Evet arkdaşlar uzun ssüren çalışmalarımızdan sonra RoA loncası olarak junonu kesmiş bulunuyoruz . kesim sırasında şifacı oalrak düşmeme rağmen daha sonra gerçekleşen mucizyle birden junondaki yerimi aldım ve kesimi başarıyla tamamladık .2 adet zırh dşmüştür meraklı arkdaşlara söliyeyim birisi ışık hanım OrTeZ(ilyas abime)diğeride şifacı zırhı oksidant Şifor a yani bana düşmüştür sunucumuza h.o büyücü zırhından sonra savaşçı ve şifacı zırhınıda sunucumuza jatmış bulunuyoruz .Darısı tüm arkadaşların başına
Ayrıca unutmadan kesimde aramızda bulunan Kankaxmagician kardeşime de savaşımada çok tşkkrler nazımızı bi o çekiyor saolsun burdan tekrar tşkkrler ona Seni seviyoruz savaş her ne desekde hepsi seni sevdiğimizden
Evet yine biz ... Uzun çabalarımız ve azmimiz sayesinde sonunda amacımıza ulaştık ... Sonucunda emeğizin karşılığı oLan 2 adeT nadide zıRhı aLdık Şifor (halil) kardeşime ve OrTeZ (iLyas) abime hayırlı oLsun diyorum tekrar ... Neyse fazla söze gerek yok sanırım fotoğraflar herşeyi anlatıyor ... *_______RoA_______*
''Dünya herkese yetecek büyüklükte...
Onun için, başkasının yerini kapmaktansa çalışarak gerçek yerinizi bulun.''
RoA adına biR iLki daha gerçekleştiRmiş buLunuyoRuz . Tt ' siz kesen iLk grubuz sanRm , Kenanda , Motorinde , Düşünen Adam ' da da oLduğu gibi . Sunucumuza 2 adet Nadide zıRh kazandRmş buLunuyoRz tüm kukLacı adına hayRLı oLsn .
Bir an Şifor düşünce junonu 30 kaçıraLm dediLeR fakat o kadaR süRemz kaLmıcaktı 5 kişi devam ettik yıLmadk ve bir an hiç ummadıgımız biR mucizeyLe kaRsLastk ŞifoR u öRsten kafese attı ..
Bu aRada aRkadaşLaR Lütfen taktik soRmayn bız ki oRada 4,5 gece sabahLadıysak biRaz da siz uRaşın deRim yapıLamayacak biR iş değiL
"...Zor olan başarılır, imkansız olan vakit alır..."