Yeter ama bu ne oyunda binlerce hakaret yiyorum onları sikayet ediyorum ben ban yiyorum ve hiç bir acıklama yapılmadan 3 tane email geliyo ıkv yönetiminden amacınız ne sizin milleti oyundan sogutmakmı size deger verdigimiz içinmi bunların hepsi basımıza geliyo zaten önceden dilim yandı yogurdu üfleyerek yedim kimseye hakaret etmedim ilk yedim banın sebebi işe capslock tusuydu onunda kullanmadım ama ban yemisim lütfen bir acıklama yapın oyunda tamamıyle susmak zorundamıyım...............
Lütfen sizden tek ricam ufak bir acıklama ve kanıt sucumu bende bilmek istiyorum. :evil:
Lütfen bir acıklama yapın
- KoNSuLTaSYoN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Lütfen bir acıklama yapın
VaRLıĞıN NeYDiKi YoKLuĞuN Ne oLSuN..!
Re: Lütfen bir acıklama yapın
arkadaşım ettiğin şikayette send küfür etmişsen yersin tabi
- STr0nGMaN
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sinop
Mutlaka bişey yapmışındır şikayet bildirimlerine iyi bak
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Merhaba ;
Arkadaşlar Katılıyorum Bende Durduk Yere BaN Yedim Ağzımdan Lan Kelimesi Çıkmadı..Bir Mail Aldım Ve Hesabım Bloke Olmuş..Plusumda VArdı..Şoook OLdum
Ama Açılcak Bu Gün 15:38'de 
Arkadaşlar Katılıyorum Bende Durduk Yere BaN Yedim Ağzımdan Lan Kelimesi Çıkmadı..Bir Mail Aldım Ve Hesabım Bloke Olmuş..Plusumda VArdı..Şoook OLdum
Meran Sunucusu Chatlaqxbüyücü BeyazKöşk Kanunxyüksektoz-Malmalaxosmanlı-Malmala
Selamlar.
Ben bombacının suikastine kurban gidiyorum şifa arkadaşın biri geçerken kaldırıyor beni kaldırdığı anda diğer bombacı sanki beni bekliyormuş kalktı ayağa gene yerdeyim uzalı. Orda bulunan ahlaksız büyünün biri bana hitaben
( m..l ) gene öldü diyor. Ben zaten canımın sıkkın anlarındaydım ona hitaben bende sülalendir o dediğin dedim
işte onu şikayet etmiş ben ise alışkınız her zaman mlsf sık sık kullanılan kelimeler olduğu için şikayet etmemiştim ama fotosunu almıştım. Aradan 5 dk geçmeden susturuldum yedinci dk mail geldi. Ben aldığım fotolarıda ekleyerek itirazda bulundum ama cezaya devam maili tekrar geldi. İyi güzelde bana hakaret eden olayı başlatan kişi noldu?
Ben bombacının suikastine kurban gidiyorum şifa arkadaşın biri geçerken kaldırıyor beni kaldırdığı anda diğer bombacı sanki beni bekliyormuş kalktı ayağa gene yerdeyim uzalı. Orda bulunan ahlaksız büyünün biri bana hitaben
( m..l ) gene öldü diyor. Ben zaten canımın sıkkın anlarındaydım ona hitaben bende sülalendir o dediğin dedim
işte onu şikayet etmiş ben ise alışkınız her zaman mlsf sık sık kullanılan kelimeler olduğu için şikayet etmemiştim ama fotosunu almıştım. Aradan 5 dk geçmeden susturuldum yedinci dk mail geldi. Ben aldığım fotolarıda ekleyerek itirazda bulundum ama cezaya devam maili tekrar geldi. İyi güzelde bana hakaret eden olayı başlatan kişi noldu?
- KoNSuLTaSYoN
- Sahaf Yardımcısı
Ben asla hakaret icerikli sözcük kullanmam cünkü yasak oldugunu biliyorum ben sadece altında derin manalar iceren cümleler kullanırım mynet yönetiminde bu cümleleri incelemeye alması sacma çünkü Türkçe her yöne cekilebilen bir dil yapısına sahip bu durumda oyunda herkesin ban yemesi lazım birde merak ettigim sey neden gelen email lerin bos oldugu ban yedigim saat 3.30 civarı bu saatte tek kullandıgım agır cümle seni seviyorumdu bundan nasıl mana cıkardılar.
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
MyneT yönetimi susturlmayla veya hesap blokesi ile uzaktan yakından ilgilisi yoktur !
Tüm ceza verme işlemleri Sobee tarafından yapılıyor
ayrıca mecaz anlamla kullnım ile ilgili olarak unutmaki onu okuyan adamda Türkçe'nin lastiğini biliyor
bu yüzden hangi kelimenin hangi anlama gedliğini tahmin eder ve ceza gerketiren durum varsa uygular
sen şimdi adama sana "lolipop versem yalar mısın " diyince adam şikayet ederse büyük ihtimalle susuturlsun ama
komşuna da İKV oynuyorsa markete gidince bana "lopipop alır mısın" desen şikayet etse susturlmassın yani
Tüm ceza verme işlemleri Sobee tarafından yapılıyor
ayrıca mecaz anlamla kullnım ile ilgili olarak unutmaki onu okuyan adamda Türkçe'nin lastiğini biliyor
bu yüzden hangi kelimenin hangi anlama gedliğini tahmin eder ve ceza gerketiren durum varsa uygular
sen şimdi adama sana "lolipop versem yalar mısın " diyince adam şikayet ederse büyük ihtimalle susuturlsun ama
komşuna da İKV oynuyorsa markete gidince bana "lopipop alır mısın" desen şikayet etse susturlmassın yani
- KoNSuLTaSYoN
- Sahaf Yardımcısı
tmmda simdi (ben sana girerim ama özelin kapalı) cümlesini bile yanlıs anlayanlar var ne yapmak lazım buna nasıl engel olucaz xD
- liderxBeRoN
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Saga Writers