Arkadaslar 26.06.2010 tarihinde motorın e 25 dk da ulastık motrın ı kesmemiz ise sadece 5 dk sürdü Ordan kenan a yol aldık we kenan kestik. Kenan öldüğünde saat tam 1 saat 50 dk oldugnu gösteriyordu emegi gecen arkadaslara tesekkurler.
item olaraksa bana alternatör yzüzük cıkmıstır.
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
Xxxmanyaxxx1 yazdı:Arkadaslar 26.06.2010 tarihinde motorın e 25 dk da ulastık motrın ı kesmemiz ise sadece 5 dk sürdü Ordan kenan a yol aldık we kenan kestik. Kenan öldüğünde saat tam 1 saat 50 dk oldugnu gösteriyordu emegi gecen arkadaslara tesekkurler.
yazık kenana yaw :mrgreen: durmadan kesiyouz
Mrxbarış(49)
Kurtxhayalet(45)(Kurtx loncası ile alakam yoktur)
Sincanlı Smalowesar İsimsizxlord adlı çarlarımı silmiş bulunmaktayım.
Xxxmanyaxxx1 yazdı:Arkadaslar 26.06.2010 tarihinde motorın e 25 dk da ulastık motrın ı kesmemiz ise sadece 5 dk sürdü Ordan kenan a yol aldık we kenan kestik. Kenan öldüğünde saat tam 1 saat 50 dk oldugnu gösteriyordu emegi gecen arkadaslara tesekkurler.
yazık kenana yaw :mrgreen: durmadan kesiyouz
Mrxbarış(49)
Kurtxhayalet(45)(Kurtx loncası ile alakam yoktur)
Sincanlı Smalowesar İsimsizxlord adlı çarlarımı silmiş bulunmaktayım.
kudret iksiri olsaydı bir kişi bile ölmeyecekti buyuculerin kudreti bittiginde canı 19 du cunku birer kere ölüp kalktık we kestik kenanıda zaten bi kere 40 candan kacırdık lagdan dolayı tekrar basladık
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."