SelamünAleykum. ÖnceLikLe BU sıRaLar Oyunda Ezo, Ezik, Veled ''HIRSIZ'' Tavırlarının Baya Çoğaldığını göRüyorum. Oyun'da Banada Veled ve ''HIRSIZ'' DedikLeri İçin Konuyu açtım. Bazı Rahatsızlıklarımdan Dolayı 3 ay kadar Oyuna veda eTmiştim.. Ve bunu fıRsat biLen hıRsızLar'da boş duRmamış, En Yakın aRkadaşım aRkadaş'tan'da Öte kaRdeşimden Çok sevdiğim Üstad'ım Fırat (Jupiter) Karakterini Çalıp Adıma OyunDa DoLaşmışLar.. Oyun'da Kimseye seLam veremez oLmuşuz aRTık.. Kime seLam veRdikse hıRsız Ne işin var, Ne yüzLe seLam veRiyosun diyoRLar.. aRkadaşLar ben şimdiye kadar Kimsenin İtemini, Parasını,Charını Çalmadım.Eğer Evet sen HIRSIZSIN Diyen aRkadaşLar vaRsa koysun Foto Tüm İkv Camiası göRsün Kimin Ne oLduğunu.
Konuyu açmamın Sebebide.. Oyunda Veled,HIRSIZ, Ezo, Ezik.. Gibi TavıRLarın azalmasıdır..
SaygıLarımLa..
Wily
wily Hakkında...
wily Hakkında...
GeRi DöNeCeK !!!
. Wily .
. Wily .
- ConTaGiouSiLL
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: wily Hakkında...
:arrow: Eyv Kanka.. Sizden Şüphem yok, Oyunuda Bezdirdiler zaten. HırsızLarın Ve İftiracıların Gazabına uğRadık, Bana HIRSIZ diyenLer... Foto vaRsa Koyun Tüm İkv Ne oLduğumuzu göRsün !!!ConTaGiouSiLL yazdı:Knka Sana Sonuna Kdar GüVeniorm !!!
Ayrıca Foto'da oLacagını Sanmıyorum Çünkü HIRSIZLIK yapmadım Şimdiye kadar.. Beni Tanıyan Tanır DiyoRum.. Kimsenin Sözüne aLdırış Etme'den Oyuna Devam ediyorum.
GeRi DöNeCeK !!!
. Wily .
. Wily .