NPC DE İKSİR SATILSIN ARTIK DİYENLER
- Effairenclik
- FareAdam Düşmanı
NPC DE İKSİR SATILSIN ARTIK DİYENLER
Arkadaşlar Artık işin cılgı cıktı ökse otuna 50 bin diyen mi dersin ejderha kudrete 1 m diyen mi dersin bence cüzi miktarda npc den sabıt fiyattak udret ve can iksri almamız gerekır yorumlarınız beklıyorum destek cıkın konuya lütfen maden süreleri cok uzun ve recetlerde cok istiyor 1 iksri için 10 ökse otu 10 topaz 1 saf dmeir her bir madne için 2 dk beklersek 40artı bide saf dmeir 30 dk da cıksa bir iksri için harcadığımız zmaan yaklaşık 1 saat böyle bir saçma oyun şekli görmedım

- Effairenclik
- FareAdam Düşmanı
Re: NPC DE İKSİR SATILSIN ARTIK DİYENLER
Gereksiz yere mesaj yazma bence oyun böyle gayet güzel işin kolayına kaçmayın kıyamette yaşıyoruz 
Önerim ; http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=27826

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Kambocya yazdı:bence oyun böyle gayet güzel işin kolayına kaçmayın kıyamette yaşıyoruz
- adania01
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
madenleri toplamak çok zor değil aslında ama mantıklı geliyor ancak iksire para yetişmez millet yönetim parayla npc de satılcak halde güncellerse mutlaka daha az kudre enerji vb verir
Sunboy yeni ismiyle SuNDEviL karakteri bana ait değildir bilginize
Effairenclik yazdı:Arkadaşlar Artık işin cılgı cıktı ökse otuna 50 bin diyen mi dersin ejderha kudrete 1 m diyen mi dersin bence cüzi miktarda npc den sabıt fiyattak udret ve can iksri almamız gerekır yorumlarınız beklıyorum destek cıkın konuya lütfen maden süreleri cok uzun ve recetlerde cok istiyor 1 iksri için 10 ökse otu 10 topaz 1 saf dmeir her bir madne için 2 dk beklersek 40artı bide saf dmeir 30 dk da cıksa bir iksri için harcadığımız zmaan yaklaşık 1 saat böyle bir saçma oyun şekli görmedım
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
Arkadaşlar çok saçma konuşuyorsunuz çok Aktarda Gandorema veya Rüstemde İridyum olsun dedğimizde kaçınız güzel fikir der :?: :?: