İndex / Ceza Listesi-Gerçek Yüzü [Top15] [VEDA]

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
erdem3451
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

İndex / Ceza Listesi-Gerçek Yüzü [Top15] [VEDA]

Mesaj gönderen erdem3451 »

Arkadaslar şu Ünlü Oyunu yada hatayı kötüye kullanıp Kar elde edenlere verilen cezalar hakkında kişiler üzerinde prim yürüten arkadaslar olmak üzere söylemek istediğim birkaç satır var.Yazı biraz uzun olucak gibi fakat değer verip okuyan tanıdığım tanımadığım kişilere teşekkür ederim.Lütfen Yorumlarınız empati çerçevesinde yazılarımda kendizi hissederek yapınız.

&
Arkadaslar Hiçkimsenın ALmış olduğu 1 ceza ile yargı yapamazsınız sonucta bu oyun olduğunu biliyoruz ve hepimiz insanız.Defalarca gerek susturma gerek moderasyon ekibince ceza almış kişilerin daha önce hiçbir cezası olmayan ve şuan yönetimin pervasızca hareketleri yüzünden böyle bir kara liste tabirinde bir grup oluşturulup üzerinden prim yapılmasına izin veriliyor.

Öncelikle bu listede olan kişilerin kişisel düşmanlarının ve içinde kin tutan veletlerden tutun yaşça büyük kşilerine kadar bu olayı abartarak hakaret etmeye çalışan kişilern Yada Kibar Dİllede olsa Prim yapanların böyle hakkı kesinlikle yoktur.Çünkü insanı 1 hareketine göre değil genel Duruşuyla yargılamanız gerekir.

Karalanmaya çalışan kişilerin Sunucu itibarinde yararı geçen oyuncuların sayısı , dostlarının, yaptıklarının ve Genel Duruşu eminim göz ardı edilen faktörlerden birisidir.Arkadaslar Bu Kişiler Gİtmedi Sadece Ceza aldılar Bu adamların 1 Hesabı Yok zaten Aramızda olduklarını idrak edemeyecek kişilerin oh gitti oh geldi bilmem ne şöylede böyle gibi söylemler yapması sadece seviyesizliğidir.

Bu Liste kesinlikle hırsız listesi değil en başta belirmek istedim.Şuan İKV'de kp kasmak olayı sıradan bir olay olup monoton oyunda bölge panellerinden konuşulur hatta satılarak ticaret haline geldi.Sizce bu oyunun kötüye kullanılması değilmidir???
Evet kesinlikle kötüye kullanılmasıdır.Ve O adamlar haksızlıkla aldığı Gözlükleri satıp oyunda Para Kazanırken Kimsenın sesi çıkıyormuydu??? Hayır ve Bu durum hala varmı Evet..

Az bişey düşünün herşey anlaşılmak istenildiği gibi anlaşılıyor şuan hala 25 lvl çarlraa rütbe kasılıyor büyük rütbeler elde ediliyor gözlükler ticaret amacı oluyor.Küçük ticaret yapan oyuncularda bölgeden karizmalarını satıyor..
Bu nedir yaw oyunun kötüye kullanılması ve bu gözlükleri alarak gene oyunu kötüye kullanmak arasında ne fark var???

Yok DEMi! EVet yok fakat iş buya işte herşey süregelmiş kazma kalıp kafalardan ibaret.Bu adamlar nedenlerı bir hiçe dayalı bir sebebden daha önceden Bİr tek cezası almamış iken Hala oyunda yönetimin deyimi ile oyunu kötüye kullanıp klan gözlüğü depolayanlar olucak...

Bu adamlara kimsenın 1 kelime etmeye hakkı yok bu sunucuda yeni oyuncular dışında hemen hemen herkesi tanıyorum sohbetım geçmemişse bile uzakdan gözlemim vardır elbette bu oyunu hakkıyla oynayan kişiler var ve onlarla karşılaştırılamazlar fakat diğer kesimle eşleştirdiğimiz zaman saçma sapan sonuc ve anlamsız manalar çıkıyor...

Kinqdoom,RainBlack,Desprado' çok iyi tanıtım.Kİnqdoom reelden dostumdur ve aramızdaki bağdan olsa gerek çoğu kişi benım karakterlerimi onun onunkini benım sanar ve bu yorumu onun benım dostum olduğu için yaptığımı sanmayın tamamen nötr bakıyorum..

BU İKV'nın her türlü pisliğini hilesini,hatasını,kötüye kullanımını,gördüm ve görmeye devam edeğimden eminim ve bu listenın tamamen düzmece olduğunu söylüyorum.

KP kasarak oyunu kötüye kullanıp bireysel çıkarlar yönünde gözlük depolayıp rütbe elde etmek ceza değil bu işlem ceza öylemi ne yapmayın arkadaslar? KP kasarak gözlük almak sadece klan gözlüğü depolamanın yavaş çekimde yapılmasıdır aralarında zerre fark yok.

Peki ben neden KP kasmaya taktım kafayı çünkü adam gibi yargı yok Oyunun kötüye kullanılması anlamında herşey yargı olarak herşey yapılsa ve engellense; bu adamlar suçlu olsa yönetime hak veririm fakat bu şartlarda asla.

Ve siz Olayı Uzaktan takip eden kişiler ve Okuyucu arkadaslar siz 1 torbada item düşürmeye çalışırken,madem başında sabahlarken çok şeyler olduğunu bilmenizi istiyorum. Oyunda Mantıksızlıklar var gerçekten ve ben inanmıyorum ki düzelticeklerıne! Neden mi
Çünkü düzeltmek istemiyorlar çünkü kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.O adamlar KP kasacak ki Plus alsınlar.Plus alınsın ki oyun yürüsün,oyuncu yada hesap sayısı artsın...

Benim sadece üzüldüğüm nokta KP Kastığım Zaman Aralıklarında her ay 80-100 TL plus parası verip KP kasmak uğraşına sobeeye para kazandırmam ve yarın böyle düzmece bir nedenle herşeyin silineceğinide göz önünde bulundurursak haksız değilim.Nitelim boşverdim artık fakat arkadan bu işi devr alanlar var ve her zaman olucak...

Geçen seferki hatalarda Bu Seferkinden Kat Kat Fazla oyuncu var iken yaz döneminde oyunu geri sardılar fakat şimdi karşılaştırırsak sayısal olarak çok gibi görünün fakat az bir oyuncuyu bahane ederek kendi yargı diplomasilerini kurmalarını anlamıyorum.

Anlıyorum İKV geliştirilen bir Proje ve her zamanki gibi 3 yıldır İmkanlar sınırlı fakat Sorunu Çözmek yerine neden Sorunun tekrarlanacağını kabullenip oyuncularıda arz-ı Alem yaparcasına yargılıyorsunuz.Arkadaslar Sİzce bu kulağa mantıklı bir sistem geliyormu trajikomik bir çözüm anlayışı.Bu adamlar Oyun üzerinde hata yaratıp hatayıda kendileri kullansalar ve çıkar sağlasalar Eyv haklısınız o zaman gerçekten İKV'nin gelişimine zarar veren kara liste oyuncular olurlar fakat herkesin geri sarılacak diye oyuna bile girmediği sırada Tamamen teknik sıkıntılardan doğan sorunun oyuncuların geri saracak düşüncesinide hiçe sayarak top15 listesi oluşturup yargılama yapmak sizce vicdanı mi.

BU Vatandaşlar 3 yıldır senın oyununu oynadı geçmiş ceza kayıtlarını eminim incelemediler fakat inceler görürlerdi çoğu ceza almamış hiç yanı İKV OYUNCULARI.Ve hala hatayı çözmeye çalışmak yerine resmen hata olucak diye açık açık yazan bir yönetim var :idea:

:arrow: Üstelik pervasızca size açıklama yapmak zorunda değiliz yeterince yaptık diyebiliyorlar.Forum veya mail üzerinden adam niyetine alınmamamızda cabası.Siz gidp sobee binasına sohbet edip 1 bardak çaylarını için gerisi boş, yazın bu lafımı kenara.... Söylenecek o kadar çok laf Varki.Yaklaşık 6-7 ay önce gene böyle bir kurban listesi ile galiba 3-5 oyuncuyu banlamış böyle liste yapmışlardı.Aralarında bende vardım.

1 hafta-10 gün cezalı kaldım sonra açıldı yada :arrow: açtırıldı Ndeni Nemiydi Belirteyim hemen KP Kasmak .... Ve şuanki Oyun ortamını biliyorsunuz zaten.

Demek istediğim ortada söz konusu kişi benım fakat yargılama mantığını örnekledim zaten artık pek önemi yok benım için İKV önemini kaybetti.Oyunun temeline Para ve Bireysel insiyatifler yerleşmeye başladı.Oyunun geliştiğini hepimiz bilmesine rağmen Profesyonel bir teknik kadro ve yönetim sistemi olduğunu sanmıyorum

.Diğer MMOG oyunları ile oyunu data olarak karşılaştırmayın kesinlikle İKV Çok farklı Fakat yönetim olarak karşılaştırın Son zamanlardaki Karahan Online Oyunun İKV oyunculardan çalmaya başlaması ve Oyuncu transferini engellemek için Karahan Kopyası bir Etkinlik Tablosu Oluşturdular.Fakat Laf olsun işte değil mi ilgilenen bile yok belki bu lafımdan sonra ilgilenirler...Sobee kodrosu küçükmüş ne alaka kadroya eleman almıyorlar ki sonra gelmiş imkanlar sınırlı muhabbeti yapılıyor.SOnra hataları çözemiyoruz serverler küçük, performans düşük bilmem ne bilmem ne,Herneyse Teşekkür edeirm bu satıra kadar okuyan arkadaslar İçin,

Hesabımı Bir Arkadaşa Devr Edeceğim Ara-Sıra Girerm vakit buldukça, Bu güzel ortamdan Uzak kalamam sanırım.Şimdilik Allah'a Emanetsiniz Kardeşlerim, Herne olursanız olun Fakat Bilinçli Oyuncular olun lütfen ;)

-
Kullanıcı avatarı
GaDDaRLorD
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: İndex / Ceza Listesi-Gerçek Yüzü [Top15] [VEDA]

Mesaj gönderen GaDDaRLorD »

Sertaç dostum üzüldük Gelir isen bir yararım olursa. Piyanist
GOLGEII de kafi. Selamımızı esirgemeyiz. Dostumuzuda unutmayız sayğılar.
[img]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/4/5836.jpg[/img]
Kullanıcı avatarı
insanbul
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen insanbul »

Ceza almamana rağmen bizleri anlayabilen ve savunup hatta oyuna ve yöneticilerine karşı erdemli bir tavır aldığın için sonsuz teşekkürlerimi sunarım..

Sevgiler
xFEROox
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen xFEROox »

alper cok tesekkur ederım daha soylenek fazla bır sey yok her seyı anlatmıssın emınım yonetımden bırı bu kadar yazıyı okuma geregı duymaz adalet yok belli zaten :cry: ama bu ıletıden sonra yonetımde okur bu konuyu ;)
Resim

ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Suskunjackal »

Bu kara listedeki adamların oyuna damgalarını basmaları ve en yüksekte olmaları nedense bazılarına dokunuyor.

Banlanmalarıda hoşuna gitti ki forumda yazmadıkları kalmadı, oyun üzerinden olsun forum üzerinden olsun hileci/hırsız sıfatlarını aldılar.

Şunuda unutmamalılar ki bu adamlar arkadaşın dediği gibi tek hesaapları yok.

Siz tek yıldız olmaya can verirken bu adamlar 3 yıldızını kasıyordu.

Şimdi lakayt tavırlarla onları kücümseyin.39 lvl dönemini hatırlayın, kım kıme kul köle oluyordu ?

Banlandılar diye küçük kalaçaklar ve size muhtaç olacaklarını sakın ama sakın düşünmeyin.Siz 1milyar yapamıyorken bunların 10 20 milyar paraları var neyle uraştınızı bilin.

Sadece şurda adı çıktı diye sevinenler var ama fazla sevinmesinler.
;)
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen serkannnn »

Bu moderasyonun doğru yada yanlış olması bir yana, yapılan moderasyonun bu haliyle eksik olduğu kanısındayım.
Lathander yazdı:Bu hata biraz farklıydı. Genel kanı oyun parası alt f4 ile çıkıldığında gitmesi gerekirken gitmiyordu. Evet bu şekilde de oluyordu. Fakat hatanı garip bir güzelliğinden olsa gerek yapılan kontrollerde paranın hiç bir şekilde kopyalanamadığını fark ettik. Bu yüzden bunu deneyen ama başarılı olmayanlarada bu kişilerdir.
serkannnn yazdı: Peki. Hatayı kullanan ve kullanmak isteyip de kullanamayan olarak ikiye ayırdınız ve moderasyonu bu şekilde gerçekleştirdiniz. Ancak, 'kullanmak isteyip de kullanamayanlar' olarak adlandırılan grupta hatalar olsa gerek ki, hatayı kullandığını açıkça itiraf eden ve af dileyen bazı kişiler de bu gruba dahil edilmiş. Bakınız konuyu açan kişi 'Sawproo', konu başlığı 'Af İstiyoruz'
viewtopic.php?f=4&t=24996#p238617

Not: Eğer bu moderasyonda herhangi bir hata var ise üzerinde çok zaman geçmeden düzeltilmesi için yorum yazıyorum.
Resim
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
KiNqDo0oM
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen KiNqDo0oM »

Selamlar ,,

Yonetım Cvp bıle Atmıor Cunkı ne yazarsa yassın kefaletsız kalır hersey ortada yazılanlar gorulenler hem fıkırler hep aynı degısmıyecek ..

Ben bır kac cvp Attım Fakat Carımı Acsınlar dıye degıl Yanlsı anlasılıor hep .. Ben yonetım Acıklarını yazdım HAtalarını yazdım Onceden yapıpta sımdı yapmadıklarını sankı oncedende boyel yapılmsı gıbı gosterdıklerını ortaya surdum .

mesela bu tur hataların oyunda oldugu zaman yonetım tarafından Anlasılınca HAtanın duzeltıldıgını ve oyunun Gerı sarıldıgını gordum Bır ara 3 gun bıle sarıldı .. Bu bır gercektır kımsenın ıtıraz etmemı soz konusu bıle degıldır ..

sımdı sarılmadı 940 kısının emegıne yazık denıldı pekı ozaman yazık degılmıydı bınlerce kısının emegıne , dusuncelı ınsanlar sızı . yazacak cok sey var aslında bır konuda hepsını yazdım yıne yazmak ıstemıorum cunkı cevap bıle yazamıorlar .

22 kısıye ban atıldı kurban olarak secıldı sadece bunu bılırım .. dıger ıkv oyuncularına bır goz korkusu Tarzında bırsey bır daha olursa kı olucak herkes ayagını denk alsın yapmasın gıbı bırsey . kendıme degıl de 21 kardesımın emegıne yanıorum ben bu olaya hem ban lıstesı ıcınde olarak hem dısında olarka yanı 2 taraftanda baktım ama ne taraftan bakarsam bakayım yazdıgımın yorumun arkadasındayım ..

İndex'ede teşekkurlerımı ıletıyorum cok ıyı bır sekılde cok guzel bır parca cıkarmıs okuyupta bırseyler anlayabılındıyse ne mutlu bana ..
Kullanıcı avatarı
dostlukk
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen dostlukk »

İndex'ede teşekkurlerımı ıletıyorum cok ıyı bır sekılde cok guzel bır parca cıkarmıs okuyupta bırseyler anlayabılındıyse ne mutlu bana ..

