Canbazz denilen şahsiyete inanmayın Foto var elimde görün

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

ALaBaNDaa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Canbazz denilen şahsiyete inanmayın Foto var elimde görün

Mesaj gönderen ALaBaNDaa »

Canbazz Denilen O kişi Bizim Melankoliq adınadaki Şifacımızı CaLdı.

Ve İspat etmek İçin Ona Bir Oyun Oynadım Ve oda Bu kapana Takıldı Ve İTİRAF ETTİ.
ŞİKAYET ettim.Kendisini Ve sizinde görmenizi İstedim.

Resim

Resim

Resim

KÜFÜR ETMİŞ AHLAKSIZ HERİF KUSURA BAKMAYIN HEM AHLAKSIZ HEMDE HIRSIZ.

BAN YİYECEKSEMDE YİYİM BEN GERCEKLERİ SÖYLÜYORUM

ASIL SUCLU O
Namımızın Büyüklüğü Dostlarımızın Büyüklüğüdür.

BiZi EskiLeR taNıR , YeNiLeR öRneK aLıR , TaNımaYanLaR iSe ibReT aLıR
Kullanıcı avatarı
fenerli73
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Canbazz denilen şahsiyete inanmayın Foto var elimde görün

Mesaj gönderen fenerli73 »

Bak bak bide akLı sıra tuzak kurmuş lan kendi söylediklerini çekmiyoda benimkileri çekiyo La oqLum yukarda aLLah var çarpıLacan bari düzqün konuş.İnsanLık ettik şifresini verdik çarın sende hayvanLık edip çLadın çarımı sonrada kurtulmak için başkası qiriyoduda deqiştirdim diyerek ayak yapıyosun. Yalan konuşma bende çarını siLdm çarın bende deqiL burda asıl tuzaqa düşen sensin qir ikv ye aynı adLa çar aç açılıyomu açılmıyomu Dene ßi..ÇaLınan çarımın adı Xxnidaxx Kız arkadaşımın çarıydı Burdan herkeze duyruLur...

Burda bana senin çarını veriyim benim çarımı qeri ver demiştin
Resim

Burdada benden çaldıqın çarın şifresini verip adresini vermediqini söylüyosun
Resim

Burdada sanki suçlu benmişim qibi heryere şikayet edeceqini söylüyosun
Resim

Burda yüzüme baka baka yanlış şifre veriyosun ve benden çarını istiyosun
Resim

Madem benden çar çaLmadın neyi akTardın o zaman Herkeze öyLe diyp iŞten kurtuLmaya çaLışıyosun
Resim

Ben burda insanlık edip yine söylüyorum adresLe şifreyi ver çarını veriyim diyorum vermen için
Resim

Şimdi konuş kanıtLar burda buyrun Hiç bişey oLmamış qibi işten kurtulmaya çalışma sen benim çarımı çaldın ben senin çarını yine çalmadım sadece siLdm. Kısaca oLayı anLAtıyım..Ben bu Mikail deniLen şahsa qüvendiqim için adresle şifremi vermiştim kız arkımın oda bana ihanet edip şifreyi deqiştirmişti oyuna qriip mikail çarı ver dediqimde sustu ve beni yasaklamıştı.Bu durumdan ne anLaşıLıyo başka ..Bnde o sinirLe onun çarına qirip siLmiştim.Oyuna tekrar qirip çarını siLdm dediqimde bana qeri vercektim yok biri qiriyodu ondan deqiştirdim diyerek ayak yaptıLar.Cehneminefendisi - Djxferdixiskelet - Çılgınxantepli bir kişi daha vardı unuttum bunLar hep bir araya qeLerek Bana Senin çarın çok süper enayi maLı biz bunu qerçek paraya satacaz diyoArdı bendeki aKıLsızLık foto aLmadım onLarı.Benim diyeceqim bu kadar ben çarımı isTemiyorum o benim çarımı çaLdı bende onun çarını siLdm siz karar verin burda km hırsız ve benden çaLdıqı çarıda oynuyor haLa..Sana sesLEniyorum mikaİl bana oyunda ArkdaşLarın La farkLı faRKLı çarLardan pm atıp çarımı qeri ver hırsızsın Deme Kimin ne oLduqunu herkez burda açık açık qörsün..Çarımın adreLe şifresini sana verdiqimin fotosunu aLmıştım onu buLuyum onuda ekLicem...
Resim

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

Resim
Kullanıcı avatarı
fenerli73
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Haa bu arada neden inanmıyoLar acaba bana öyLe bi konu açmışsın..Sana inanıyoLArda bana inanmıyoLAr sana sadece şunu söyLüyüm [ SUÇLU HER ZAMAN KENDİNİ SAVUNUR ] işten kurtulmak için...
Resim

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

Resim
Kullanıcı avatarı
Violence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen Violence »

Küfür etmeyen adam yoktur irade vardır iraden kuvvetliyse kendini durdurursun alt tarafı oyun diye adam küfür etmez zaten ezq gibi sözler sarf eder ama bi konuda var damarına basılınca herkes küfür eder çözüm müdür değildir ama eder :D
VIOLENCE
DraconiaN
Violencexl
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Scraflyxmagician
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Scraflyxmagician »

Ohhhhhh çok iyi olmuş La kim çaldıysa melankoliqi geri vermesin o benim 2 çarımı çaldı :D Sakın VeRme Loooo
]
Kullanıcı avatarı
fenerli73
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

siLdm kardeş çaLma yok zaTen meLankoLiqi sen kaçıncı oLuyosun bana kaç pm qeLdi kardeş sakın verme o bizim şunumuzu feLan çaLdı diyoLar hep.Hırsız işTe iNsan adam oLmazkii
Resim

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön