YETER ULAN ARTIK :evil: :evil: CANIMA TAK ETTİ. DURDUK YERE KESİP DURUONUZ BENİ.İŞİM VAR DİYOM DALIONUZ BUNDAN SONRA BENDE SİZE DALACAM HİÇ BİR ARZ KARŞIMA ÇIKMASIN.ADİLER... :evil: :evil: :evil: :evil:
baq kardeşim her kesildinginde böyle foruma koyarsan isimiz var snle senı kim kesmisse onla hesabini gor ama illede arzlara dalacam diyorsan car sılmesini atısalım bn varken bu arzlara kimse kolay kolay eleyemez okadar !!!
Arkadasım Bunu Lodoslar Hep Yapıor Kırk Yılda Bi Arz Yapmıs Cok mu Gördün
Ben KeNdimden Örnek werem bn 30 lvl carımla loods oldum arzlardan cok az dokunan oldu örnek 10 da 1 ama bi arz olim kasim dedim demez olaydım 10 qeçen lodos tan 9 u kesti o yüzden arzlara bu şekilde konus açmanın anlamı yok
Benim bi mantığım vardır. Bana dokunmadan geç bende sana dokunmayım bana 1 kere dokun sana zehir edeyim şu ana kadar hep sabırlı oldum ama sabrım taşıyo mecler 5 lvl birine bile dalıcam demişler
madem öle soruorum
cem bana kişiye göre muamele yaparım içinde sn ol bütün charları keserim diyor
dün Mecxharika yanımdan geçio lvl bndn düşük ben dalmadım işi vardır diye bu bana buz attı bende deparladım kesdim anca büyüye yeter gücün diyor savaşcımla karşıma çıkma dio tung. madenindeyim buyur gel dedim nafile
adam kendi kuralını bilmiyor ben öğretiyorum ha kes nolcak yani karizmamı bnde çok adammı dostum çok umursamam kesmekle eline bişi geçmez ama bunların kalın kafası anlamıo
koray Tkxx adını tasıyorsun haksız yere birini kesersen karsındayız ama haklı olduqun yerde kesersen veya kesilirsen de yanındayız bunu bilesin böyle konularda bize sölemen yeterli eqer suc sende veya onlarda ise qereken yapılır darlanma sEn
Tkxxmanyak
HaYaTı KorKaraK YasıyOrsaN. Sadece İzLiyeceKsİN. . !