Bu yazıyı okuyacağından eminim kardeşim sen gittiysen bende durmam yaptığımdan dolayı özür diliyorum herkese iyi davranamaya çalışmak herkes ile ilgilenmek zor bir iş ve ben bunu beceremeyecek kadar acizim , becereksizim geri dönmemin tek yolu senin beni affedip tekrar geri gelmendir.
Herkese hakkım helal olsun.
Sen yoksan bende yokum
- Yakamozxbep
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Yakamozxbep
- Sahaf Yardımcısı
Re: Sen yoksan bende yokum
hesabımı güvendiğim bi arkadaşıma devrettim kendinize iyi bakın
- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Oyuna gir len ben bi yere gitmedim daha bekliyom daha şifamla seni kesecem o günleri hayal ederek şifa çarı kasıyom ben
Yakamozxefemeih Kingly
Yakamozxefemeih Kingly
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı
Len kimle kavga ettigini söyle bari barıştıram
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
Çember ne hayırdır :S biri laf mı etti yuvarlanamıyo filan mı dedi 
saçmalama biryere gidemezsin.
saçmalama biryere gidemezsin.
Mert ne oluyo abisi bi anlatırsan oyunda derdine derman olmaya çalışalım öyle hemen bırakmak olmaz.Yakamozxbep yazdı:Bu yazıyı okuyacağından eminim kardeşim sen gittiysen bende durmam yaptığımdan dolayı özür diliyorum herkese iyi davranamaya çalışmak herkes ile ilgilenmek zor bir iş ve ben bunu beceremeyecek kadar acizim , becereksizim geri dönmemin tek yolu senin beni affedip tekrar geri gelmendir.
Herkese hakkım helal olsun.
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Arkadasım nereye gidiyorsun Roa da Junonu indirdi saten 

Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.

Mert Saçmalama Yok Öyle Bişey Gel Oyuna Ben Sana Konuşcam Demedimmi Oğlum Gel Siz Kardeşsiniz Bak Adam Daha Noldunu Bilmiomuş Gibi Dawranıo Sen Kendini İdam Ediyosun Gel Oyuna Beklıyorum .......
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
- BaTuZeR
- Sahaf Yardımcısı
Mert Nolduğunu Bilmiyorum ama bi yere gidersen işte o zaman hakkım varsa helal etmem.
xXSaDaKaTXx - SaDaKaTII
Y a K a M o Z
[/color]