Böyle Saçmalık Olmaz Taraflı Yönetime HAYIR!

Arzın Çocukları klanı üyelerinin tartışma ve karar alanı
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Böyle Saçmalık Olmaz Taraflı Yönetime HAYIR!

Mesaj gönderen Reymond »

Kendini bildi bileli bir savaşçıydı. Yaşını bilmiyordu ama orta yaşı geçmişti. Lodos'a katılalı yedi yıl olmuştu, tam yedi yorucu yıl. Onu yoran klanın ağır yükümlülükleri miydi yoksa Arzın Çocuklarıyla yaptığı savaşlar mıydı işte bunu tam kestiremiyordu. Kahrolası meran uşakları. Yaratıklar çocuklarımızı boğazlarken onlar hala yaratıklardan medet umabiliyorlardı. 'Meran büyüsünden sakının.', demişti klanının baş büyücüleri, 'Yoksa sizlerin de aklınızı ayartırlar ve o yaratık sevicilerden biri olursunuz.' Öfkenin bir an için damarlarında gezdiğini duyumsadı; sıcak, heyecan verici bir his. Arzın p*çlerinden nefret ediyordu! "Zayıf ahmak hergeleler!". Yine de onca yaratık dururken o p*çlerden birini öldürmek ona anlayamadığı bir rahatsızlık veriyordu.

Bu alıntı hikayler kısmında hacer diş ve caal kuyruk hikayesinden alınmışdır

Resmen oyun Arzlara yani bize küfür ediyor resmen burda bir taraf var.Burda yazan p*ç küfürün hemen değiştirilmesini istiyorum benim gibi düşünenlerde vardı elbette
<)
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Böyle Saçmalık Olmaz Taraflı Yönetime HAYIR!

Mesaj gönderen MykonS »

Reymond yazdı:Kendini bildi bileli bir savaşçıydı. Yaşını bilmiyordu ama orta yaşı geçmişti. Lodos'a katılalı yedi yıl olmuştu, tam yedi yorucu yıl. Onu yoran klanın ağır yükümlülükleri miydi yoksa Arzın Çocuklarıyla yaptığı savaşlar mıydı işte bunu tam kestiremiyordu. Kahrolası meran uşakları. Yaratıklar çocuklarımızı boğazlarken onlar hala yaratıklardan medet umabiliyorlardı. 'Meran büyüsünden sakının.', demişti klanının baş büyücüleri, 'Yoksa sizlerin de aklınızı ayartırlar ve o yaratık sevicilerden biri olursunuz.' Öfkenin bir an için damarlarında gezdiğini duyumsadı; sıcak, heyecan verici bir his. Arzın p*çlerinden nefret ediyordu! "Zayıf ahmak hergeleler!". Yine de onca yaratık dururken o p*çlerden birini öldürmek ona anlayamadığı bir rahatsızlık veriyordu.

Bu alıntı hikayler kısmında hacer diş ve caal kuyruk hikayesinden alınmışdır

Resmen oyun Arzlara yani bize küfür ediyor resmen burda bir taraf var.Burda yazan p*ç küfürün hemen değiştirilmesini istiyorum benim gibi düşünenlerde vardı elbette

Bu kişi kim Biliyor musun ....

Büyücü Selim ( Selim Bey olarakta tanınır )
Resim

Resim

“Arzın Çocukları” sayfasına dön