Beyler bu İndex dediği karakterde kendisinindir kendi söylediğine yorum yapıyor bu emek hırsızı ve karaktersiz insan=

Şahsiyetsiz, karaktersiz mahlukat sen gerekn ceza benim epemi iyi niyetli olmamdan faydalanarak çaldın, işte buda sana cezası.Hiçbir şekilde inkar etmeye kalkma çünkü bunu 2 mizde çk iyi biliyoruz.Yaptığınn bu hırsızlık yüzünden birgün hak ettiğin cezayı bulursun alırsın dedim aynısı seninde başına gelir dedim ALLAH kulunu sesini duydu ve sana cezaların en büyük cezasını veridi.Bu tespitinden dolayı YÖNETİMİ AYAKTA ALKIŞLIYORUM mükemmel bir tespit yaparak bu haysiyetsiz kişi cezalandırmışsınız.Belkide kimbilir diğer ban yiyen kişilerde senin gibidieler , kimbilir kimerin ne emeklerini çalmışlardır. ATALARIMIZ senin için çok güzel bir cevap hazırlamışlar

Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste.
Ne ekersen onu biçersin.................................

Kinqdooom hak ettiğin cezayı buşdun sonunda, gülme sırası bende :lol: :lol: :P :P :P :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
erdem3451
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen erdem3451 »

Yorum Yapan Arkadaslara Teşekkür etmek istiyorum.Gerçekten Bazı şeyleri ortaya koymak önemli olayları basit ve bencilce değil madalyonun 2 tarafıyla bakılmalı öncelikle.

Bu konuyu yönetime bişeyler ifade etmek için açmadım Forum bizim forumumuz ve sizlere bu olayı sunmak için açtım.Yöneticilerin açıklama yapabilecek kadar kelimeleri olduğunu sanmıyorum,diyeceklerı en uygun kelime mail sisteminde hata olduğunu bile bildiklerı halde bu konun yeri burası değil lafzıdır. :idea:

Benım Anlatmaya çalıştığım olay Oyun gene Kötüye kullanılacak,Hata Olucak ve Gene Gözlük Depolanacak Hatta Hata Sonrasında şuan olmayan şey olucak ve Oyun Geri Sarılacak. :arrow: Bunların Yanında bu listedekiler sadece cezalarıyla kalıcak.Şuan bile bu adamlara neden olarak gösterilen nedenleri yapanlar oyunda ve aynı nedenı yapılmaya devam ediliyorlar.Oyunu Kötüye kullanmak nedir? Bu bağlamda düşünelim öncelikle.

Kİmse bu adamlara Oyunda Kendiler Hata oluşturup bireysel insiyatiflerinde kullandılar tarzında yorum yapmasın.Eminim ki EÖ Sunucusun yarısından fazlası bu hatanın farkında olmadığı için girişimde bile bulunmadı.Ve Girişimde BUlunanların hepsi Oyunun Geri Sarılacağını varsaydılar.Bunu Herkes biliyor.

Fakat Beni derinden üzen nokta ise bambaşka.... yukardaki veledin yazısını okuyun lütfen işte böyle seviyesiz veletlere laf düşürmeleri :arrow:

&

"dostlukk" kardeşim rahat ol herkes herkesi biliyor benım yazımı uzun uzun oku sadece.Daha Çevresini bile tam tanımadığın adam hakkında kendince çirkin iftiralar atıp sadece kendin inandıp forumu karalama seviyesizliğin zaten kendini açıklıyor , bu işler lafla olmuyor.Benımle tanışmak istersen özelime mesaj atman yeterli.
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Neye göre banladılar acaba. Konuşmaları takip edip mi banladılar yoksa tüccar ve diğer işportaları mı kontrol ettiler. Bu adamlar kafalarına göre ban atıcak değiiler ya. Kim nedir ne yapmıştır bilmem inşallah herkezin hakkında hayırlısı olur.

Ayrıca karizma ticaretein nesi suç bunda oyun hatasından faydalanma gibi bir durum yok. ;)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön