YÖNETİM VE GM LER İÇERİ GİRİN

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli

0
Oy yok

Toplam oy: 0

TORUK
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

YÖNETİM VE GM LER İÇERİ GİRİN

Mesaj gönderen TORUK »

SELAM YÖNETİM BENİ BLOGLAMANIZDAN KORMUYORUM UMURUMDA DEĞİL ARTIK OYUNUN MAHVETTİNİZ Bİ OYUN BU KADAR MAHVOLUR YENİ GURUP BÖLGELERİ AÇTINIZ BİRİ ADADA LODOS SANCAĞINA YAKIN GİDEMİYORUZ YANLIŞ.
BİRİ MISIR ÇARŞISINDA ODA LODOS SANCAĞINA YAKIN ZORLA GİDİYOZ ANLAŞILAN YÖNETİMDE LODOS HADİ BUNLARI GEÇTİK MOTORİNİ KESİYODUK MENZİL KOYMUŞSUNUZ ARTIK KESEMİYORUZ SİZ NE YAPMAYA ÇALIŞIYOSUNUZ BİZLERİN PARALARINI ALIPTA BU KADAR ZORLAŞTIRILIRMI BU OYUN EME GİRİYODUK Bİ KP EM YAPTINIZ KP PARALARI GİDİYO DİYE ORAYADA GİREMİYORUZ NORMAL EMİ DİĞER YERLERDEN IŞINLANMAK İÇİN KULLANILIIYO ARTIK ORADA BOMBOŞ NE YAPALIM SİZ SÖYLEYİN E BIRAKALIM ARTIK BU OYUNU BAŞKA YAPACAK BİŞEY YOK BEN 6 SAAT OYUN OYNUYODUM BİR SAAT BİLE ZOR OYNUYORUZ ARTIK Bİ DİĞER KONU ESKİDEN GÜNCELLEME YAZIYORDUNUZ HABERİMİZ OLUYODU EME GİRİYORUZ VEYA SIĞINAKTAYIZ PAT OYUN KOPUYO ACİLEN BUNLARA BİR ÇÖZÜM BULMANIZ LAZIM BELKİ BOŞUNA YAZIYORUM BELKİDE BU KONUYU SİLECEKSİNİZ BİLEMİYORUM.ŞİMDİ GM LER DERKİ DESTEĞE YAZIN ŞİKAYET VE ÖNERİLERİNİZİ YAZSAM NE OLACAK UMURUNUZDA OLACAKMI VEYA ÖNEMSİYECEKMİSİNİZ HAYIR BU MÜKEMMEL OYUN BU HALE GELMEMELİ DEDİĞİM GİBİ BENİ BLOGLAMANIZ UMURUMDA DEĞİL ZATEN OYNAYAMIYORUZ OYUNCULARIN PARALARINI ALIP BU KADAR ZOR Bİ HALE GETİREMEZSİNİZ BU OYUNU BUNA HAKKINIZ YOK.BAŞARILAR
ermer
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: YÖNETİM VE GM LER İÇERİ GİRİN

Mesaj gönderen ermer »

Sana ne olacağını söyleyeyim arkadaşım; hiç umurlarında olmayacak, neden mi: 10 gündür yok yere bloklanan charımı açtırmak için atmadığım mail açmadığım başık yapmadığım yorum kalmadı.
Aldığım yanıt ise 10 gün sonra ULTRA DUYARLI GM Erdoğandan şu oldu; destek bölümüne sorununuzu iletiniz...
ne kadar yaratıcı ne kadar akılcı değilmi, arkadaşdaki zeka pırıltısına hayran kaldım.
O yüzden hiç şüphen olmasın senin bu sorununda aynı ULTRA DUYARLILIK ile cevaplanacaktır.
Falco
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Falco »

AYNEN SANA KATILIYORUM KARDEŞ BU YÖNETİM BU ŞEKİLDE DEVAM ETTİĞİ SÜRECE BU OYUN BİTER HERGÜN BİR KİŞİ OYUNU BIRAKIYOR
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Ada da ki giriş noktasında zorluk olduğuna katılmıyorum.

Fakat Eminönü için hazırladığımız bir düzenleme şu an test aşamasında.

Benim anlam veremediğim bizlerden hizmet talep ederken neden bir kere olsun da bizler tarafından forumun genel işleyişi için hazırlanmış kurallar bir kere okunmaz. Neden hiç dikkete alınmaz. Neden sizler için gönüllü olarak çalışan yetkililer bir uşak gibi ayağa çağrılmaya çalışılır vs vs.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön