2. Junon kesimi ve gene aynı eşya Ardanneler Ard. yüzük
Ben Kenanı 14*15 kere kestim Junonda bunla 2 oldu Ve 1 şah eser bile düşüremedim...Şimdi bu büyük talihsizlikmidir ?
Peki ben kötü talihimi kabul ediyorum.. Ama bazı adamlar varki Özellikle TTye girmiş olanlar Her girdiginde Farklı şah eser düşürüyorlar... Ve gene ne hikmetse İlk kesişte Şah eseri cıkarıyorlar... Şimdi onlar cok şanslıda ben mi çok şanssızım....
Bu 14*15 kesim en az 3*4 saat sürüyor ve onlarca sefer zaman bildirilmeden yapılan güncellemelerde kesimlerimiz yarım kalıyor Ve gene junonda onlarca iksir ve zaman gidiyor sonuç itibarıyla elde avuçta bir şey yok...
Şimdi İlla güzel birşeyler düşürmek icin Yönetimde adamımızmı olması gerekiyor...Yada ben ve diğer arkadaşlara bir çözüm söyleyin ona göre Girmeyelim bu bölgelere artık..Yada direk diyin Burda adamı olmayana item yok ki bizi şu oyundan nefret ettirmeyin.... .Ve sakın bana demeyin daha fazla grup bölgelerine girerek şansınızı arttırın Cünki ben bunu yapıyordum...
Yöneticilerin bi cevap yazmasını bekliyorum... Ve çoğu arkadaş gibi bende diyorum Artık ne grup bölgeleri nede Oyun gereken hazzı vermiyor malum sebep yüzünden....
Senden her ne kadar haz etmesemde bu noktada katılıyorum sana.
Abartmadan söylüyorum ki Kenanı en az 50 defa kestim keza Motorinide 60 defa lakin bırakın tek şaheser düşürmeyi Maraton Cansiperane Ayakkabı bile düşüremedim.
Centurionu 3 defa kestim her seferinde Şifacıma Büyük Sahra Halit Girmenç Latex Pantolon düştü...
Keza Motorinden 3 defa Paracelsus Cevriye Yüzük.
Ve bana göre en ilgincide sen kalk Kenan kes ve çantayı açtıgında bi yüzük gör ama içinde Mesmer Solucan Yüzük olsun, bu olayda 2 kere basıma geldı, Kenan 2 kez Mesmer Solucan Yüzük verdi.
Şimdi diceksinizki tamamen sans bu şahaser düşme olasılığı.Bari bi güncelleme yapında düşen Şaheser yada Nadide Esyalar tekrar tekrar aynı kişiye düşmesin hatta düşücene hiç düşmesin.Yakında dükkan acıcam Centuriondan düşen Pantolon için...
Çok girmedim bölgelere ama her gürmeme aynı çöp itemler düşüor
İbnisine cevriye takılar Bilge cevriye takılar Tarsas cevriye takılar:D
Hayırdır size yani bizim başımız kelmi:D Yoksa onlar muhtarın evladımı:D
Bende Katılıyorum 3 Defa kenan kestim 6 defa motorin kestim düşen en deqerli şey iksir bir maksinum enerji savunma ayakkabı millete tek kesişte bir çantada 2 nadide çıkıyo neye gere çıktıgını bir açıklama yapsınlar veya size çıkmaz desinler bizde boşu boşuna 2-3 saat yol çekmeyelim
Crack yazdı:
Bölgeler zorlu , Nadideler ulaşılmaz bunun farkındayız, Ama en azından bu şekilde bi Oyuncuya "en azından" dedirtebilirsek iyi olur kanaatindeyim.
eet bende bundan bahsediyorum en azından okadar uğraşı yaptıktan sonra buna değecek birşey vermeleri....
Bu Görevi tamamladıktan sonra bir miktar para olabilir veya dediğin gibi İksir vs. şeyler olabilir..Ama Madalya nedir ya 30 lvl adama verdigin şeyi oyunun en güclü yaratıgını kestikten sonra hangi yüzle veriyorsun sen... Küfür eder gibi ödül veriyorlar... Yada asıl ganimetleri Dostlarına saklıyorlar !....
Crack yazdı:
Bölgeler zorlu , Nadideler ulaşılmaz bunun farkındayız, Ama en azından bu şekilde bi Oyuncuya "en azından" dedirtebilirsek iyi olur kanaatindeyim.
eet bende bundan bahsediyorum en azından okadar uğraşı yaptıktan sonra buna değecek birşey vermeleri....
Bu Görevi tamamladıktan sonra bir miktar para olabilir veya dediğin gibi İksir vs. şeyler olabilir..Ama Madalya nedir ya 30 lvl adama verdigin şeyi oyunun en güclü yaratıgını kestikten sonra hangi yüzle veriyorsun sen... Küfür eder gibi ödül veriyorlar... Yada asıl ganimetleri Dostlarına saklıyorlar !....
Katılıyorum,
Madalya yerine daha değişik item iksir para olabilir.. :!: :!:
2 saat 3 saat zamanımı veriyorum.. üstüne örs parasını kazıklanarak ödüyorum.. karşılığında bir madalya alıyorum..
bari örsümün zararını çıkartıcak birşeyler düşürtün..
Biz lonca Nefes olarak Bu etkinliklere katılıyoruz. Çogu zaman güncellemelere maruz kalıyoruz emegizimiz yarıda kalıyor 10 güncelleme saçma bence. Yönetime birde şunu söylüyorum. Akşam 8 Junon başlıyoruz.10 Da malum güncelleme Sabah işe gidenler var peki 10 dan sonra sizce. Kaçda keserler 15 oldu uykusuz işe gidiyoruz. Düşen malum Nadide çöp item ( Junon ) çöp itemmi. Veriyor.4+5 Saatlik bir emek karşılığı. Bence az fedakar olun. Herkez hakkını alsın. Grupda birine düşsün. Ama çöp item değil Saldırı Saldırı kolyeyi soruyorum. Sizce kaç hasar veriyor. Saçmalık Kenan da dahil olmak üzere Bu oyunda Junun da dahil olmak Üzere bizim kadar kesen ve katılımı. Olan olmadığını sanıyorum. Ama lütfen 6 kişiden birini ödüllendirin. Veyada boşu boşuna 4+5 saatimizi buralarda geçirmeyelim.