Adam GM taklidi yapıyor aldığı ceza 3 gün ban ben laf ediyorum 5 gün sus ne kadar eşit bir ceza sistemi var dimi
Merhabalar,
22.06.2010 17:52:35 tarihinde kuklaci sunucusunda Gmcaptanx isimli oyuncu hakkında bulunduğunuz şikayet sonuçlandırılmış ve bu oyuncu 25.06.2010 17:54:30 tarihine kadar Yasaklama cezası almıştır.
Şikayet edilen karakterin benzer hareketlere devam etmesi halinde almış olduğu ceza katlanarak artacaktır.
İlginiz İçin Teşekkür Ederiz
İKV Destek Takımı
FARK
Merhabalar,
"29.06.2010 18:01:37" tarihinde 'kuklaci' Sunucusu'nda sergilemiş olduğunuz 'Rahatsız Edici Davranış' dolayısıyla üyeliğinize 'kuklaci' Sunucusu'nda, '02.07.2010 18:01:37' tarihine kadar 'Susturma' cezası verilmiştir.
Bilginize sunarız.
Adam GM taklidi yapıyor aldığı ceza 3 gün ban ben laf...
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Adam GM taklidi yapıyor aldığı ceza 3 gün ban ben laf...
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Re: Adam GM taklidi yapıyor aldığı ceza 3 gün ban ben laf...
Merhaba,
Denetimlerin birinci aşamasında uygulanan ban cezaları en fazla 3 günlüktür. İkinci aşamasında bu süre uzatılabilir veya söz konusu hesap kapatılabilir. Şikayet eden kişilere birinci denetimde uygulanan ceza bildirimi ulaşmaktadır.
Bilginize...
Denetimlerin birinci aşamasında uygulanan ban cezaları en fazla 3 günlüktür. İkinci aşamasında bu süre uzatılabilir veya söz konusu hesap kapatılabilir. Şikayet eden kişilere birinci denetimde uygulanan ceza bildirimi ulaşmaktadır.
Bilginize...