda lodos kaleyi boşaltmış . Azıcık aklı olsa boş şeylerle uğraşmayıp oyunun eksikleri ile ilgili çalışmalar yapardı . Dediğim gibi oyun berbat ötesi bir hal aldı .
İsyanbul
Oyun gittikçe berbat bir hal aldı
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyun gittikçe berbat bir hal aldı
Aynen bunu söyliyecektim. Benim küfür ettiğimi nasıl görmüşlerde susturuldum merak edıyorum ? Mesajda yok. Böyle bişiy olamaz ! şaşırdım. Gecen hafta 6 gün susturuldum . Halen şaşkınım! Warband Mound blade oynamayı düsünüyorum. Warband satın alacam . Bu gidişle oyunu bırakmayı düşünüyorum. Valla herkez ne dese haklı ! Diyecek laf yok Oyunda rezillik diz boyu !!
Kocaseyid