devnerul kimdir
- izmirlixbela
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
devnerul kimdir
ardaşlar sizce limdur bu dün ardaşımda o adr arbon çeliyi vardı yasnıtıyodu ve dev nerul satıyomusun dedi ardaşım hayır yo dedi ve sonra nerul sat yosa senin için hiç iyi olmaz dedi ve 1 daa sonra ne olduysa oyundan düştü ardaş ve içinede ne ldar arbon çeliyi varsa gitmi bunun nedeni nedir???? ardasa sordm foto aldınmı yo dedi elimde tam olaral bi lanıt yo bunal dev nerul lun bi ilgisi ola bilrmi
KurtlarxFedakar
- Apollyonn
- Işık Hanım'ın Elemanı
Re: devnerul kimdir
MykonS yazdı:developer yani kısalmıtmışı Dev onlar oyun kurucularındardır...
[Dev]Nerull
Burada DEV in açıklamasını ve/veya açılımını sormamış.
Texasx Loncası Forum Sözcüsü[Buse]
şﻨოşεĸ〤 lօռ८ﻪรı Lideri
TILSIM
Apollyonn,Rejmeyn,Texasxapollyonn
Apollyonnn,Phebus,Texasxphebus
SANCAK
Phebus,Şimşekxapollyon(Lideri)
MERAN
Apollyon,Apolyonn,Apolyonnn
BEYAZ KÖŞK
Apollyon
TEŞKİLAT
Apollyon,ApolyonnApollyonnn
ANKA
Apollyon
şﻨოşεĸ〤 lօռ८ﻪรı Lideri
TILSIM
Apollyonn,Rejmeyn,Texasxapollyonn
Apollyonnn,Phebus,Texasxphebus
SANCAK
Phebus,Şimşekxapollyon(Lideri)
MERAN
Apollyon,Apolyonn,Apolyonnn
BEYAZ KÖŞK
Apollyon
TEŞKİLAT
Apollyon,ApolyonnApollyonnn
ANKA
Apollyon
izmirlixbela yazdı:ardaşlar sizce limdur bu dün ardaşımda o adr arbon çeliyi vardı yasnıtıyodu ve dev nerul satıyomusun dedi ardaşım hayır yo dedi ve sonra nerul sat yosa senin için hiç iyi olmaz dedi ve 1 daa sonra ne olduysa oyundan düştü ardaş ve içinede ne ldar arbon çeliyi varsa gitmi bunun nedeni nedir???? ardasa sordm foto aldınmı yo dedi elimde tam olaral bi lanıt yo bunal dev nerul lun bi ilgisi ola bilrmi
Arkadaş senin klavyenmi bozuk ? Dikkat ettim bir cümlede nerdeyse 3 yazım hatası var.. Herneyse, ben böyle bir olay olduğuna pek inanmıyorum.. Hiçbir [DEV] in senin karbon çeliğine ihtiyacı yoktur..Bu gibi durumları çok gördüm oyüzden paranormal bulmuyorum.. Anlayamadığım bir tuhaflık var onuda yakında anlarım.
- izmirlixbela
- FareAdam Düşmanı
krdş ben dükkadn yazıyom acele ile yazıyom basımda müsteriler var bu ilk oly da değil krdş kimnin ejderi gidiyoPaine yazdı:izmirlixbela yazdı:ardaşlar sizce limdur bu dün ardaşımda o adr arbon çeliyi vardı yasnıtıyodu ve dev nerul satıyomusun dedi ardaşım hayır yo dedi ve sonra nerul sat yosa senin için hiç iyi olmaz dedi ve 1 daa sonra ne olduysa oyundan düştü ardaş ve içinede ne ldar arbon çeliyi varsa gitmi bunun nedeni nedir???? ardasa sordm foto aldınmı yo dedi elimde tam olaral bi lanıt yo bunal dev nerul lun bi ilgisi ola bilrmi
Arkadaş senin klavyenmi bozuk ? Dikkat ettim bir cümlede nerdeyse 3 yazım hatası var.. Herneyse, ben böyle bir olay olduğuna pek inanmıyorum.. Hiçbir [DEV] in senin karbon çeliğine ihtiyacı yoktur..Bu gibi durumları çok gördüm oyüzden paranormal bulmuyorum.. Anlayamadığım bir tuhaflık var onuda yakında anlarım.
KurtlarxFedakar
Yönetici deilhidra35 yazdı:heralde oyun yöneticisi gibi bişi herkesi kesebiliyo ve hiç ölmüyo
[DEV] Oyun kurucusu

arkadasın seni keklemiş
ne yapsın carbon çeliğini belkide arkadasın birinden calmıstır sikayet gelmistır devde almıstır ondan bence arkadasın yalan sölüyo
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
- catlixleaderx
- Salgın Koruyucusu